Lectre Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 abi bende bakmadım isimlerine hiç şarkıların iyiki bakmamışım, onu bi spoya falan alabilir miyiz ya güncelleyemiyorum, ne meraklıymışsınız sizde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 sana mı küfür edeyim, soundtrackçiye mi küfür edeyim bilemedim lan spoilerlı şarkı ismimi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 DeathLord said: Yani her bokunu bildigim hikayede spoiler yemeyi basardim emegi gecenlere ayri ayri tesekkürler. Aci cekerek öl. Aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ya ben yardım olsun diye şeyetmiştim ahah :D hala okumadım bakın şarkı isimlerini, sizin meraklılığınız o ^^ sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Abi bence Lectre'de bir suç yok asıl suç o şarkının isimleri öyle barzo gibi koyanlarda ahaha:D Çok güldüm ama ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Adam bir de masum rpsi yapiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ama masumum rus :( YA şikayetçiyim ölüm lortu bana öm atmış konusu ayrı spo mesaj ayrı spo! hayır ben kötülük olsun diye mi dedim aa, izlemem artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 İntikam soğuk yenilen bir yemektir dostum. İntikamımızı aldım arkadaşlar rahatlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 o listedeki soundtrackleri bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 albüm süper özellikle son parçalar çok duygusal olmuş bakalım kimler merak edip listeye bakacak ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 TR de nerde bulabiliriz bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 slaves campte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 evet bölüm sonu konuşmasını yaptı yine spartacus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Yüce Crassus, bizden kaçarken kıçını gösteriyor ! hasdgafasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Abi sonu çok saçmaydı. Ulan in de halletsene işi , yine ağdalı konuşma yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 HarveyQuinn said: TR de nerde bulabiliriz bunu ? laetalısını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 kithnos_1 said: Abi sonu çok saçmaydı. Ulan in de halletsene işi , yine ağdalı konuşma yapıyorsun asd Tanıdığın düşman, tanımadığın düşmandan iyidir yiğeeeeen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 http://25.media.tumblr.com/2a6519464a4686d045d7da023e4bc1a9/tumblr_mip6f5mbDJ1r2n6nko1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 reis i sinirlendirdiler ahahah crixusun romalılara dalışı bide spartacusun kafada testiyi kırışı iyiydi. birde gannicus fırtına fln dinlemiyor, her türlü kayıyor asdf http://www.youtube.com/watch?v=selXh8mn66A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Lectre said: kithnos_1 said: Abi sonu çok saçmaydı. Ulan in de halletsene işi , yine ağdalı konuşma yapıyorsun asd Tanıdığın düşman, tanımadığın düşmandan iyidir yiğeeeeen. sa en iyi ölü düşmandır abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 "Tatar Ramazan" said: Sezar okumuş etmiş yönetici adam yahu, Rome dizisindeki gayet iyiydi mesela, bu piç hiç gitmemiş o role Bu dizideki sezar rome'daki yani diktatör olan gerçek sezarın babası değil mi ? Kaynakta öle yazıyor hatta jül sezar Aurelia ile bunun ilişkisinden doğuyor . kaynak Edit : Bende bildiğimiz sezar sanıyordum ama bunu okuyunca şaşırdım yanlışta olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 crassus' death permanently unraveled the alliance between Caesar and Pompey. Within four years of Crassus' death, Caesar would cross the Rubicon and begin a civil war against Pompey and the legitimate government of the Republic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Spoiler Gannicus'a bak ya..Süt gibi hatunu fırtınada götürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Lopeth said: crassus' death permanently unraveled the alliance between Caesar and Pompey. Within four years of Crassus' death, Caesar would cross the Rubicon and begin a civil war against Pompey and the legitimate government of the Republic. Türkçe meali ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar