Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Knox'un dediği olay ve Nemetes'in die is cast (alea jacta est) demesi bence kasıtlı göndermelerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Ya bu Crassus'un fakbadisi, Spartacus Gods ota'da Doctore'nin hanımı ile aynı kadın gibi.Çok benziyolar lan. Tecavüz sahnesi bu diziye yakışır şekildeydi kadın çok zorlamadı, e hadi fena değil modundaydı. Minik Justin, sen tam bir çılgınsın. Crassus ne şekilci adam çıktı ya. Adam kapıyı kıracağı oduna el işçiliği yaptırmış mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ben de benzettim ilk görünce de o hanım gg tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 yok aynı kişi değil. crassusun kölesini oynayan jenna lind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 dev hizmet: Saxa'yı oynayan Ellen Hollman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Ave Caesar! Morituri Salutamus Bölüm çogiyiydi de şu son iki sezonda bi Gnaeus'un Retiarius stilinde ağ savuruşlarını özlemiyor değil insan veya Crixus'u Mirmillo zırhı içinde görmeyi falan sonraki iki bölümde Canthara diye bi rolde Ayşe Tezel diye bi Türk oynıcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FDRqdE88YP8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Marv said: Ave Caesar! Morituri Salutamus Bölüm çogiyiydi de şu son iki sezonda bi Gnaeus'un Retiarius stilinde ağ savuruşlarını özlemiyor değil insan veya Crixus'u Mirmillo zırhı içinde görmeyi falan sonraki iki bölümde Canthara diye bi rolde Ayşe Tezel diye bi Türk oynıcakmış. buymuş http://1.bp.blogspot.com/_9cI-CM8DAgc/Sbal_Q03daI/AAAAAAAAAcQ/P0H6w8fdfUo/s320/Ayse_Tezel.jpg http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-a.ak/hphotos-ak-ash4/418008_10151156368624934_663876584_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 tayyip laf etmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 She was born in London to a Turkish father and New Zealand mother. Londra da doğmuş yahu okadarda etmez laf heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Eski sevgilime çok benziyor sevişme sahnesi varsa dayanamam izleyemem sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 level kate upton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 olm izlemeyenleri de düşünün ve bölüm hakkında detaylı yazılar yazmayın. bu ne yav?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 cantug said: She was born in London to a Turkish father and New Zealand mother. Londra da doğmuş yahu okadarda etmez laf heralde :) ohooo bence şu an gümüş tabakta gol pası geliyor tayyibe. Kesin buradan yürür "Burada doğsa o MENFUR dizide oynamazdı" gibi bir laf eder, batının ahlaksızlığı ile bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Spartacus at sırtından inmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 craxisun sevgilisi ne neler oluyor yav biri açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 erkek olacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 sonunda herkes ölsün dert değil, ama Gannicus abiye bir şey olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 dizi bitiyor galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Crixus da bozdu kendini çok yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 kek said: dizi bitiyor galiba ?Son sezon bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Trias said: sonunda herkes ölsün dert değil, ama Gannicus abiye bir şey olmasın. Ben Gannicus bu bölüm gg diye düşünüyordum da , kurtuldu bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 gannicus ben tahmin ediyorum ki gannicus, caesar tarafından alt edilecek. aralarında bir rekabet yarattılar 2 bölüm öncesinde. seninle tekrar çarpışmak isterim falan çekti hatta caesar. ve geçen bölüm de caesar'ın da boş beleş olmadığını gördük 3v1 takılırken. bence büyük ihtimalle 1v1 yapacaklar gannicus için şöhretli bir son için. ben crixus'un cok tırışka öleceğini düşünüyorum. böle kim vurduya falan gidecek. spartacus'de ölmez. pek cok kaynakta cesedi bulunamadı, öldü varsayıldı deniliyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 son bölümü outrdum bi daha izledim çok başarılı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 scorch said: gannicus ben tahmin ediyorum ki gannicus, caesar tarafından alt edilecek. aralarında bir rekabet yarattılar 2 bölüm öncesinde. seninle tekrar çarpışmak isterim falan çekti hatta caesar. ve geçen bölüm de caesar'ın da boş beleş olmadığını gördük 3v1 takılırken. bence büyük ihtimalle 1v1 yapacaklar gannicus için şöhretli bir son için. ben crixus'un cok tırışka öleceğini düşünüyorum. böle kim vurduya falan gidecek. spartacus'de ölmez. pek cok kaynakta cesedi bulunamadı, öldü varsayıldı deniliyor hep. cevap spartacusun son direnişinde cesetlerin arasında bulunamıyor sağ ele geçenler arasında da bulunamıyor ama en son pek çok roma askerinin arasında tek başına görünmüş tarihi kayıtlar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar