Xht Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Laptop oyuncu bilgisayarı olarak geçsede klasik bir laptop alıp 2.000 tl verilceğine, 1000 lira daha ekleyip masaüstünde alacağın keyfi alabilirsin.laptop'u sadece msn amaçlı kullanmıyorsan tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 laptopdan oyuncu bilgisayari olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Karea said: çantasıyla 10-15kg filandır bu yani öle taşıyamazsınız yanınızda heryere fantaziye gerek yok oyun masaüstünde oynanır Pil içindeyken ağırlığı 3.5kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 evde monitör olcak işte. bide harici klavye ve mouse. bide mini buzdolabı alırsın kasayı poşete koyup atarsın buzluğa tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Mal, adamlar bunu düşünmüştür ısınmaması için özel bir sistemi vardırki oyuncu sistemi olarak geçiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Laptoplarda ısınma sorunu masaustunden çok hele oyun için alınanlardan onu da hesap edin alacaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Çok ısınmıyor her laptop gibi ısınıyor max 70 75 görüyordum ben.Alet güzel alet tavsie edilir ama masaüstücüyseniz sarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 yok bu makina ısınmaz bencede fantazi yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bilgisayarcidan oyuncu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Oyundan bilgisayar olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Xht said: 3000 lira istiyorum arkdaşlar. Kargoylan falan alacak olanlar nasıl güvenipte 3000tl'yi yollasınlar ki, yepisyeni üyesin sonuçta tanıyan yok eden yok seni. Elden alacaklar bile her türlü evrağını falan sormalılar ürünün, çalıntısı var bilmemneyi var bu laptop işinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 geçen gün arkadaşım kendi arkadaşının abisi tarafından, güvendiği için internetten parayı yolladı eleman mac bilgisayarı yollamadı ve bunun ortada fatura, kanıt vs. olmadıgı için hiçbir şekilde mahkemeye bile tasınamayacagını ögrendiğinde suratını görmeliydiniz.. yani yeni üye olman + bu durum, kargo işini senin dedigin gibi yapılmasını cok zorlaştırır. kapıda ödeme şeklinde yapılırsa daha saglıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Gelip elden teslim alabilirsiniz faturasını garantisini görebilirsiniz. Şirketimden size faturada kesebilirim, ürünü şirketime fatura ettirdim şirket üzerindende satıyoruz aynı zamanda ürünü tekrar faturalayabilirim. Kargoladıkdan sonra para alınmaz hiç bir üründen eğer tanıdığınız varsa istanbul içinde onunla görüşüp tüm evrakları teslim edebilirim gösterebilirimde. Kazandığım yerin linkini attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 şirketseniz, kargo ile kapıda ödeme yapabiliyorsunuz. tebrikler ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 www.gameekstra.com adresine baktığında görebilirsin zaten kapıda ödeme seçeneğimiz yok. MNG ile çalışıyoruz. neden yok bende bilmiyorum. kredi kartı ve benzeri şeylerle alabilirsiniz arkadaşlar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 iyi satıslar ama 3000 tl veriyosam bi alete 200 tl daha verir arkasını arayabilecegim sanal marketlerden alırım. ben alıcısı degilim ama fiyatı revize etmezsen burda cok is yapmaz bu. ama tekrar iyi satıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Fiyat zaten revize bir şekilde. Sanalmarketimin sürekli olarak yurt dışından ürün getirip sattığını biliyoruz büyük ihtimalle yine aynısı oluyor ki sanalmarketim steelseries distribütörlüğünü gri ürünler sayesinde kaybetti. Gelgörelim GameEkstradan fatura edeceğim diyorum zaten arkasını aramak nedir? Ürün 0, garantiye zaten mağzadan değil direk bayisinden verseniz bile oluyor. Vatanın %20 indirimle 3700 e sattığı bir ürünü sanalmarketim gibi bir sitenin 3200 e satması ilginç esas. Fiyat bu şekilde kalacak maalesef. GameEkstra'dan gelip taksitle,kredi kartı ile sanal pos ile alabilmeniz mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Xht said: Kazandığım yerin linkini attım. "Belirttiğiniz konuya ulaşılamadı. Hatalı konu adresine veya silinmiş bir konuya ulaşmaya çalışıyor olabilirsiniz. Foruma dönmek icin tıklayınız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 baltali ilah team was here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 çok fiyat çekmiş.. düşmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 maalesef fiyat sabit konu güncel arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Fiyatı düşürdük acil paraya ihtiyacım olduğundan 2700 e veriyorum dahada inmem ben kullanırım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 2700 iyi fiyat ama 2500 yaparsan direkt alan bulursun sanırım. MSI ın bir kampanyası vardı şimdi parayı ödüyorsun 2 ay sonra veriyorlar ama bayağı uygun fiyata geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 dasaaa said: çok fiyat çekmiş.. düşmesi lazım. yok aslında üste para verip bu laptopu alıcak birini bulması lazım.. adam 4k eden laptopu 2700'e çekiyo hala liseliler gibi davranıyonuz büyüyün lan biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 sen al abi sat 4k ya 1.3k temiz kâr işte ticaret yapın lan biraz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar