mascio Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 abi zaten biz de oyunu bitirir bitirmez tormen 6'ya dalış yapmıyoruz. insanlar hayvan gibi normal seviyede farm yapıyor. torment 1-2'de ne olursa olsun 10 saniye oyunda kaldığımda ölmeyecek hale gelmeden tormente girmem mesela yani. monk olarak devam ediyorum. 70'leyebildim vakit bulup sonunda. böyle bir char oldu. kasmaya devam. monkie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 3 arkadaş oyuna hardcore charlarla döndük bizde. (WD, crusader, monk) tahrikmotoru daha dün 70ledim, normalde uzun bi farm süresi geçireceğiz gibi duruyor. yedek charları ve stashı toparlamaya çalışırız bi süre daha normalde sanırım. daha önce wd hc oynamadım hiç o yüzden tavsiyelerde bulunmak isteyen olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 inventory aciyorsun, oyun 1-2 saniyelik donuyor(sisteminiz isterse en guncel olsun) eh clan da bir takim insanlar mevcut 10+ itemi ayni anda id leyen combatta yakalanirsaniz su dedigime olme sebebiniz olabilir. hc cok oynamak istiyorsaniz ps4-ps3 da falan drm siz vs en temizi. pc de bile bile lades demek ki gibi bisi oluyor su haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 dediğin sorun yeni yama ile düzeltildi. artık inventory lag diye bir şey yok. zaten horde arasında inventory açan da malın önde gidenidir yani şu olayı bilip de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 immunity için item switchlemek mallıksa evet öyleler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 70 yaptım crusaderi dün. t1-t2 takılıyorum öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ben 8 tane lvl 70 yapmıştım (got boosted ile) witch doctor ı da baya kasmıştım 600k dps 8m toughness mı ne. 10 mayısta ultima online a yine yeniden takıldım, o zamandan beri girmiyorum. uo dan sıkılınca gelirim ama oynayan varsa takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 kgns said: ben 8 tane lvl 70 yapmıştım (got boosted ile) witch doctor ı da baya kasmıştım 600k dps 8m toughness mı ne. 10 mayısta ultima online a yine yeniden takıldım, o zamandan beri girmiyorum. uo dan sıkılınca gelirim ama oynayan varsa takılırız. biz uzaktan akraba falan çıkabiliriz. bende 10 mayısta ultimaya başladım. o günden beride girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 kaisersoze said: kgns said: ben 8 tane lvl 70 yapmıştım (got boosted ile) witch doctor ı da baya kasmıştım 600k dps 8m toughness mı ne. 10 mayısta ultima online a yine yeniden takıldım, o zamandan beri girmiyorum. uo dan sıkılınca gelirim ama oynayan varsa takılırız. biz uzaktan akraba falan çıkabiliriz. bende 10 mayısta ultimaya başladım. o günden beride girmiyorum. hangi server? ben dot ta oynuyorum www.dot.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 var mı aktif hc oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 kgns said: kaisersoze said: kgns said: ben 8 tane lvl 70 yapmıştım (got boosted ile) witch doctor ı da baya kasmıştım 600k dps 8m toughness mı ne. 10 mayısta ultima online a yine yeniden takıldım, o zamandan beri girmiyorum. uo dan sıkılınca gelirim ama oynayan varsa takılırız. biz uzaktan akraba falan çıkabiliriz. bende 10 mayısta ultimaya başladım. o günden beride girmiyorum. hangi server? ben dot ta oynuyorum www.dot.gen.tr yabancı server exelcior. www.uoex.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 dun gitti cillop gibi WD ama atlattım soku neyseki yedek karakterler hazirlamistim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 yarın ankara ve 4-5 şehirde daha elektrik kesintileri olacakmış, haberiniz olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=HHdsvNny2ls&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 diablo 3 hc oynamak pek akil kari is degil, en azindan pc'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 gecen sezon falan yoktu bu lag olayı yeni çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 dünden beri serverlarda sorun var ve henüz tam olarak fixlenememiş, haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 ya 1 kere elektrikler kesildi yattım süper setim gitti. 4 ancientlı ondan sonra çok moralim bozuldu dün akşam gene gitti karakter bu sefer kendi hatamdan ya. sıfırdan 3 tane karakter yapacak kadar yedek set var da insanın morali bozuluyor, eskisi gibi güçlü olmak için daha çok risk alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 100 liralık ups almak aklına gelmiyo mu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 100 liralık ups tek çıkışlı olur, anca laptopta oynuyorsan modemi upse takarsın öyle işe yarar, ki dolar arttı 100 liraya ups kalmadı dual veya tri çıkışlı ups lazım, onlar da 300-400 lira zenginler anlayamazsınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 UPS e üçlü priz takanı dövüyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 quixef said: UPS e üçlü priz AbsolutelyHaram.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 2.4den önce gemler zaten hardcore için sıkıntıydı, level 90+ gemleri kaybetmek evlat acısı gibi koyuyordu 2.4te caldesann's despair ile hardcore bitmiş, grindcore başlamış resmen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Bu ne abi ya?? Ne güzel hardcore açmıştım, lvl 24 olmuştum. Öf canım sıkıldı, sırf oyunu bunun için kurmuştum D: µh said: http://www.youtube.com/watch?v=HHdsvNny2ls&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 densiz posta gazetesine şiir yazar gibi post atmışın sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar