Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Predator said: Şimdi 6-7 mail geldi bütün isteğim dışı çalışan açık arttırmalar durduruldu. Gördüğüm kadarıyla hiç bir kaybım yok save tam zamanında alınmış. Geçmiş olsun kendi adıma gidip authenticator alıcam hemen. aldiktan sonra nerden aldigini vs yazarmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 İsteyen varsa bizim mağazada var istanbuldaysaniz gidin vatan dan alın yoksa bizim mağazadan yollarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 blizzard da bu otentikeytirlardan bayaa sattı ha bu aralar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 blizzard hackliyor kesin millet key alsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 sevgılım da heklenmişti dün ya da önceki gün, vermişler geri gold ve itemları. yalnız şöyle bi mail gelmiş, böyle bi hack olayı yaşadığınız için RMAH ı kullanamayacaksınız, otentikatör almaz iseniz. direk otentikeytır satmak için blizz in işi diye düşünüyorum, zira abisiyle aynı PC de oynuyor fekat sadece bi acc hekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Demekki onun accountu sifresini girdiği sırada keylogger yemiş veya grup oyununa girmiş vs vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 CE nin içine koyamamışlar bi authenticator. O kadar para bayılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Aluriel said: Predator said: Şimdi 6-7 mail geldi bütün isteğim dışı çalışan açık arttırmalar durduruldu. Gördüğüm kadarıyla hiç bir kaybım yok save tam zamanında alınmış. Geçmiş olsun kendi adıma gidip authenticator alıcam hemen. aldiktan sonra nerden aldigini vs yazarmisin ? Şimdi D&R dan alıp geldim 29 lira. Media Marktlardada gördüm bolca gelmiş. D&R da gördüğüm yeni pakette gelmiş üzerinde Diablo 3 falanda görünüyorda farkeden birşey olucağını sanmıyorum gerçi. Nasıl hacklendiğimi bende bilmiyorum en başında oldukça uzun büyük küçük harfli sayılı bir şifrem var. Bilgisayarımda her zaman iyi bir virüs tarama programı var, firewall açık vb. vb. dediğim gibi public gamese bağlıyorum çünkü hatırlıyorum inferno diablo kesmeye adam ararken oyununa girdiğim hiç bir şey yapmadan bekleyen bir tip vardı mesela 4-5 kere denk geldim 1 saat içinde kıllanmıştım muhtemelen o falan halletti bu açıktan. Aklıma birşey takıldı bu authenticatorın pili bitmiyor mu hiç değiştirmeye vida falanda görünmüyor dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 eyv saolasin. birazdan gidip bakayim ben de dnr'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Marty said: bilizart otentikeytir. benle beraber tekrar et. otentikeytir. anlamazlarsa HEKLENDIM LAN diye bagir. o zaman anlarlar hahaha saol, denicem D: ama yine de bir kağıda yazıp göstereyim, kendime güvenemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 herkeze authenticator aldırıcak şerefsiz blizzard ille o bile işe yaramıyomuş ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 authenticator 4-5 sene gitmesi lazım içindeki pille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 afedersiniz ama kendi güvenliğinizi sağlıyamıyorsanız blizzard ne yapsın ? authenticator varken hackleniyorsanız gene suç sizde. ortada blizzard'ın hacklendiği, public games'in exploit edildiğine dair kanıt varsa koyun bilelim. varsayımlar üzerinden atıp tutuyorsunuz ama asıl önlem alması gereken kişiler kullanıcılar. virus programı kurdum, firewall'um var oh rahatımla olmuyor bu işler tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Adamlar donuma kadar hacklemişler işten bir geldim çırıl çıplak char :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 icphedia said: CE nin içine koyamamışlar bi authenticator. O kadar para bayılıyorsun. harbi ha oda ayrı şerefsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 abi blizzard oyunlari buyuk ihtimalle en gelir getiren oyunlardir. o yuzden farmerlarin felan baya hedefinde oluyor. adamlar botla, phising ile hackle baya zorluyorlar. her gold satan cinli farmer degil yani. authenticator olmayan her account buyuk ihtimalle bi gun hacklenir yani. zaten ucuz bi alet, alin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 CE'e okadar para bayılıyorsun bir authenticator mı alamıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 sleepingdeath said: Adamlar donuma kadar hacklemişler işten bir geldim çırıl çıplak char :( abi kusura bakmada çok güldüm ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ya hacklenmişim char çıplak para yok, aldık artık güvenlik önlemlerini, neyse bari boş durmayım dedim arkadaştan para aldım kasmaya devam ettim, ha bu arada ticket açtım. adamların verdiği cevaba bakarmısınız Allah aşkına. "We found no evidence that your Battle.net account has been hacked. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 mani said: afedersiniz ama kendi güvenliğinizi sağlıyamıyorsanız blizzard ne yapsın ? authenticator varken hackleniyorsanız gene suç sizde. ortada blizzard'ın hacklendiği, public games'in exploit edildiğine dair kanıt varsa koyun bilelim. varsayımlar üzerinden atıp tutuyorsunuz ama asıl önlem alması gereken kişiler kullanıcılar. virus programı kurdum, firewall'um var oh rahatımla olmuyor bu işler tek başına. bu konuda size katılmıyorum. TRdeki ve yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla ömrü boyunca "hack" yememiş adamların başına bile gelen bir olay bu. Kullanıcılar zaten kendi güvenliğini almış. Cidden sormak istiyorum Diyelimki ben bir PC kullanıcısıyım , para verip (torrent değil) security yazılımları alıyorum, güvenilmeyen internet sitelerine girmiyorum, kesinlikle hiçbir siteye battlenet bilgileri ile login olmuyorum, 123123 senelik PC hayatımda hiç Hack yemiyorum fakat oyun içi hesabım hackleniyor. Burada suç gene bende mi? Virus programı almışım firewall almışım sitelere dikkat etmişim ben daha neye dikkat edeceğim? Auth almak zorunda mıyım? neden alacakmışım ya? Lütfen gözü kapalı blizzard fanı olmayalım. Ortada bir security flaw var. Onca mağdurun atıp tutmalarını , varsayımlarını göz ardı edemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Oyuna log in IPlerini kontrol etsinler. Türkiye dışı IP ise hacktir bu kadar basit falan de ve elbette turk biri hacklemiş olmasın diye dua et :P sleepingdeath said: ya hacklenmişim char çıplak para yok, aldık artık güvenlik önlemlerini, neyse bari boş durmayım dedim arkadaştan para aldım kasmaya devam ettim, ha bu arada ticket açtım. adamların verdiği cevaba bakarmısınız Allah aşkına. "We found no evidence that your Battle.net account has been hacked. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Authenticator bedava, neden almamayı savunuyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Absolut said: Authenticator bedava, neden almamayı savunuyorsunuz ki? nerede beleş ya gidip kapayım bir tane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Iphone, ipad, ipodtouch veya Androidli telefonun varsa beleş. Symbian veya windows işletim sistemlilere çıktı mı bilmiyorum. Veya PCne flash üzerindende bedavaya kurabiliyorsun galiba. Sadece anahtarlıklı olanı para ile ki sana bir alet sattığı için mantıklı paralı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ya zaten is oraya geldikten sonra yukledim, antivirus falanda var o kadar sene wowda oynamadim, hic basima gelmedi daha once, anlamadim nasil oldu bilgisayarda guncel ve temiz cikti halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar