progamer Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 crassus ölünce sezar ile pompey'in arası açılmış işte. öyle de birbirlerine girmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 yani spartacus ölmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 spartacus'e ne olduğu bilinmiyor zaten. muhtemelen kaçıp gidiyor en sonunda crixus ile ayrıldıktan sonra. crixus eziliyor ama. ceaser sokarlar diyip muhtemelen crassus'un ölümünü hızlandıracak dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 2 gün öncenin soğumuş spoilerini yedim allah belamı versin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Hannibal44 said: "Tatar Ramazan" said: Sezar okumuş etmiş yönetici adam yahu, Rome dizisindeki gayet iyiydi mesela, bu piç hiç gitmemiş o role Bu dizideki sezar rome'daki yani diktatör olan gerçek sezarın babası değil mi ? değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 laeta yı alıp kaçar kesin buldu tabi güzelim kadını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 sezar bildiğimiz sezar işte manitası brutüs olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Lopeth said: şarkı isimlerinde spoiler var bakmayın BAKMAYIN asdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 beni rahatsız eden birşey vardı sonunda çözdüm. zırhlar bildiğin soba borusu üzerine boyamaymış ya lan!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ya o soundtracki buraya koymak bi öküzlük de o şarkıalra o isimleri koyupda dizi bitmedne yayınlamakda harbi ayrı öküzlük yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 yayınlamak derken ben bulamadım daha o şarkıları ortalıkta dinleyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 progamer said: ya o soundtracki buraya koymak bi öküzlük de o şarkıalra o isimleri koyupda dizi bitmedne yayınlamakda harbi ayrı öküzlük yani. arkadaşım bir hata yapmışız sonrada spoya alındı. spoiler ne demek biliyor musun kötü karakterler vaaar, biliyor musun seni benden alırlaaaar. açma demek, dizi hakkında bilgi içeriyor demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ben onları gördüğümde spoiler fln yoktu daha, ben ilk kurbanlardanım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Hannibal44 said: "Tatar Ramazan" said: Sezar okumuş etmiş yönetici adam yahu, Rome dizisindeki gayet iyiydi mesela, bu piç hiç gitmemiş o role Bu dizideki sezar rome'daki yani diktatör olan gerçek sezarın babası değil mi ? Kaynakta öle yazıyor hatta jül sezar Aurelia ile bunun ilişkisinden doğuyor . kaynak Edit : Bende bildiğimiz sezar sanıyordum ama bunu okuyunca şaşırdım yanlışta olabilir bu. dizideki sezar bildiğin sezar babası falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 sybel fırtınada içimizi ısıttı vellah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 crixus'un charge çok iyiydi, adamı havada tutması filan vay arkadaş ama bi de sonunda "ne işim var burda benim?" bakışı atmasa daha iyi olucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 izleyeyim bari yeni bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 firtina ortasinda sex... vay arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 KuddusiMavra said: izleyeyim bari yeni bölümü. http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 MasterHapLo said: gannicus karada denizde ve havada ahah barney gibi "had sex during a blizzard ✓ " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 kız üşümesin diye yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 çok iyi bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 abi izlerken "iyi iyi ısınırlar hem" dedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 DeathLord said: KuddusiMavra said: izleyeyim bari yeni bölümü. http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E bu ne şimdi?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Ustat Kemal Sunal ne oldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar