Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyond: Two Souls

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fantastik şeyler uygun görüyorsa olsun da fahrenheit'daki gibi tırt olmasın, ki zaten genel olarak tırt bir oyundu. heavy rain'deki gibi de kel alaka matrix olmasın. ne alakaydı o settingle o dalavereler çözebilen bana da anlatsın. bir de üzerine heavy rain'de çıkarılmış kısımlar var onlar da yine öyle fantastik ama boktan. kendi içinde tutarlı olsun, settinge uysun, hikayeye uysun tamam. ama sabıkası var resmen sdf.
Mesaj tarihi:
fahrenheit bir kenara birakiyorum,kotunun kotusu cunku o oyun.

heavy rain'de 'plot holes' mevcut evet ama cok irdelemedim acikcasi ben.sonucta haftasonu 00:00'dan sonra tv'de yayinlanan 2.sinif gerilim filmlerinden biraz,ustun konusu vardi(:P)
Mesaj tarihi:
gayet kral konusu vardı. çoğu filmden de iyidir. yakındığım plot holelar değil. norman'ın ekipmanın ve yan hikayesinin acayip yersiz kaçması. o sahnelerde oyunun atmosferinden kopuyorsun. norman matrix'e girmeseydi de uyuşturucu bağımlısı olsaydı mesela... nathan'ın oyuna konmayan kısımları da aynı şekilde. hatasını farkedip oyundan çıkarmış zaten daha ne denir ki. demek ki bazen ucunu kaçırıyor david cage.

bu arada oyun için bile o kadar uzun senaryo olmaz. orada mutlaka başka şeyler de vardır. mekan görselleri, aktörler için aşırı detaylı bilgiler falan malum sette değil greenboxta hallediyorlar. yoksa o kadar sayfadan 50 saatlik gameplay çıkması lazım.
Mesaj tarihi:
norman'nin gozluklerine gelene kadar,sanki oyunda 'logical storytelling' diye birsey mevcutmus gibi.adamin uyusturucu bagimlisi olmasi ve fbi'in drug test filan birsey yapmamasi!? hadi diyelim fbi'in gozunden kacti veya bilerek goz yumuyorlar skilled ajan oldugu icin abimiz OK.bu adamin,ethan'i KOSKOCA police station'dan kacirmasi,bunun ustune kimsenin,bir numarali zanlinin ellerinden nasil kactigini sorgulamamasi ki,ethan'la en son konusan norman,direk binmeleri lazim tepesine heh.

butterfly trial hatirlarsan,ybilmem kac metre uzunlugunda mikro tunel sistemine,kirik siseler koyabiliyor,bizim sisko katilimiz,siseleri oraya koymayi birak,oraya giremez bile o size'da bir tip.

iste diyorum ya 2.sinif filmlerden biraz iyi(:P)

senin demek istedigini anladim,adamin ekipmani 'noir' atmosferin icine direk ediyor diyorsun kisaca(:P) ayni sekil benide gorur gormez direk sogutmustu ama sonra konuda ki agir sacmaliklari gorunce,bu olay hafif kaldi gozumde hehe.

ha unutmadan sunuda belirtim,belki gozluk degil ama o eldiven asiri advanced gunumuz teknolojisine gore.
Mesaj tarihi:
o kısımlar beni rahatsız etmedi çünkü adam ex-cop. yani bir iki telefon ile oranın elektriğini kesmek sorun olmaz. veya birine tersten o yola cam kırığı döşetmek

fbilı zayıf kısmıydı bence de heavy rainin

o matrix kısımlarını adamın kafasının içinde yapsalar olurdu yani
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
kız karakterle oynamayı sevmem ama last of us'ın o kısımları güzeldi. iki kız da birbirine benziyor zaten. burda da iyi olabilir gibi.
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...