Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: War of the Damned (2013) - Starz

progamer

Öne çıkan mesajlar

Ya bu Crassus'un fakbadisi, Spartacus Gods ota'da Doctore'nin hanımı ile aynı kadın gibi.Çok benziyolar lan.

Tecavüz sahnesi bu diziye yakışır şekildeydi kadın çok zorlamadı, e hadi fena değil modundaydı. Minik Justin, sen tam bir çılgınsın.

Crassus ne şekilci adam çıktı ya. Adam kapıyı kıracağı oduna el işçiliği yaptırmış mk.

Sosyal ağlarda paylaş

Ave Caesar! Morituri Salutamus

Bölüm çogiyiydi de şu son iki sezonda bi Gnaeus'un Retiarius stilinde ağ savuruşlarını özlemiyor değil insan veya Crixus'u Mirmillo zırhı içinde görmeyi falan

sonraki iki bölümde

Canthara diye bi rolde Ayşe Tezel diye bi Türk oynıcakmış.

Sosyal ağlarda paylaş

Marv said:

Ave Caesar! Morituri Salutamus

Bölüm çogiyiydi de şu son iki sezonda bi Gnaeus'un Retiarius stilinde ağ savuruşlarını özlemiyor değil insan veya Crixus'u Mirmillo zırhı içinde görmeyi falan

sonraki iki bölümde

Canthara diye bi rolde Ayşe Tezel diye bi Türk oynıcakmış.

buymuş

http://1.bp.blogspot.com/_9cI-CM8DAgc/Sbal_Q03daI/AAAAAAAAAcQ/P0H6w8fdfUo/s320/Ayse_Tezel.jpg

http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-a.ak/hphotos-ak-ash4/418008_10151156368624934_663876584_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

cantug said:

She was born in London to a Turkish father and New Zealand mother.
Londra da doğmuş yahu okadarda etmez laf heralde :)

ohooo bence şu an gümüş tabakta gol pası geliyor tayyibe. Kesin buradan yürür "Burada doğsa o MENFUR dizide oynamazdı" gibi bir laf eder, batının ahlaksızlığı ile bitirir.
Sosyal ağlarda paylaş

gannicus

ben tahmin ediyorum ki gannicus, caesar tarafından alt edilecek. aralarında bir rekabet yarattılar 2 bölüm öncesinde. seninle tekrar çarpışmak isterim falan çekti hatta caesar. ve geçen bölüm de caesar'ın da boş beleş olmadığını gördük 3v1 takılırken. bence büyük ihtimalle 1v1 yapacaklar gannicus için şöhretli bir son için.
ben crixus'un cok tırışka öleceğini düşünüyorum. böle kim vurduya falan gidecek.

spartacus'de ölmez. pek cok kaynakta cesedi bulunamadı, öldü varsayıldı deniliyor hep.

Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

gannicus

ben tahmin ediyorum ki gannicus, caesar tarafından alt edilecek. aralarında bir rekabet yarattılar 2 bölüm öncesinde. seninle tekrar çarpışmak isterim falan çekti hatta caesar. ve geçen bölüm de caesar'ın da boş beleş olmadığını gördük 3v1 takılırken. bence büyük ihtimalle 1v1 yapacaklar gannicus için şöhretli bir son için.
ben crixus'un cok tırışka öleceğini düşünüyorum. böle kim vurduya falan gidecek.

spartacus'de ölmez. pek cok kaynakta cesedi bulunamadı, öldü varsayıldı deniliyor hep.

cevap

spartacusun son direnişinde cesetlerin arasında bulunamıyor sağ ele geçenler arasında da bulunamıyor ama en son pek çok roma askerinin arasında tek başına görünmüş tarihi kayıtlar böyle.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...