axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Oyunda düşen gold repairlar için arkadaşlar. Item falan almak istiyorsanız gogo RMAH. Gerçi düşen gold da yetmiyor, siz en iyisi parayı da RMAHla alın. 70 avro verip oyunu almanız eğlenmek için yetmiyor, her ay bi 20 20 daha verirseniz öyle wow gibi aylık ücret ödediğinizi de fark etmeden mis gibi eğlenirsiniz. Burası diablo, actiblizzardın enayilerden para kazanma kapısı. Eğlenmek isteyenler başka kapıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 adam dolmus valla. adeta bir diablo olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Repair konusunda; us.battle.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 yoksa sendemi diablo oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 arkadaşımın hesabından oyro yok hesapta ay sonunu zor çıkartıcam valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Şaka gibi cvplar vermiş faruk beşok forumlarda bir firmanın nereden nereye geldiğini gösteren ibretlik postlar yazık blizzardın her oyununu oynadım muhtemelen az çok yine oynarım ama inancım sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 vivendi bliz'i niye satarki fln diyorduk ama geleceği pek parlak değil bu kafayla bliz'in. bunu öngörmüşlerdir büyük ihtimalle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cknLs9AiW-A&feature=youtu.be çok güzel guide hazırlamışlar repair parası bulamayanlara. (linklenen posttan alıntı) http://us.battle.net/wow/en/services/rewards-visa/ çok iyiymiş bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ahaha linklenen video efsaneymiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 naapsin millet mob keserken giden durability i mobdan dusen gold karsilamiyorsa adam mecburen buna basvurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 mesela kaç kere ölüyorsunuz 1 siegebreaker runda yada her nereyi farmlıyorsanız artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Ben ilk kez run yapayım dedim ve act 1 skeleton king dahil yaptım. Ölmedim ama toplam gelir tam 100k yanında 4 tane para edecegini düşündüğüm sarı düştü. Toplam sarı herhalde 15-20 arası düşmüştür ama çöp çoğu. Ama benim düşünceme göre para eden nedense daha paraya dönmedi hiçbişi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 warden butcher run yapayım dedim deli gibi lag girdi tam 3 kere champ keserken hani öyle böyle degil.. aldığımdan daha çok verdim.. ölmeden butcher farmlıyorum ben yetoyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 fanboy degilimde mobdan düsen gold + magic itemlar gayet rpr parasını karşılıyor. ha birikmiyor para böyle olunca o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 act1 de birikiyor ama sonrasında birikmez zarara da girilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 respawn pointe çekip ölüp ölüpmü kesiyordunuz patch öncesi anlamadım ki? şaka gibi şu an çoğu mob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Aluriel said: respawn pointe çekip ölüp ölüpmü kesiyordunuz patch öncesi anlamadım ki? şaka gibi şu an çoğu mob. hangi harita? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Eğerki bir yerde inat edip reskill olursanız o zaman kurtarmaz. Yani mobları reslenme yerine toplamışsanız ve oyundan çıkmak istemiyorsanız NV bufftan dolayı o zaman baya bi üzebilir repair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 üstteki video d3 ün özeti sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Aluriel said: respawn pointe çekip ölüp ölüpmü kesiyordunuz patch öncesi anlamadım ki? şaka gibi şu an çoğu mob. dün azmodan run yaptım, ilk 2 champ i azmodan yolunca temizledim sonrasında stonefort yaptım, 5 nv ile girdim azmodan'ı ilk seferinde kestim. toplamda 5 kere falan öldüm sanırım, çıkan sarıların ve mavilerin hepsi vendorluktu. 10-20% zarar ettim. benim için ara vermek için yeter de artar. çünkü 5 kere ölmek GERÇEKTEN iyi bir run benim için. malum her türlü öyle yada böyle saçma sapan affixli bir pack geliyor. ps. ben patchden önce de aynı rota ve performansda kesiyordum ayrıca. 50k dps i 33k'a düşürdüler, zayıflayan moblara denk geldi zaten? denkleme yeni gelen tek öğe repair costların artması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 run'ı kısa tutmayın. butcher'e kadar anca 5nv oluyorsa işe yaramazki önemli olan 5 stack ile elit kesmek. kazara staff fln ile başlıyorum ortalama. 5nv'den sonra yaklaşık 10 pack daha kesiyorum. en azından 5nv'li süreç uzadığı için gold geliyor. tek run'da 150k fln arttı benim 2-3 kere repaire rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 DF dediğim şey mantıken act 1 de etkili olabilir, act 3 de run'ı uzatmak daha etkili olacağı anlamına gelmiyor ne yazık ki. Tek bir hulking phasebeast gelir ve yeter. Bazı bölgelerde saçma sapan spawnlar mümkün. Azmodan yolu (hulking phasebeast), depths lvl 3 (soul leecher), depths lvl 1 (spear ve ok atanlar) vb. örnekleri mevcut. Bunlar geldiği zaman ya skipleyeceksin (bölge değiştireceksin) ya da resetleyeceksin. Ya vakit kaybı (tekrardan trash temizlemek ve muhtemel ölümlere ortam hazırlamak ya da NV kaybı - her türlü kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 hani daha önce başlayanlar 3-5 parça kendini idare edecek donanıma sahip. ya da gold biriktirebilmiş olanlar vardır mutlaka. yeni başlayanlar ne yapsın, onlarınki tam kabus. yamyam kelimesinin ingilizce karşılığı blizzard olacak bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Yeni başlayıpta inferno yapmaya hazırlanan adam bilmiyorum çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar