Daesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 çerezlik izledik geçtik. cr aleminde onca berbat çöp avangers tarzı karakter yanında gene en iyilerdendir dredd, hoş bunuda pradatorler alienle fln kapıstırmıslardı bi ara. http://acecomics.co.uk/wp-content/uploads/2012/11/Judge-Dredd-1-ACE-Cover.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ben avengers'ı izleyemedim, 2 kere teşebbüs ettim dredd baya başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 baya the raid çakması karl urban ın sürekli zoraki somurtmasına kasması atmosfer falan hiç yaşatılmamış bayaa bayaa eski film daha iyiydi hiç bişi olmasa en azından onda dünyanın nası bi dünya olduğunu falan anlıyodun bunda hiç bişi yok baya leşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 dün izledim bunu. bildiğin youtube kısa filmlerini ard arda eklemişler gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Red said: daha dvdrip var nerde izlediniz HAHAHAH FAKİRE BAK adamda rip dışında bir ihtimal yok film izlemesi için hahahaha (ben 720 izledim bu arada. indirmeyi bilecen torrent fakiri. istersen netload pass veriyim???) gönlümden koptu sana sıfır hoster premium aldım arkadaşım. iletişim bilgilerini ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 dekont.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ahahah sinema ne olm işte 10 yılda bi hobbit falan geliyo ona gidiyorum sadece bi de recep ivedik 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ben buna gitmek yerine judge dredd'i tekrar izledim bence yetti çok önyargılıyım bu filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 doğrusunu yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Sly'lı Judge Dredd http://images.sodahead.com/polls/002700671/2733639325_thumbsdown_answer_2_xlarge.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 film baya iyi. sly lı dredd çok dandikti be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 slylının en boktan film ödülü falan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 güzeldi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 fakir kaynıyo aylar oldu izleyeli unuttum ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Şu anda forumdaki herkes fakir zaten. Senin bir üstünlüğün yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 evde milyar dolarlık bir şirketin varisi konumunda hom titır var neyin fakiri kafasını yaşıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 az fakir var çok fakir var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 film baya başarılıydı bence, karl urban bitirmiş karakteri. "I'm the law" az demiş diyen insan, insanların 20 senedir stallone'un I'm the law demesiyle dalga geçtiğini bilmiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 20 senedir Stallone'un I'm the Law demesiyle dalga geçilmesi, Dredd çok az '' I'm the Law '' demiş dememe engel teşkil eder mi ? Etmez. Filmin biri 95'de çekilmiş diğeri 2012'de bana hangisi daha iyi diye sorarsanız 95'deki derim. Bunu demek içinde kişisel bir çok gerekçem var. Önce de söylediğim gibi 1 Mean Machine, 2 ABC Warrior v.b karakter tasarımları, 3 o post-apocalyptic hava, 4 sahne, kostüm tasarımları. Kurgu, bütünlük, color correct elbette Dredd 2012'de çok daha başarılı olmuş lakin yukarıda saydığım unsurlar benim için daha önemli. Bu kişisel görüşümdür, katılmayan katılmaz. Hatta şöyle de diyebilirim, Mad Max'te bir Wez, Feral Kid, Gyro Captain, Humungus ya da Robocop'ta ED-209 nasıl efsanelerse Judge Dredd'de de yukarıda saydığım karakterler o kadar efsanedir. Benim yaklaşımım bir açıdan da böyleydi. Dredd 2012 hiç bi şekilde unutulmaz bi karakter, mekan ya da sahne kazımadı aklıma. Güzel filmdi fakat Judge Dredd kadar unutulmaz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ikisinide unuttum ben simdiden :) ikisinide begendim. iki filmde guzel. ikinci daha guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 birde eskiyi hatirlamaya calistikca Demolition Man filmi aklima geliyor stallone vs wesley snipes seklinde :) sanki 95 yapimi judge dredd bu filmmis gibi hatirliyorum heh :D oha 95 yapimi judge dreddin imdb puani 5,2 imis. o zamanlarda pek sevilmemis herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 dredd 95 2012yi önce öldürür sonra döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yanlış yazmışsın, tam tersi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bu remake falan mı, devam filmi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 remake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar