Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 şansa bugün de nefr in doğum günüymüş, nice yıllara :) bol bol fencing kasman dileğiyle :-p :tebrikz:[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
timetamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 aaa ne küsel party falan yoq mu pastalar limonatalar falan? bisde el çırpardık mumlar falan :P doum günün kutlu olsun nefr..[hline]lovin' all the non-existing things...
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Happy Birthdaaay too youuuu Mandaliiinaa suyuuuu Yap çişiinii uyuuu Happy Birthdaaay tooo youuuu! Nice yıllara...[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 lol eylemlerim yarın da devam edecek :)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Mysterio Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ulan 12 yi gecince ben yapcaktım unuttum :D neyse iyki dogdun[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Admin Mixer
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Oha patı yonetıcılerı arka arkaya cıkmıs anlasılar :)[hline]A little less conversation a little more action please
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 mutlu yıllar :tebrikz:[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 lol yagrinda Berk'in dogum gunu ise bak seri dogmus pepelekciler :P mutlu yillar nefr :D :tebrikz:
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 nice mutlu güzel senelere :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ahah al bak hediye çizdim:) seç birini:) çok sıkıldım napim:) fena çizmiom paintte ama:)[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Bu arkadaşdaki sorun ne? Örenmek için tıklayın ---->
Magic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 kutlu olsun[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover.
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Kutlu Olsun...:)[hline]Absolute & Lonely....
Manticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 kutlu olsun....:-)[hline]It Is A Good Day To Die
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 nefirciğim, iyki doodun yahu :** geçen gün icq hatırlattı ama daha iki gün varken hatırlatınca insan naapıcaanı bilemiyo ki. o an kutlasan olmaz, dahavar, sonra da unutuyo insan. neyse ayol. mutlu yıllar şekerim, nefis bir 17. yaş dilerim. *!giderayak ortalık karıştırır*
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 kutlu ossun:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 nice doom günlerine :tebrikz:[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz.
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Iyiki dogdun nefr sen dogmasan Orderligin bekcisi kim olacakti [aha lan harbi ne guzel ben olurdum off][hline]deep.
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 mutlu yıllar[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: Deep-Night, 23 May 2003 15:34 tarihinde demiş ki: Iyiki dogdun nefr sen dogmasan Orderligin bekcisi kim olacakti [aha lan harbi ne guzel ben olurdum off][hline]deep. euehueh lol.. iiki fırladınnnnnn nefrrrrrr :) öhöm pardon [hline] hepiii bört dey tuuuuu yuuuuu! hepiii bört deyyyyy tuğğğğğ yuuuuu! hepii bört dey hepiii bört dey hepiii bört dey tuuuuu yuuuuu! :)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Benimki de 25 Ağustos.. 28'i doldurup 29'a adım atıcam.. Öss bi +10 sene katıcak da ömrüme ordan şeettim.. Şeettiimin öss si...[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 daha nice yıllar dilerim.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Nefr' im Adminim Dogum gunun kutlu olsun. Mutlu, Saglıklı bol para ve rus(!) dolu nice seneler dilerim. :)
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ehe Doom günü silsilesi devam ediyo İiki Doğdun Nefr[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara...
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Nefr den hala cevap yok ama bi yerde falanda benmi bilmiyorum??? Mutlu yıllar[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Öne çıkan mesajlar