lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 knox said: sanirim sacma sapan birsey cikacak bu oyun lol David Cage "atmosferi parçalatmam!" falan deyip duruyor, hatta atmosfer bozulmasın diye PlayStation achievement bildirimlerini bile modifiye ettirmiş ama atmosferi en çok bozan da kendisi. O kamyondaki QTEler nedir allahaşkına? Peki ya dövüş sahneleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Live Stream http://www.twitch.tv/whitelantern78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 baya akıyor oyun ya. ellen page cınımz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 elinde oyun olup ps3 olmamasının verdiği acı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 knox said: [video]https://www.youtube.com/watch?v=r0_bUbcvNQs?feature=oembed" width="459"> Şu thread'i hatırlıyorum, hayvan gibi editler vardı of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 http://i.imgur.com/N6Hq17I.jpg http://i.imgur.com/V0BhHtW.jpg combo sdf demosu çıkmış galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Demoyu oynadım baya güzeldi. Türkçe altyazı da var.. Son zamanlarda baya bi oyunda Türkçe altyazı oluyo ya ne güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 kaça gelir acaba dr'lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 gg'de 120 falan olur tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 said: - Destructiod: 5/10 - Dualshockers: 8/10 - Eurogamer: 6/10 - Game Informer: 7.75/10 - GameSpot: 9/10 - High-Def Digest: 4.5/5 - IGN: 6/10 - IRB Gamer: 4.5/5 - Joystiq: 2.5/5 - Next-Gen Gaming Blog: 9/10 - NY Times: No Score (but scathing) - Official PlayStation Magazine: 8/10 - PlayStation Lifestyle: 8.5/10 - PlayStation Universe: 9.5/10 - Polygon: 8/10 - Rev3games: 5/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 http://img.gawkerassets.com/img/192m4ci5st4l2png/ku-xlarge.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 puanları düşük olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Kafes Davut bu sefer izletmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Hahahahah Metacritic puanı 73'e düşmüş. David Cage'in balonunun bir gün patlayacağı belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Abi bu oyunun hayalkırıklıgı olması beni uzer ya. Kaliteli gorunuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 heavy rain'den sonra gerçekten çöplük ya. oyuncularıyla satmaya çalışan gişe filmi gibi düşünün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 said: Famitsu Japan has given Beyond Two Souls 38/40 (10/9/10/9) Reply Retweet Favorite More basmislar parayi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 toggie said: Abi bu oyunun hayalkırıklıgı olması beni uzer ya. Kaliteli gorunuyordu. kaliteli zaten ama oyun olması açısından değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 http://i.imgur.com/g2foel2.jpg qte matematik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 heavy rain'de resim cizdiriyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 fahrenheitta da robot resim çizdiriyordu, gitar çaldırıyordu, kum torbası yumrukluyordun ve acayip gaza geliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 D&R umarım bu gün kargoya verir oyunu.Yoksa yandık, bayramdan sonraya kalıyor.Böyle olacağını bilsem gg'dan alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 etiler d&r'da yoktu kanyon over game'i aradım orada varmış, bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ObuzHapsever said: az önce bitirdim, katılmadan edemicem. heavy rain beklentisi içine girip oynamayın derim. ama yine de iyi vakit geçirtiyor her ne kadar bazı bölümleri çok gereksiz bulsam bile güzeldi. çekimler çok iyi olmuş, oyundaki tüm sahneleri bayaa aktörlerle çekmişler. modelleme ışık ve texture olayı da bayaa iyi bi playstation oyununa göre. ama yineliyorum bi heavy rain beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar