Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Saeros said: arenada dövüşürken boğazıma kılıç girmişti zor kurtulmuştum o anı asla unutamam eheheh seni şapşal ben sokmuştum o kılıcı özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 önemli değil abi kin gütmüyorum zaten konu açılınca yazayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 yalnzı yavuz sen anlamamıssın soruyo. ensenden sokmamıski kılıcı boğazıdnan sokmus. ölümü boğazıdna hhissetmişssin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 pardon abi boğazımdan girip ensemden çıkmıştı onu yazmayı unutmuşum firi firi rüzgar sesi geliyodu sürekli o anı asla unutamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 550 küsür yıl önce istanbulun fethi sırasında yeni açtığım dükkanımda çalı süpürgemle sakin sakin temizlik yaparken top güllesi düşmüştü tepemize, o günden sonra intikam için yemin etmiştim ve hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Bisikletten düşerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 her kaza yaptığımda hissediyorum motorla.. ilk kazamda sağ el bileğim ikinci kazamda sağ omuz körücük kemiğim kırıldı. üçüncü kazamda kesin kafa tasım falan kırılacak heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 motorla kaza yapmıştım bende sol köprücük kırılmıştı ama çok içmiştim hiçbişey hissedemedim ensemde fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 içip motora bindiysen hakketmişsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 2 şeritli yoldan karşı karşıya geçerken sağ tarafdan bir ponçiyak geliyordu yolun ortasında kadar yürüdüm araba geçsin sonra ben geçeyim dedim. tam o sırada hayvan adam arabayı üzerime sola kırıp gaza bastı. bir canla kurtulduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ben olumun ensesine ufluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 fast - extra health - mortar - shielded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 küçükken bisikletle karşıdan karşıya geçerken son hız gelen bi minibüs biraz fren yapıp çarpmıştı, bisikletle beraber uçmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ölüm size şahdamarınızdan yakındır yazıyo dünyanın en popüler kitaplarından birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 tırı tırı tırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Vietnam'da lanet olası zenci arkadaşımla birlikte bölge keşif sırasında pislik vietkonglular tarafından pusuya düşürüldüğümüz an. Ölümü lanet olası hayalarımda hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 şöyle bi ortamda kaybolmuştum, cep telefonum çalışmaz hale gelmişti ve etrafta bir adet bile insan yoktu. saatlerce bisiklet sürmüş, terk edilmiş köylere falan denk gelmiştim, tam umutlar tükenecekken saçma sapan bi yerde saçma sapan birine denk gelmiştim, yolu tarif etmişti, yardıra yardıra sürüp kurtarmıştım. toprağı öpecektim nerdeyse. şöyle http://www.youtube.com/watch?v=pcws6ZPrnWc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 zombi apokalips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 pure damaj setup : desecrator,arcane enhanced,electrified,molten.. wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 demin dil atan champion geldi ekranın üstünde ilk gördüğümde ölümü ensemde hissettim sonra geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hangi birini sayim sdf. benimkiler kendi salaklığımdan olan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Maceralı,tehlikeli bir hayatım var.Düşmanım çok , defalarca ölümden döndüm mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 gabarda 4 kurşun yedim yine ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Bisiklet ile anacaddede yokus asagi kaptirmis gidiyorum,hizim tahminen 50-60km/s, dar olan dortyol agzini gormem biraz gec oldu,karsi seritten bir kamyon tam onumden yan yola sapiyordu agir agir,frenlere asildim ama banamisin demedi hayvan gibi hizla gidiyorum hala,max 1.5-2m ile kamyona yapismaktan kurtuldum,acayip bir duyguydu.Daha sonra bisiklet olayini biraktim zaten sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar