throine Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ne biçim şehir yaee mağazalarda bir şey yok daha doğrusu mağaza yok hep bilindik duyulduk yerler bir esnaf mağa.... ehm bir gömlek için 3 gün dolaşır mı bir insan? ankamall, kızılay burada olmayan şey başka da bir yerde yoktur galiba. parası neyse verip bir tane urban outfitters mağazası bağışlicam ankara halkına. resmen rezillik bir de başkent olacak.(tu)
throine Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 (td) olacaktı o sondaki.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ne tarz bi gömlek arıyorsun bilemiyorum tabii ama ankara da gayet seçenek çok (tu)
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Abi ankarada alisveris yapamiyorsan hicbiyerde yapamassin bence. Keza burdakilerin tek eglencesi alisveris yapmak. Zilyon tane avm var
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ankamall metro nedeniyle ankaranın apaçi avmsi. kızılay da ankaranın en leş yeri. alışveriş yapacağın yeri bilemeyip şehre laf atman komik olmuş.
throine Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 görünce "BU BENIM OLMALI GİYMEZSEM ÖLÜRÜM BEN" diyebileceğim bir gömlek.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Cepa'ya gidiyorum ben genelde. Ne ararsam var.
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Panora yi dene Kentpark ve cepa da vardir orda yoksa Sonra armada gordion natavega vsdiye gezersin
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Avva nın gömlekleri çok iyi bence, ankamall, gordion bi de acity de mağazaları var. tabii damat tween fabrika altınyıldız da her zaman gideri var ama onlar az daha tuzlu.
throine Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 senko said: Abi ankarada alisveris yapamiyorsan hicbiyerde yapamassin bence. Keza burdakilerin tek eglencesi alisveris yapmak. Zilyon tane avm var şimdi adını unuttuğum bozkırın ortasında bilmem kaç km ötedeki avmye bile gittim ama yine aynı mağazalar aynı ürünler. :/ alışveriş denilince istanbul gibisi yokmuş ben bunu gördüm.(tu)
throine Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 cepa'ya baktım ankamall de ne varsa aynı mağazalar orda da var.
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 adım başı avm olan memlekette başarı hakikatten.
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Arkadaşların da belirttiği gibi sıkıntı sende bence.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Daha butik mağazalar istiyorsan gop taraflarına bak, nene hatun'a filan.
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 20m uzaklıkta iki koca alışveriş merkezi açılabilen guzide sehrimizde bulamadıysan evet bulamayabilirsin
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 hangi dükkanı aradın da bulamadın? yardımcı olak.
throine Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ya öyle pek butik mağaza beklentim yok da çeşit mi yok ne anlamadım gitti. mesela jack&jones gömlek beğenmiştim internetten baktım mağazaya geldim beğendiklerimin hiç biri yok. fabrika'ya baktım gömlek yakaları martı kanadı gibi valla hiç istemem.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 hem jack&jones hem fabrikaya bakıyosan sana bi imaj danışmanı ayarlayabilirim kardeş.
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Gidiyorsun ben bunu alacağım getirtin nerede varsa diyorsun yarına getiriyorlar eğer yoksa.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 damat ya da tween di tam hatırlamıyorum, koyu mavi, ama baya böyle bildiğin koyu bi mavi bi gömlek beğenmiştim alamadım, git onu al bak, çogii.
throine Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 çok klasik kaçıyor o markalar baya düz böyle.
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 alcağın yeri bilmiyosun ki. yazmam burdan sonra bitiriyosunuz her şeyi
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 outlet hariç yalan ya avmler hiç fakir işi deil
Öne çıkan mesajlar