Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dekolteli re: videoları

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

ses said:

çünkü sex sells

Daesu said:

2. video youtube re: mafyası zorla çektirmiş kıza heralde

Xenocide said:

abi bunları god bless america'daki gibi tek tek bulup öldürmek lazım o zaman ya. yavşaklığın dip noktası çünkü bu. "gamerdır, nerddür, sivilceli bakirdir dur ben bunun izlediği videolarla ilgili mememi bacağımı açıp video çekim, sivilceli nörd sıvazlarken ben de para kazanayım"

hayvanoğluhayvanlar. sinirlendim gece gece.

split de terribad çalışıyormuş diğer her komut gibi..

reply gurls
http://www.youtube.com/watch?v=6qfI19BEu3Q
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

abi;

niye böyle videolar yapıyorlar? memesini açıp her video ile ilgili yorum yapıp youtube'a koyuyorlar. niye?

youtube'da bi ara "RE:" akımı vardı, halen devam ediyor mu bilmiyorum ama benim dediğim yıllar öncesi. VLOG'ların meşhur olduğu dönemler felan.

işte mesela bir oyun trailerı gelir, VLOG açan adam da "abi ben bu videoyu izledim, çok güzelmiş, siz de izleyin" diye konuşur, 360p ve bulanık çeken webcamiyle kaydedip youtube'a yükler.
bir şekilde VLOG'lar yaygınlaşmıştı bu şekilde.

bu kızlar, youtube videolarından para kazanma olayı gelince türedi.
bu VLOGGER'lardan baz alarak kendi "RE:" videolarını çekiyorlar.
ancak farkı var, "müşteri çekilsin" maksadıyla göğüslerini büyük gösteren sütyenler takıp webcame yaklaştırıp öyle kaydediyorlar videolarını. tipleri çirkin,
ama youtube yorumlarında "sesi kıstım sadece memelere baktım, ohh" diyenler ile doluyor. e kızlar da istediği kişileri çekmiş oluyor.

işte lauratickled, thereplygirl, meganspeaks gibi kişiler var.
her izlediğin ingilizce videonun yanında mutlaka bir "RE:" videosu oluyor bunların suggestion kısmı altında. göğüsten merak edip tıklayanlardan view arttırmakla uğraşıyorlar.

mesela verdiğin MeganSpeaksMore videosunda kız unreal engine hakkında hiç bir şey bilmiyor, umursamıyor da, sadece anlamsız birşeyler söylüyor, 1 dakika boyunca konuşup kapatıyor.
alttaki yorumlarda ise:
said:
There is only one formula to get more likes on your videos.
Close your mouth. Show your tits.
9 likes

Megan should speak less.
8 likes

durum bu yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...