Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 saat var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 cerrutiyi de satiom buyuk ihtimal yarın miracle a da valide coktu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 topiği ilk kez gördüm dior intense ya da burberry beat düşme şansı var mı eline? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 sordururum karşim soz vermiyim sonra sozumde duramazsam uzulurum bkz:imza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 numan abi bende jil sander sun men istiyorum bulursan alırım haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Rerore said: parfüme veren kız var mı neden sıkıyonuz dior intense. açık açık feedback ile 2 farklı denekte sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 cinali haklı kac kere eve tisortsuz dondum bahceliden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ödo toylet ile ödo parfüm arasındaki farkı bilmeyen fakir arkadaşlar tester kavgasına tutuşmuş. kalıcılık tamamen aldığınız ürünün cinsi ile alakalı testerla falan değil. said: Eau Fraiche (Fresh): İçerisinde %3 ya da daha az esans yağ vardır. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh, Miss Dior Eau Fraiche örnektir. Eau de Cologne: EDC %2-5 arası esans yağlar içerir. Eau de Toilette: EDT %4-10 arası esans içerir. Eau de Parfum: EDP %8-15 arası esans içerir. Genelde markaların en konsantre parfümleridir. Parfum: 15-25% arası esans içerir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ginaly said: Rerore said: parfüme veren kız var mı neden sıkıyonuz dior intense. açık açık feedback ile 2 farklı denekte sabittir. Bayağı bir denekte sabittir ;) Yalnız başlangıç kokusu ağır. Biraz zaman geçmesi gerekiyor tene oturması için. Hoşlandığınız hatunun kapısının önünde kırmayın şişeyi kafanızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 dun dugune giderken 2 fıs sıktım tisorte deli gibi oynadim terledim vs sabah bi kalktım deli gibi intense kokuyor ev ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 tişörtle düğüne mi gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 dugunden eve yalniz mi dondun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 @pascal şu an elinde intense var mı? Varsa ne kadar? İstanbul'a gönderiyor musun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Intense alinca garantili seks varsa alirim bir dal bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Garantili tabi. İki arkadaş aynı anda sıktık bi mekana gittik, iki kız kararsız kaldı, grup teklif ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 tshirt verdiğim olmuştu Intense candır, ekmek bandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 bi sayfa önce intense'i ilk ben sordum herkes SAHİPLENMİŞ. bırakın lan kokumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 o o intense var mi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 yves saint laurent kouros var mı abi kızlar yalıyomuş. hadi bunu alın da bayramda öpmelik dede eli gibi kokun ortamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 simdi okudum da formulu bozmus diyorlar..seyretmisler..kalicigi gitmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Black-ice said: yves saint laurent kouros var mı abi kızlar yalıyomuş. hadi bunu alın da bayramda öpmelik dede eli gibi kokun ortamlarda. mekke ruzgarlari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 olabilir. aynısını le male'ye de yaptılar. yıllar önce buram buram kokan koku artık 3 saat sonra uçuyor. zaten eskisi kadar kalıcı olsa le male'den başka bişey kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 hayrına ramses e de gönderin bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 @ginaly tişörtle düğüne mi gittin bu sefer biraz zorunluluktan oldu evi tasidimdi gomleklerin hepsi telef olmustu bende tisort utuledim anca @Theridone dugunden eve yalniz mi dondun kanka arac yoktu yaa :/ elimde intense var ama bana kadar var ajhsdjadvaljdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 slmlar upliyorum ama heycan yapmayin koku degil kulaklik var bu sefer iki tane kulaklik icin konu acmayim dedim :) bir adet bundan bir adet de bundan var kırmızı olan ulen acaba mic in sesi nasil net mi diyerekten acilip denenmistir yesil olan ambalajindadir. yesil 75 tl kırmızı 60 tl ankarada elden alabilirsiniz diger illere havale peşine kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar