huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 sc2 zealot'un saldırı animasyonundaki sese bakın, blizz'in kalitesi hakkında fikir sahibi olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 kötü mü iyi mi anlamında söyledin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ben de anlamadim da konu zealotsa sc1 de sadece combata girdiği an psi blade açan zealotlar sc2 de hep tedirgin olacak ki psi bladeler full açik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 bana bilizort eskisinden beter oldu dedirtemezsiniz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 blizzardın bu hallerini görünce, zalim bir tebessümle ellerimi ovuşturuyorum, sonra d3 100 tl verdiğim, 1 aydır da açmadığım aklıma geliyor, içime bir ağırılık çöküyor. yukarıda sıralan bir çok eleştiri, bence oyun sektörünü genel olarak, olumsuz anlamda etkilemiş başlıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Vivendi has apparently been struggling to find a buyer, with rumours of Microsoft and Disney turning up their noses. Poor Activision – no one wants them. lolo vivendi araya bankaları sokmuş bi satın olm artık şunu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 biz alsak mı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Norak said: Vivendi has apparently been struggling to find a buyer, with rumours of Microsoft and Disney turning up their noses. Poor Activision – no one wants them. lolo vivendi araya bankaları sokmuş bi satın olm artık şunu diye. Araplar alicak yakinda :) Ayrica param olsa alirdim ben blizzardi. Ne kadar istiyomus vivedi halka arz felan yapsinlar :) rmahtan kazandigim paralari yatiriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 "para toplayıp alalım ya ehe mehe" diyenler: http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2011/09/soon-honey-bear-bottle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 pronoit said: ben de anlamadim da konu zealotsa sc1 de sadece combata girdiği an psi blade açan zealotlar sc2 de hep tedirgin olacak ki psi bladeler full açik betaya ilk girdim, dedim bu ne biçim ses lan böyle. blizz hayatta retail versiyonda bu sesi tutmaz dedim. sonra oyunu aldım bir baktım aynı ses. bone'u anladım hadi de senin gibi sittin senedir sc oynayan adam nasıl anlayamıyor ne demek istediğimi? alenen sinek vızıltısı lan şu an zealot sesi. vızz vızzzzzz diye saldıran kudretli savaşçı mı olur kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 zealot'un herseyi patlak, kosusları, saldırısları, dialogları , ses efektleri. bitek dansları güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 bir de aç bw'de bir replay en yavaşta izle neler görüyorsun. replay izleme olayı çıkana kadar farkına bile varmadığım belki 100 tane detay işte kaliteli firmayla dandik firmayı ayırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ya ne bıleyım detay bvurdada varda, toss'un temasını yanlsı yone doru deiştirdiler. tribal dark templarla bulaştıkca daha vahşi daha tribal bişiler olur diye düşünürken biz bi kıyrıtık bir mısır bir böle asildaha bi gothic oldular nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 dark templarin başina gelenleri hiç konuşmayalim zaten haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 boby kotick alıyormuş. zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Masquerade said: boby kotick alıyormuş. zaa. FUUUUUUU... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Ms alicagina kotick alsin daha iyi, ms gibi oyunlari birinci dunyanin luksu olarak gorup satisini ile yasaklayan firmaya godicegine koticke gitsin Adamlar f2p oyunlarini bile oynatmiyorlar lan bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 abi yapma 2 firmayıda rezil eden bi adamdan bahsediyoruz burda resmen piyasaya call of duty ve guitear hero kusdu eski haritaları dlc diye neredeyse kazık bir oyun fiyatına kakaladı insanlara...bu adamın baskıları sonucunda evet piyasanın a..koyan 1 numarlı pezo dur bence ha MS çok mu iyi? değil onuda ilk 3'e almak gerek 2 numarö E.A.dır kotickle başabaşdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 EA kotickin durumunda olsa neler yapicagini gosterdi bize, potansiyel oalrak EA cok daha berbat bir sirket, oyunlarini kimse ciddiye almadigi icin artik farketmiyoruz MS de tarihinde il kdefa zarar aciklamis, beter olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 said: Without the charge related to the company’s $6.2 billion write-down of the value of aQuantive, the online advertising business it acquired in 2007, a Microsoft'un zararı bundanmış ya, önümüzdeki Q'da toparlarlar diye tahmin ediyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar