reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Teodor said: reyou said: bogazin neresi uniqe lan, 23213 tane bogaz var dunyada, bizimki yanlarinda minyatur kalir kadin bilmesi olay olurdu zaten bilmemesi normal içinden boğaz geçen iki tane şehir var bilmemesi tam bir hıyarlık. istanbul bide orası çorum'un osmancık köyü değil. sacmalama ya.. bilader sende icinde nukleer santral olan sehirler, icinde iki kat yeralti metrosu olan sehirleri, en yuksek daglari olan sehirleri bla bla bla bla sehirleri say da gorelim istanbulu bilmek zorundada degil kadin, gelir konserini verir gider.. hattta istanbulu turkiyenin baskenti sanmasi fln bile normal cunku biz kendimizi ole tanitan bi ulkeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Ardeth said: olabilir siz amerikadaki surdaki burdaki irmaklari bilmiyorsunuz cok da farki yok aslinda. labigit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 anormal bir durum yok arkadaşlar. hele türk eğitim sistemine bakıp laf etmek çok daha kötü, Türkiye kendi tarihi, dini ve coğrafyası dışında hiç bişeye adam gibi odaklanmayan bir eğitim sistemine sahip. bizim ülkemiz dışında gelişen önemli tarihi olaylar, coğrafi yerler vs hakkında baya kıt bilgimiz muhtemelen de işte kıt olduğu için farkında değiliz heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Ardeth yine eğitime bağladı Your move Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 dogru ? avustralyanin baskentine 2 snden fazla dusunmeden sydney diyorsaniz ayni durumdasiniz yani eheh ilgisi alakasi yoksa ne bilecek kadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Fly said: avustralyanin baskentine 2 snden fazla dusunmeden sydney diyorsaniz ayni durumdasiniz yani eheh lan al işte.. lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Ardeth said: anormal bir durum yok arkadaşlar. hele türk eğitim sistemine bakıp laf etmek çok daha kötü, Türkiye kendi tarihi, dini ve coğrafyası dışında hiç bişeye adam gibi odaklanmayan bir eğitim sistemine sahip. bizim ülkemiz dışında gelişen önemli tarihi olaylar, coğrafi yerler vs hakkında baya kıt bilgimiz muhtemelen de işte kıt olduğu için farkında değiliz heheh BIZZZZZZZZT! Wrong! abicim yengeç dönencesi nedir biliyor musun? oğlak dönencesi? ya da muson yağmurları ya da soğuk su akıntıları sıcak su bokuntuları her şeyi öğrendik evelallah ezber mezber de olsa. ha bence gereği var mı? yok, nabim lan ben iki meridyen arası farkı uçak pilotu muyum?! diyeceğim madonna ayıp etmiş, ki ben bilmediğini de düşünmüyorum o ayrı klasik bir PR hareketi bence bu söylem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Wispy said: Ardeth yine eğitime bağladı Your move e doğru lan 10 kere osmanlı revisited yapcaklarına 1-2de adam gibi dünya tarihi dersi versinler (özellikle şöyle lise 3e doğru falan olsun ki daha çok akılda kalsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 aa hiç olur mu öyle şey, türkiye'yi istanbul'dan ibaret görenler için yabancıların da istanbul'u biliyor olması çok mühim. bilmiyorsa o kişi maldır, aptaldır, bilgisizdir vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Bone said: bilmiyorsa o kişi maldır, aptaldır, bilgisizdir vs... mhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 calimero said: BIZZZZZZZZT! Wrong! abicim yengeç dönencesi nedir biliyor musun? oğlak dönencesi? ya da muson yağmurları ya da soğuk su akıntıları sıcak su bokuntuları her şeyi öğrendik evelallah ezber mezber de olsa. ha bence gereği var mı? yok, nabim lan ben iki meridyen arası farkı uçak pilotu muyum?! diyeceğim madonna ayıp etmiş, ki ben bilmediğini de düşünmüyorum o ayrı klasik bir PR hareketi bence bu söylem.. Senin dediğin fiziki coğrafya benim dediğim beşeri coğrafya, burda tartışılan konu da beşeri coğrafya. bunu bi ayrıştıralım önce, ayrıştıramıyorsak zaten coğrafya biliyoruz demeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 akılıma şu geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Ardeth said: calimero said: BIZZZZZZZZT! Wrong! abicim yengeç dönencesi nedir biliyor musun? oğlak dönencesi? ya da muson yağmurları ya da soğuk su akıntıları sıcak su bokuntuları her şeyi öğrendik evelallah ezber mezber de olsa. ha bence gereği var mı? yok, nabim lan ben iki meridyen arası farkı uçak pilotu muyum?! diyeceğim madonna ayıp etmiş, ki ben bilmediğini de düşünmüyorum o ayrı klasik bir PR hareketi bence bu söylem.. Senin dediğin fiziki coğrafya benim dediğim beşeri coğrafya, burda tartışılan konu da beşeri coğrafya. bunu bi ayrıştıralım önce, ayrıştıramıyorsak zaten coğrafya biliyoruz demeyelim doğru aslında coğrafya deyince benim aklıma en çok bu kısımlar kalmış. zaten coğrafya biliyorum gibi bir iddiam yok. ama yarı sömürge ülkeler olarak bence coğrafya vs bilgisinde amerikalılara 321415 basarız. http://www.youtube.com/watch?v=t8ve7Qvjcq8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Burası survivor arkadaşlar, maalesef bu da gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 abi, iki tarafada amerika hakkında sorsa yine iran kazanırmıs gibi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Şu boğaza bu göl mü , nehir mi vs diyenleri aşağılayanları asla anlamadım anlamayacağım ya. Bir sürü yabancı misafir ağırladım, bu soruyla da çok muhatap oldum, ilk başta şaşırıyor insan ama yurt dışında şehir içinde geçen nehirleri veya içinde bulunan gölleri göz önünde bulundurursanız göle, nehre vs benzetmek gayet olası. 2 gram coğrafya bilgimizle dünyanın en kültürlü milleti zannedip, bilmeyenleri vay cahil diye aşağılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Kapıkuleden çıkmayı başarıp da velev ki cenevre gölünü gördüğünde manş denişi çok güzelmiş diyecek insanlar genelde en çok tepkiyi gösteriyor bu konularda /elitism off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 kadın adayamı demiş yapay diye yoksa boğazamı? yine medyanın gazına gelmesin millet. birde abartmayın ya istanbul dan bahsediyoruz burada en az 3000 yıllık tarihi olan, her çağda önemli olayların olduğu bir yer burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 şarkı söylüyor abi kadın. bilirkişi falan değil, korkmayın "kim üç-beş bin ister"de telefon hakkınızda da karşıdan cevap verecek kişi o değil. vallahi bak. sınavda yanınızda oturup siz kopya istediğinizde "ben valla yapamadım, bak kağıt bomboş.bi tek yapay göl yazdım" da demeyecek. bu ne? yapay göl değil. işte kadın öğrendi. ya da öğrenmedi. umrumda değil inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bu iyi yine. Benim izmir varyanttan karsiyakaya bakıp "aa yunanistan gözüküyo" diyen bir tanıdıgım kız var. Türk ayrıca bu insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Star TV'de program vardı bi ara , millet cumhurbaşkanımızın adını bilmiyor daha , sorsan madonna ayıp etmiş der :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 oda çok adilsizlik ya, kafanda bin bir türlü şey var yolda yürüyorsun, bana yaşımı sorsa kekelerim o kafayla. gerçi adamlar hem bilmiyor hemde sıkıyor o vahim adama soruyorlar wikileaks nedir, beşiktaşın yeni transferi diyor http://www.youtube.com/watch?v=2WJuhod9-6E ya bilmiyorum de ya nereye atıyon kamera karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 yol tarifi sorunca kendini cevap verme zorunda hissedenler gibi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 AHHAHA oha artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Nekro said: bu iyi yine. Benim izmir varyanttan karsiyakaya bakıp "aa yunanistan gözüküyo" diyen bir tanıdıgım kız var. Türk ayrıca bu insan Ben de ilk gördüğümde Küçükkuyu'nun karşısındaki adaları Yunan adaları sandıydım, ama Ayvalık'ın adalarıymış lol ama nerden bilem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar