Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: War of the Damned (2013) - Starz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bende bakmadım isimlerine hiç şarkıların iyiki bakmamışım, onu bi spoya falan alabilir miyiz ya güncelleyemiyorum, ne meraklıymışsınız sizde :/
Mesaj tarihi:
ama masumum rus :(

YA şikayetçiyim ölüm lortu bana öm atmış konusu ayrı spo mesaj ayrı spo! hayır ben kötülük olsun diye mi dedim aa, izlemem artık :(
Mesaj tarihi:
kithnos_1 said:

Abi sonu çok saçmaydı. Ulan in de halletsene işi , yine ağdalı konuşma yapıyorsun

asd

Tanıdığın düşman, tanımadığın düşmandan iyidir yiğeeeeen.

Mesaj tarihi:

reis i sinirlendirdiler ahahah
crixusun romalılara dalışı bide spartacusun kafada testiyi kırışı iyiydi.

birde gannicus fırtına fln dinlemiyor, her türlü kayıyor asdf

http://www.youtube.com/watch?v=selXh8mn66A
Mesaj tarihi:
Lectre said:

kithnos_1 said:

Abi sonu çok saçmaydı. Ulan in de halletsene işi , yine ağdalı konuşma yapıyorsun

asd

Tanıdığın düşman, tanımadığın düşmandan iyidir yiğeeeeen.

sa

en iyi ölü düşmandır abi :)

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Sezar okumuş etmiş yönetici adam yahu, Rome dizisindeki gayet iyiydi mesela, bu piç hiç gitmemiş o role

Bu dizideki sezar rome'daki yani diktatör olan gerçek sezarın babası değil mi ? Kaynakta öle yazıyor hatta jül sezar Aurelia ile bunun ilişkisinden doğuyor .
kaynak
Edit : Bende bildiğimiz sezar sanıyordum ama bunu okuyunca şaşırdım yanlışta olabilir bu.
Mesaj tarihi:
crassus' death permanently unraveled the alliance between Caesar and Pompey. Within four years of Crassus' death, Caesar would cross the Rubicon and begin a civil war against Pompey and the legitimate government of the Republic.
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

crassus' death permanently unraveled the alliance between Caesar and Pompey. Within four years of Crassus' death, Caesar would cross the Rubicon and begin a civil war against Pompey and the legitimate government of the Republic.

Türkçe meali ?
  • Yeni Oluştur...