Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık MSI MONSTER Oyuncu bilgisayarı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laptop oyuncu bilgisayarı olarak geçsede klasik bir laptop alıp 2.000 tl verilceğine, 1000 lira daha ekleyip masaüstünde alacağın keyfi alabilirsin.laptop'u sadece msn amaçlı kullanmıyorsan tabiki.
Mesaj tarihi:
Karea said:

çantasıyla 10-15kg filandır bu
yani öle taşıyamazsınız yanınızda heryere

fantaziye gerek yok oyun masaüstünde oynanır

Pil içindeyken ağırlığı 3.5kg
Mesaj tarihi:
Xht said:

3000 lira istiyorum arkdaşlar.

Kargoylan falan alacak olanlar nasıl güvenipte 3000tl'yi yollasınlar ki, yepisyeni üyesin sonuçta tanıyan yok eden yok seni.
Elden alacaklar bile her türlü evrağını falan sormalılar ürünün, çalıntısı var bilmemneyi var bu laptop işinin
Mesaj tarihi:
geçen gün arkadaşım kendi arkadaşının abisi tarafından, güvendiği için internetten parayı yolladı eleman mac bilgisayarı yollamadı ve bunun ortada fatura, kanıt vs. olmadıgı için hiçbir şekilde mahkemeye bile tasınamayacagını ögrendiğinde suratını görmeliydiniz..

yani yeni üye olman + bu durum, kargo işini senin dedigin gibi yapılmasını cok zorlaştırır.

kapıda ödeme şeklinde yapılırsa daha saglıklı olur.
Mesaj tarihi:
Gelip elden teslim alabilirsiniz faturasını garantisini görebilirsiniz. Şirketimden size faturada kesebilirim, ürünü şirketime fatura ettirdim şirket üzerindende satıyoruz aynı zamanda ürünü tekrar faturalayabilirim.

Kargoladıkdan sonra para alınmaz hiç bir üründen eğer tanıdığınız varsa istanbul içinde onunla görüşüp tüm evrakları teslim edebilirim gösterebilirimde.

Kazandığım yerin linkini attım.
Mesaj tarihi:
www.gameekstra.com adresine baktığında görebilirsin zaten kapıda ödeme seçeneğimiz yok. MNG ile çalışıyoruz. neden yok bende bilmiyorum. kredi kartı ve benzeri şeylerle alabilirsiniz arkadaşlar bu arada.
Mesaj tarihi:
iyi satıslar ama 3000 tl veriyosam bi alete 200 tl daha verir arkasını arayabilecegim sanal marketlerden alırım. ben alıcısı degilim ama fiyatı revize etmezsen burda cok is yapmaz bu. ama tekrar iyi satıslar.
Mesaj tarihi:
Fiyat zaten revize bir şekilde. Sanalmarketimin sürekli olarak yurt dışından ürün getirip sattığını biliyoruz büyük ihtimalle yine aynısı oluyor ki sanalmarketim steelseries distribütörlüğünü gri ürünler sayesinde kaybetti.

Gelgörelim GameEkstradan fatura edeceğim diyorum zaten arkasını aramak nedir? Ürün 0, garantiye zaten mağzadan değil direk bayisinden verseniz bile oluyor.

Vatanın %20 indirimle 3700 e sattığı bir ürünü sanalmarketim gibi bir sitenin 3200 e satması ilginç esas.

Fiyat bu şekilde kalacak maalesef. GameEkstra'dan gelip taksitle,kredi kartı ile sanal pos ile alabilmeniz mümkün.
Mesaj tarihi:
Xht said:

Kazandığım yerin linkini attım.

"Belirttiğiniz konuya ulaşılamadı. Hatalı konu adresine veya silinmiş bir konuya ulaşmaya çalışıyor olabilirsiniz. Foruma dönmek icin tıklayınız"
Mesaj tarihi:
2700 iyi fiyat ama 2500 yaparsan direkt alan bulursun sanırım. MSI ın bir kampanyası vardı şimdi parayı ödüyorsun 2 ay sonra veriyorlar ama bayağı uygun fiyata geliyordu.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

çok fiyat çekmiş..
düşmesi lazım.

yok aslında üste para verip bu laptopu alıcak birini bulması lazım..

adam 4k eden laptopu 2700'e çekiyo hala liseliler gibi davranıyonuz

büyüyün lan biraz
  • Yeni Oluştur...