Novichok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wE_Y5brW-ZE&feature=player_detailpage#t=0s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 RIP Andy :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=5qXoC-DykyM çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 kac bolum olacak acaba bu sezon. 10 bolum o konuya az gelir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 10 bölüm olacak yine http://www.youtube.com/watch?v=5qXoC-DykyM trailer arkada kalmasın safdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bekleriz bekleriz, gelir ve zırt diye biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Lan koca koca lejyonlar bi testudo formation yapamıyorlar 3 tane serseriye lol Bu arada Crixus saçsakal yapmış adama benzemiş iyi olmuş İlk sezonlar hayali olaylarla sündürüldü sündürüldü, şimdi gerçek olaylar başlayıp zort diye bitecek pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ganicus la sarışın hatun işi pişirmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 "Tatar Ramazan" said: Lan koca koca lejyonlar bi testudo formation yapamıyorlar 3 tane serseriye lol cidden benim de aklıma o takıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/539681_10151090949541147_1111774560_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Ashure gene götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 trailer tam gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 lan sarı kızı götürüyor gannicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Hocam belliydi zaten o hatunu gannicus u goturecegi. Pek surpriz olmadi acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 O resimdekilerin yarısı ölü, hala ekipte mi takılıyorlar işsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403908_10151097155891147_1199446185_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ashur reyiz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Ha Crixus ha kaptan magara adami. Cok bir fark goremedim ben ikisi arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Aket-Atum said: "Tatar Ramazan" said: Lan koca koca lejyonlar bi testudo formation yapamıyorlar 3 tane serseriye lol cidden benim de aklıma o takıldı :D Tarihte anlatılana göre o koskoca lejyonlar gladyatörler karşısında harbiden dikiş tutturamamış. ancak sonra, Oluşan bir fikir ayrılığı yüzünden Spartacusun birlikler bölününce, aralarında Pompey in de bulunduğu generaller komutasındaki romalılar işlerini bitiriyorlar sonradan. İlk başlarda öldüğü varsayılsa da, Spartacus un cesedi bulunamadığından savaşta sağ kalıp kalmadığı bilinmiyor. Tabi dizide bu olayı nasıl işleyecekler bilinmez.. MAss effect 3 gibi saçma sapan bi sonla bitirmesinler de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ölmüştür o salak, kaçmayı akıl edemez milleti yüzüstü bırakamam der asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Luxor said: Aket-Atum said: "Tatar Ramazan" said: Lan koca koca lejyonlar bi testudo formation yapamıyorlar 3 tane serseriye lol cidden benim de aklıma o takıldı :D Tarihte anlatılana göre o koskoca lejyonlar gladyatörler karşısında harbiden dikiş tutturamamış. ancak sonra, Oluşan bir fikir ayrılığı yüzünden Spartacusun birlikler bölününce, aralarında Pompey in de bulunduğu generaller komutasındaki romalılar işlerini bitiriyorlar sonradan. İlk başlarda öldüğü varsayılsa da, Spartacus un cesedi bulunamadığından savaşta sağ kalıp kalmadığı bilinmiyor. Tabi dizide bu olayı nasıl işleyecekler bilinmez.. MAss effect 3 gibi saçma sapan bi sonla bitirmesinler de :) tarihi gerçeklikte tek lejyonu harcıyorlar sonra roma kucağında hoplatmaca oynuyorlar. Bu köle isyanından sonra kölelerin hali daha da harap oluyor. Aslında bu isyanı bastıramamalarının temel sebebi Roma'da ki iç çekişmeler yani herkes birbirinin ayağını kaydırıyor bu isyan sayesinde. Crassus ve Pompeius bu isyan sayesinde otoritelerini arttırıp, Roma Senatosunun güç dengesini önemli ölçüde değiştiriyor. Sonra ver elini triumvirlik. Aslında Crassus ve Pompeius gibi adamlar için win win durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Crassus ve Pompei'nin arasını bozan da bu 3. köle savaşı değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 son sezon 25 ocak'da baslayacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DhT6WnhePpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar