Namessar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 I30 ikinci elleri kac civari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 30 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Birader i20 aldi 2009 23kya gercekten temiz arac. Piyasasi sanirim genelde oyle. Bende artik agustosta ilk arac olmasi sebebiyle 306 bakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bizim bölümün asistanı 8k'ya cherokee satıyo 98 modeldi galiba vergi borcu varmış ödeyen alsın diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 İlan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Seat Ibiza al senko :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Ibiza en iyi secenek bu fiyat aralıgına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 gel sana land rover defender veriyim dizel, vergisiz, az yakar, iyi kaçar. karizmatik, çok kız tavlarsın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 hea bak güzel teklif. ev gibi de yatarsın işte içinde sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 MrLevie said: başlıkta da yazdığı üzre 20-25k arası bir araba alayım istiyorum. aslına bakarsanız ayda 1k ödeyebilirim dolayısıyla 20-25k arası ödeme açısından en iyi fiyat gibi geliyor. Daha iyi bir fikriniz varsa öne çıkın. . benim imkanlarda hemen hemen aynı , karar verebildin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 megane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 alman arabalarından şaşmayın arkadaşlar opel,ford,vw vs... corsayıda şiddetle tavsiye ederim cumhuriyet altını gibi araba hemen satarsın satmak istesen piyasası inanılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abi adam aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Bİ DAHA ALICAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 e zengin adam. alır tabii. ama siz 40-50k arası otomobil tavsiye edin o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Selam, Listedeki ilk 2 otomobil Alman değil ki :P Opel = GM Ford = Ford Amerika Otomobil dediğin Almanya'da Almanlar tarafından yapılmış olan bir Alman markası olmalı... O derece arı yani!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Tr deyiz abi burdaki opeller alman,fordlarda öyle.. ) ayrıca zaten opel özünde de alman benim bildiğim opeller zaten Us de Vauxhall diye satılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Selam, O öze su katılalı çok oldu ama :P said: Opel is the core brand of General Motors in Europe.[23] It offers its vehicles globally excluding in North America. Opel models are also sold under other GM brand names, such as Vauxhall in the UK and Buick in North America and China. The majority of future Buick models are expected to be either identical to (like the Buick Regal and Encore) or closely based on (like the Verano) Opels. ve hatta said: Buick Regal (5th generation, since 2009) The Buick Regal is more or less a rebadged Opel Insignia. The main differences are the modified radiator grill and the altered color of the passenger compartment illumination (blue instead of red). The Regal GS is comparable to the Insignia OPC. It was first assembled alongside the Insignia at the Opel plant in Rüsselsheim, Germany. Since the first quarter of 2011, it is now being built on the flexible assembly line at the GM plant in Oshawa, Canada. said: The Buick Encore is the Buick version of the Opel Mokka, developed by Opel in Rüsselsheim, but built in South Korea. Devamı için... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 e para abi tamam da dediğim bu mubarekler tr ye amerikadan mı geliyor? hayır... almanyada opel fabrikalarında yapılıp geliyor ya... "wir lieben autos" işte onu diyorum :) amerikada olsa almanda olsa ok zaten iki ülkede araba yapmasını çok iyi biliyor sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 307 aldım bu arada ben sdf. sağolun yorumlar için ama. ilk tercihim mazda3'tü, istediğim gibi bulamadım, 307 oldu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Selam, Olmaz abi saymam :P Alman otomobili sayılmaz o, kırmadır :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Abi ben Lancia Thema gördüm, chrysler 300C ile aynı olan. Hayır aynı olması şaşırtıcı değil ama TRde resmi olarak chrysler satılıyor, Lancia ise resmi olarak Thema satılmıyorken, neden zahmete girip Thema alınır? İlla lancia getirteceksen de Thesis gibi bir İtalyan sanat eseri varken onu getirt beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 bu arada hala alamadım laaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 golf bakıyorum 2002 civarı. bulamadım istediğim gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 aylardır araba bulamayan adamın dramı ne zor işmiş arkadaş , boya yok diyorlar araba komple boyalı çıkıyor , el kadar boya var diyorlar arabanın 5 bin liralık hasarı görünüyor :) bu gidişle araba filan alamayacam ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar