Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 hurriyet gazetesi gibi baslik oldu bi de. adamlar server'a restart atiyoruz dediler sabaha karsi. oyun bi geldi bi cok sey "fix"lenmis. su an sadece eu'da boyle. tyrael artik oyle 40k yerine 1.2k felan vuruyor inferno'da. royal crypt'teki vazolardan gold felan cikmiyor. act 3 basindaki meteor olayini fixlemisler. artik meteor kapinin onune dusuyor ve moblarin gelmesi icin merdivene cikmak gerekiyor. zoltun kulle xp olayi da gitmis. 8k mi ne xp veriyor. su act 3'deki depths'deki rasp chesti ya tamamen gitti ya da acayip dusuk rate ile spawn oluyor. goblin farm spotlari da gitmis olabilir ama kesin bilmiyorum. denemek lazim. su a2 teleporter'a yakin olan goblin gitmis gibi duruyor. azmodan onundeki rare'lerde azalma varmis gibi. emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 tyrael cok sacmaydi zaten, üzülmedim desem yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Beta test yapiyor adamlar ehueuh. Tyrael için; /summon deadwoll ahhah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 herkes kasacağını kastı zaten bundan sonra fixleseler ne olacak ki özellikle ilk dh lvlleyenler yaşadı zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 kulle eskiden kaç k xp veriyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 nm 30k hell 91k veriyordu kulle bende bıraktım doktoru 41 kulle kasardım diyodumda lvling cok rahat gerçi üşenmesem bi ara kasıcam o tyrael nerf gereksiz zaten ya paso mira çıkıyordu bana fdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 lan dün bıraktım bu sabah kasarım diye 20k expi görünce gözümden yaş süzüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ya şu kelebemsi bossun adını unuttum act 2 3.quest 2.basamak liar of the witchte kasıyorum ben hem daha eglenceli hem sadece quest 25k veriyor(nmde 44lvl dhyim). onun yolunda önce hızlı hızlı kesilebilien bir sürü mob var onlarda iyi xp veriyor hızlı hızlı yap 5dk sürmez. bir de +xp veren itemler giydi mi oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 underbridge + depths 1 + siegebreakera nerf gelmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 of topik basligindan spoiler yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassionPlay Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 underbridge nerf gelmis gibi duruo 20 try sonunda tyrael sacma olmus 3 gun swordunu aradık vursun 40k ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 tyrael çok fazla vuruyordu ama eski haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ahah dun gece dh'ı kulleyle 60'ladım benden sonra fixlemisler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Olm ben normal oyunu bitiriyorum zaten hellin act 3 ünde lvl 60 oluyorum niye erkenden 60 olmaya kasıyorsunuz ki.Seve seve oluyon zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Innuendo said: hurriyet gazetesi gibi baslik oldu bi de. ahah cidden konu dışı'na taşınsın bence topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 nerde yaziyo bu patch notes :) benim kullandigim exploitleri fixlemesinlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Ya abi bu herifler niye doğru düzgün açıklama yapmıyorlar? Bir sabah uyanıyorsunuz force armor uçmuş, smoke screen 1 saniye gidiyor falan. Hiçbiryerde birşey yazmıyor. Ertesi gün devlerden biri "haaa evet onu şöyle yaptık" diye değişiklikleri bile tam olarak anlatmayan bir.... tweet atıyor. Tooltipleri bile değiştirmiyorlar. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 evet hiç op değildi 3 sn smokescreen, çok hakkı yendi demon hunterlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 tyrael nerfüyle birlikte blizzard ocağıma incir ağacı dikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Aluriel said: evet hiç op değildi 3 sn smokescreen, çok hakkı yendi demon hunterlarin Sadece tooltipleri bile değiştirmeden, tek kelime açıklama olmadan laylaylom metin2 stayla değişiklik yapıyorlar dedim. Gelen atara bak. Abi biraz rahat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Akhlaur said: Olm ben normal oyunu bitiriyorum zaten hellin act 3 ünde lvl 60 oluyorum niye erkenden 60 olmaya kasıyorsunuz ki.Seve seve oluyon zaten. ikinci 60 charım bu ondan powerlevelladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 tyrael taraf mı degistirdi ki yau niye vuruyo size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 steam'den şunu linkledim tyrael'e o günden beri nerde görse dalıyo lan http://www.youtube.com/watch?v=0x5ZRAVXxr8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Novichok said: Aluriel said: evet hiç op değildi 3 sn smokescreen, çok hakkı yendi demon hunterlarin Sadece tooltipleri bile değiştirmeden, tek kelime açıklama olmadan laylaylom metin2 stayla değişiklik yapıyorlar dedim. Gelen atara bak. Abi biraz rahat ya. zaaxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 townda dalamaz tp ac kac hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar