progamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ya böyle her hoş iyi diziye bir tane mal kadın/çocuk koymak zorundalar mı nedir? Walking Dead'de Andrea, Lori. Spartacus'te Naevia direk. Demirci iyiydi ne güzel. Bu mallıkları yüzünden Spartacus ile Crixus birbirlerine girecekler herhal. Gay fln yardırdılarda. Arada Saxa'da aktı yine asdf Meeh bi bölümdü. MOAR Crassus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 lol my cock is magic... saklfjaskfasjkflasfsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 delikanlı roman blacksmithi öldürdü çirkin bok ya, sezon finalinden önce ölür inşallah kaltak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Aynen ya keşke blacksmith reyiz öldürseydi, crixus önce atarlansaydı sonra bi düşünüp manyaktan kurtardı diyip blacksmithe hallenseydi sonra agron nasir foursome çevirselerdi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 "nutella yerim" said: According to Plutarch "He was a Thracian from the nomadic tribes". Thrace was a region of northern Greece and one of the earliest enemies of Rome. http://www.roman-colosseum.info/gladiators/spartacus.htm coğrafya olarak öyle. greece diye bir ülke yada millet yok. alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Asgard said: hozceri said: Şu naevia kıl olan sadece ben miyim? gannicus reyiz sinyali verdi rahat olun sinyail alınca rahatladım bende. forumda homofobi tavan yapmış olm burası gay forumu beğenmiyorsanız silin accountlarınızı ccc saxa ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ya bide hani dizide hiç bir zaman böyle mükemmel kalitede efekt yoktu ama eski sezonların küçük çaplı aksiyonunda o kadar rahatsız etmiyordu hani. Ama bu sezon böle işi büyütünce iyicene göze batıyor kötü efektler. O gemiler baya kötüydü yani. Dizi tabii öyle çok bir şey beklemiyorum da bu kadar cgi dayalı dizide de biraz daha zaman/bütçe ayırsalardı keşke. http://www.youtube.com/watch?v=hNVTjw7cg28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 RIP RIP Magic Cock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 progamer said: Ya bide hani dizide hiç bir zaman böyle mükemmel kalitede efekt yoktu ama eski sezonların küçük çaplı aksiyonunda o kadar rahatsız etmiyordu hani. Ama bu sezon böle işi büyütünce iyicene göze batıyor kötü efektler. O gemiler baya kötüydü yani. Dizi tabii öyle çok bir şey beklemiyorum da bu kadar cgi dayalı dizide de biraz daha zaman/bütçe ayırsalardı keşke. http://www.youtube.com/watch?v=hNVTjw7cg28 abi bana bundan daha iyi cekilmis bi tarih/savas dizisi soylermisin goruntu efektleri olarak hayir yani gercekten gelmis gecmis en efsane dizilerden biri bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 rome band of brothers pacific Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Garadia said: rome band of brothers pacific 3undede efektler daha iyi degil sonjc ilarak burda bilgisayar cizimi uzerinde gerceklesiyor digerlerinde gercekten o sahneyi cekiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Abi dizi geçen sezona göre çok iyi gidiyor bence.Efektler göze batmıyor ya bir diziye göre çok iyi yani.Zaten efektlerin asıl ilerleyen bölümlerde iyi olması lazım bu sahneler çok önemli değil. Marcusun oğlanı magic cockı kesti daha neler :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Band of Brothers The Pacific Rome http://www.youtube.com/watch?v=axyplchtlro cgi sadece patlama çatlama değil. modern film ve dizilerde neredeyse her sahnede cgi kullanılıyor. masanın üzerinde duran objelerin yaratılmasından tut, ağaçların seyrekleştirilmesinde veya çoğaltılmasında, arka planda binaların ve yer şekillerinin oluşturulmasında, istenmeyen modern objelerin ortadan kaldırılmasına kadar. O yüzden daha 10 larca tarihi ve savaş dizisi örneği verebiliriz Spartacus'tan daha iyi kullanan bu teknolojiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 o değil de crassus'un velet beklediğimden çok daha iyi dövüştü. 2-3 kişi kestiğini gösterdiler nasıl olduysa artık. taktiksel olarak da iyi düşündü ama bayağı erken girdi. dps carry gibi beklicekti bi köşede diğer birliğin gelmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ayrıca unutmuşum Sibel !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 incdarkness said: progamer said: Ya bide hani dizide hiç bir zaman böyle mükemmel kalitede efekt yoktu ama eski sezonların küçük çaplı aksiyonunda o kadar rahatsız etmiyordu hani. Ama bu sezon böle işi büyütünce iyicene göze batıyor kötü efektler. O gemiler baya kötüydü yani. Dizi tabii öyle çok bir şey beklemiyorum da bu kadar cgi dayalı dizide de biraz daha zaman/bütçe ayırsalardı keşke. http://www.youtube.com/watch?v=hNVTjw7cg28 abi bana bundan daha iyi cekilmis bi tarih/savas dizisi soylermisin goruntu efektleri olarak hayir yani gercekten gelmis gecmis en efsane dizilerden biri bence "lol liseli" dedim. baktım harbiden liseliymiş. gerçi liseli de olsa george w bush seviyesi zorlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 hamsilipilav said: "nutella yerim" said: According to Plutarch "He was a Thracian from the nomadic tribes". Thrace was a region of northern Greece and one of the earliest enemies of Rome. http://www.roman-colosseum.info/gladiators/spartacus.htm coğrafya olarak öyle. greece diye bir ülke yada millet yok. alakasız. oglum su an ki o bölgede olanların ataları bunlar degil mi ? mayalar mı ataları bu adamların ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 kim ataları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Şu diziyi izlerken ki tek korkum hatunun gay sahnesi olduğu esnada salona girip wtf?! bakışı atması. Sonra gelsin açıklayabilirim ile başlayan cümleler. Narius said: Aynen ya keşke blacksmith reyiz öldürseydi, crixus önce atarlansaydı sonra bi düşünüp manyaktan kurtardı diyip blacksmithe hallenseydi sonra agron nasir foursome çevirselerdi:P Biri sezarın aleti görecek miyiz diye sorar diğeri 4some fantazilerinden bahseder. Bu sezon diziden çok millet bozuldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 traklar ile yunanlar farklı. naptınız siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 dedim de dinletemedim dasaaacım benim Crassusun oğlanı fazla abartmışlar ilk seferden, kaç tane ayuyu kesti ufacık velet pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 incdarkness said: Garadia said: rome band of brothers pacific 3undede efektler daha iyi degil sonjc ilarak burda bilgisayar cizimi uzerinde gerceklesiyor digerlerinde gercekten o sahneyi cekiyolar gayet efekt dolu dizilerdi onlarda. Ha birde Game of Thrones var. Greenscreen sahneler veya o blackwaterdaki patlama Spartacus'ten iyi bariz. Spartacus'e kötü demiyorum birde yani hani. Sadece daha bir göze batıyor cgi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ya 300'de de öyle ya hani. Kasıtlı göze batan bi cgi tekniği uyguluyo adamlar. Sanatsal seçim midir, içip mi çekiyolar bilmiyom :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 incdarkness said: Garadia said: rome band of brothers pacific 3undede efektler daha iyi degil sonjc ilarak burda bilgisayar cizimi uzerinde gerceklesiyor digerlerinde gercekten o sahneyi cekiyolar olm neyin kafasını yaşıyonuz, geym of tırons uzak ara götürür-harcar bu dizileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar