sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 abi ayıp ama yaptığınız Theokeles figtına baktım şimdide Andy :( RIP adamın oyunculuğu bizim bu yeni kediden falan kat kat daha iyi rainmaker adam :( bu dizi kuşkusuz son senelerin en sükse yapan dizisi bence en iyi ilk 5 dizi arasınada girer. 1-2 spoiler atayım açan olursa açı çeksin :) http://punchingthewallsofreality.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/03/Tiberius-Caesar-1024x584.png http://punchingthewallsofreality.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/03/Crixusbeheaded-1024x572.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 olm dizide türk kadın varmış yahu :D http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=67547&rid=2368&hid=22967462 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Hayırlı olsun kardeşim kaç mbit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ilk sezondan sonra sadece geçen haftaki bölümü seyrettim arası yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Olmuyor hatun cadi neslinin baslangici... Zorlama bi bolum ama fena degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Sonu 19 mayis mars ici siir soylemini animsatti heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tiberius'un ayaklar yeti ayağı gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 arenayı özlemişiz ya bi nebze olsun özlemi giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 edit: Aahahaha i am spartacus diye bağırdığı yer okadar yapmacıkki bi andy değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 gitti lan dağ gibi adam...dünya dünya, zalim dünya;yalan dünya...vay andicik vay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 çok hoş bölümdü. eski arena bölümleri gibi sahneler görmek iyiydi. Spartacus'le Gannicus yardırdılar baya. son bölümün promosuda iyiymiş. bari böyle normalden uzun olsa bölüm biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bitiyor lan son bi bölüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yalnız şaka maka bu filmdeki şiddet sahneleri bence sorgulanmalı. bence bu kadar şiddet çok fazla. kesinlikle izleyip olumsuz etkilenen insanlar olduğuna inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Crixus the Murmillo Abi tiberius çok tırt şekilde öldü ya beni tatmin etmedi. Bide abi Crixus reyizin kafasıyla cenaze yaptılar ya tüylerim diken diken oldu kafa kesmenin en kötü infaz şekli olduğuna karar verdim:( Ve son bölüme geldik en sevdiğim gladyatörgitti ama hala şu pörtlek gözlü getto zencisi yaşıyo... :( Abi arenayı anımsattılar ya istemsiz gannicus kahkahası attım dövüşleri izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 KuddusiMavra said: yalnız şaka maka bu filmdeki şiddet sahneleri bence sorgulanmalı. bence bu kadar şiddet çok fazla. kesinlikle izleyip olumsuz etkilenen insanlar olduğuna inanıyorum. olay bişi izleyip etkilenmek değil ki, etkilenmek isteyen adam pokemon izleyip balkondan da atlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 HarveyQuinn said: edit: Aahahaha i am spartacus diye bağırdığı yer okadar yapmacıkki bi andy değil Abi video yu izlemeden önce yetti artık şu liama laf geçirdiğiniiz dicektim de izleyince hak verdim içim cız etti gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Kolaylaştırdım sizin için http://www.youtube.com/watch?v=J-e9KkQf5so Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ahahah redditde vardı dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Abi yalnız perception nasıl değiştiriyor bütün herşeyi, bir kez daha öğrendim. Düğünde birlikte fotoğraf çektiren bilumum mahalle kadınları. http://cdn03.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2013/01/mcintyre-damned/liam-mcintyre-spartacus-war-of-the-damned-premiere-47.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Naevia bildigin Teletubby gibi cikmis haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Saxa (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Güzeldi lan! 9 Nevia'nın kendiyle yüzleşip ''ben malım herife de ben gaz verdim spartacus''demesi iyidi. Bu arada son sahnede ölülerin isimleri söylenirken biri çıkıp ''sarı oğlaaan''deseydi keşke ya dsada 10.bölümde yine bir türkü ağıt neyim bekliyorum urfanın etrafı patlatırlar final sahnesinde asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bu kadının senaristle veya yönetmenle ilişkisi mi vardır da bu bölüme kadar bunu tuttular dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yanlız 10.bölüm fragmanına baktım da yine birinin zırhının üstüne basıp atlıyor kılıcıyla, reisin imzasıdır vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar