Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vivendi, Activision-Blizzard'ı Satar Mı?

huun

Öne çıkan mesajlar

blizzardın bu hallerini görünce, zalim bir tebessümle ellerimi ovuşturuyorum, sonra d3 100 tl verdiğim, 1 aydır da açmadığım aklıma geliyor, içime bir ağırılık çöküyor.

yukarıda sıralan bir çok eleştiri, bence oyun sektörünü genel olarak, olumsuz anlamda etkilemiş başlıklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

Vivendi has apparently been struggling to find a buyer, with rumours of Microsoft and Disney turning up their noses. Poor Activision – no one wants them.

lolo

vivendi araya bankaları sokmuş bi satın olm artık şunu diye.

Araplar alicak yakinda :) Ayrica param olsa alirdim ben blizzardi. Ne kadar istiyomus vivedi halka arz felan yapsinlar :) rmahtan kazandigim paralari yatiriyim.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

ben de anlamadim da konu zealotsa

sc1 de sadece combata girdiği an psi blade açan zealotlar sc2 de hep tedirgin olacak ki psi bladeler full açik

betaya ilk girdim, dedim bu ne biçim ses lan böyle. blizz hayatta retail versiyonda bu sesi tutmaz dedim. sonra oyunu aldım bir baktım aynı ses. bone'u anladım hadi de senin gibi sittin senedir sc oynayan adam nasıl anlayamıyor ne demek istediğimi?

alenen sinek vızıltısı lan şu an zealot sesi. vızz vızzzzzz diye saldıran kudretli savaşçı mı olur kardeşim?
Sosyal ağlarda paylaş

abi yapma 2 firmayıda rezil eden bi adamdan bahsediyoruz burda
resmen piyasaya call of duty ve guitear hero kusdu eski haritaları dlc diye neredeyse kazık bir oyun fiyatına kakaladı insanlara...bu adamın baskıları sonucunda evet piyasanın a..koyan 1 numarlı pezo dur bence ha MS çok mu iyi? değil onuda ilk 3'e almak gerek
2 numarö E.A.dır kotickle başabaşdır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...