erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 şimdi bitirme sunumunun yaklaşması olsun, mezuniyet balosu olsun, olası iş görüşmeleri olsun, bir takım elbise ihtiyacı ortaya çıktı. şu zamana kadar ne güzel mesafemi koruyordum kendisiyle ancak artık gerekli oldu bi tane almak. almışken de iyi bir şey almayı düşünüyorum ama tabi çok da uçuk fiyatlar olmaması gerekiyor. nerelerden alabilirim, alırken nelere dikkat etmek lazım gibi konularda yardım istiyorum sizlerden. model tipi, renk vs. tavsiyeleriniz varsa da güzel olur.
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 kalıbuın darsa network>fabrika>karaca
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Beymen de baya bi indirim var. ürünlerden de kalite böyle fışık fışık fışkırıyor.
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 network ve efor'a bak. lacivert renkle basla, beyaz gomlek, kahverengi kemer ve ayakkabi.
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 izmirliysen git kemar altına dar kesim 100liraya al işte
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 sakınman gerekenler: gri pantolon-lacivert ceket siyah pantolon-beyaz gömlek siyah pantolon-kahve ayakkabı
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 network fabrika kip bunlar guzel ama beymen daha guzel biraz cuzdani acarsan dusun
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 önden 2 düğme arkada tek yırtmac etek boyu uzun olmayacak ceketin düğmeleri insan gibi olcak değişik tasarımlara bulaşma üstüne düzgün otursun yeter en pahalısı en iyisi de olmuyor bu yüzden
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 cost benefitte efor. kalitede zegna.
throine Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 beymen acayip paaalı ya da ben çok fakirim tam çözemedim.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 vay be yaşlanmak böyle bişi, adam balo diyo
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 şu kösele ayaykkabı olayı çok kötü ya takım elbisede
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 beymenden geçen bi arkadaşa 350ye mi 375e mi ne bi takım aldık, %50 civarı bi indirim vardı, çok kaliteliydi takım, ve çok iyi duruyordu valla, pahalı lan deyip geçmeyin önünden, bi girin bakın =)
throine Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 350 liraya aynı zamanda tshirt satan yer abi orası. beymen mağazasına girerken ötüyorum ben kapıda fakir-o-meter var.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Beymen de denmiş zegna da denmiş. Biraz daha pahalı bi seçenek olabilir diyorsan burberry. İlk girdiğin mağazadan alman gerekmiyor, dene gör biraz.
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 gri direk yaşlı gösteriyor aman diyim
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 gecenlerde pierre cardin aldım 400 liraya dark kesim. cok da super oldu valla. ilk defa resmi kıyafet icinde guzel gorundugumu dusundum kendi kendime.
fenn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 altınyıldızlar var 200 liraya ama bilemedim şimdi kaliteli mi değil mi
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Altınyıldız da güzel ya; vermek istediğin imaja bağlı biraz "ben orta halliyim hacı" mesajı veriyor o. Her gün giymek gibi bir niyetin yoksa arada bir özel durumlarda giyeceksen ucuza kaçma iyi bir şey al. Bende 3 tane altınyıldız takım var mesela onları hergün işe giderken giyiyorum nasıl olsa beni ofiste kimse görmüyor, müşteriye toplantıya falan gideceksek beymen sarar giyiyorum.
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Ramseyden 250-300 civarına aldım en son takımı ama oldu biraz. Gayet kaliteli ve şık.
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ombakkombak said: Altınyıldız da güzel ya; vermek istediğin imaja bağlı biraz "ben orta halliyim hacı" mesajı veriyor o. Her gün giymek gibi bir niyetin yoksa arada bir özel durumlarda giyeceksen ucuza kaçma iyi bir şey al. Bende 3 tane altınyıldız takım var mesela onları hergün işe giderken giyiyorum nasıl olsa beni ofiste kimse görmüyor, müşteriye toplantıya falan gideceksek beymen sarar giyiyorum. görünmezmisin hacıt
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 cashmere rasim duran da bak ama biraz iyi olsun diyorsan 500-1000 arasına çıkmak gerek ayrıca kösele ayakkabıyı sevmeye başlayacaksın merak etme
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 istanbuldaysan laleli ye git elpa cesars hatta gidecenpgin zaman soyle ben arkadasa soylerim sahiplerini taniyorum. ayrica bildigimiz bir cok firmanin dikimini birinci el bu adamlar yapiyor.
Öne çıkan mesajlar