Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bf3 + premium (tüm expansion lar) = 74 TL


Densiz

Öne çıkan mesajlar

hindistan proxy/vpn ile giriş yapıp alabilirsiniz.

bf3 = 25 tl
premium = 50 tl

ayrıca tüm kitler için "ultimate bilmem ne kiti" = 65 tl.

Yeni konu gereklimidir emin olamadım fakat, dikkat çeksin istedim. Expansion öncesi oyunu almayı düşünüpte o kadar para vermek istemeyenlere alternatif satın alma önerisi.

ek not: proxy kullandığımızdan, sanal kart tercih edin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cehaletime verin, bu oyunun şimdi kendisi hariç bir de Back to Karkand ek paketi yok mu?
GG de 32 lira oyun, 36 lira ek paket. Origin'e filtre yüzünden giremediğimden bakamadım premium içeriğinde neler var?

Yukardakine de bakamadım. Neyse akşam bakarım artık.

afdasdsf 5 tane ek pakedi varmış namıssızın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kısaca, Karkand dahil 5 expansion gelecek. Her expansion da 4 yeni map + silahlar vs olacak.

Premium alırsanız bunların parasını peşin vermiş oluyorsunuz. Olayı budur yani. Son expansion Mart 2013 görünüyor. O zamana kadar BF3 oynamaya devam ederim diyeniniz varsa alsın karlı olur..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar hesap basit.
Orjinal oyun = 25 TL
Premium = 50 tl (premium içerisinde ÇIKMIŞ VE ÇIKACAK olan tüm expansion paketleri dahil. İçerikte yazıyor 5 expansion paketi içeriyor diye)

Kısaca oyuna hiç başlamadıysanız ve başlayasınız varsa uzun vadeli düşünüp 75 tl ye alıp kenara koyarsınız. Oynamasanız bile belki 3 ay sonra 5 ay sonra seneye oynayasınız tutar, başka birşeyler satın almadan oynayabilirsiniz.

Ben belki oynamam diyip, bf3 + kankard alırsınız 1 hafta sonrada close quarters alayım derseniz zaten aynı paraya gelir. Premium bu anlamda hesaplı oluyor. 7/24 açık olan bir kampanya gibi düşünmek lazım premium u :P.

Olayda basit. Bir hindistan proxy si bulup onunla siteye giriş yapıyorsunuz. Daha sonrada sanal kartınızı kullanarak veya paypal vari birşey ilede alış veriş yapılıyor (ama paypal değil. Money bilmem ne idi yanılmıyorsam).

Burada proxy yazmak istemiyorum, güvenirliği şüpheli çünkü. Birileri gerçek kredi kartını felan yazar sonra sorun olur. Proxy nin çalışıp çalışmadığını girince görürsünüz zaten. Para birimi hindistan parasına çevrilmiş oluyor.

Premium tr fiyatına, bf3 + premium + ultimate kit (kendisi tüm teçhizatı açıyor) alabiliyoruz. Bu nedenle baya hesaplı görünüyor.


ek not: proxy işlemi öncesi, sanal kartınıza parayı yollayıp daha sonra proxy ile origine girin. (proxy girip, gerçek kredi kartınızdan sanal karta para yollamayın)

Birde origin açıkken proxy girip siteden alışveriş yapmaya çalışmayın. Bu seferde aynı anda hem türkiyeden hemde hindistan dan bağlanıyor görünürsünüz. Bu da sorun yaratabilir (ne olur ne olmaz)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben proxy girdim, daha sonra profilimi değiştirip hindistan seçtim (ne olur ne olmaz diye) daha sonra alışverişi site üzerinden gerçekleştirdim (mecburi olmayan kutucukları boş bıraktım. Posta kodu gibi)


hata alanlar şunları deneyebilir:
* sanal karta para yollarken 5-10 lira fazla yollayın. kur yüzünden küsürat devreye girer alamazsınız.

* Posta kodu ve telefonuda hindistanda bir yer girin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ea hesabında sorun olabilir ben de b2kyı 1 hafta denedim alamıyordum beleş promo kodu kullanıp ödeme bile olmamasına rağmen payment rejected mı ne ünlü bi error vardı onu veriyordu, supportta söyledim bir şeyler yaptılar o error gitti aldım, sende de böyle bir şey olabilir normal bize açık ea storedan bile alamıyor olabilirsin şu an.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben aldım, bir arkadaş daha yazmış aldığını. Yazmamış olanlarda olabilir.
kartın nereye ait olduğunun önemi yokta, kredi kartı yerine sanal kart kullanmak daha iyi fikir.

Ayrıca bu olayı bf3 için kapatmışlar olabilirler. Sağda solda bf3 için kapatıldığı fakat diğer oyunların halen ucuz olduğu yazıyor. Hindistan için bf3 e zam yapmış olabilirler. Yinede denemek isterseniz hesaplarsınız çıkan tutarı (1INR = 0.0326TL)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...