baybety Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ah a he ah gitti 2.5€ daha ne item var ne yüro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Regalya said: Ben dhyi 1.5 m ye yaptım ki 1m i silaha gitti 110k dps 30k hp +15 max dicip :D Biraz da şans işi kelepir item düşürmek ah den110k ss li mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Yaa bende pazartesi, salı AH kapalıydı sizde durum ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Bugünkü bakım sonrası açılacak güya AH gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Dun acikti hep aksama kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ah serverlar bakıma girmeden açıldı zaten bakımdan 10 dk filan önce açtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 @screwy ssli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 mulgear6 said: ben 2m civarına (o kadar bile değil) act 3 yapabilen barbar hallettim ha ama full değilim silah lazım onun dışında süfernası lan ben cok daha fazla bayılmısımdır. hala act3 te acı cekiyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ben de acı çekiyorum dps yok dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 oglum birak su diabloyu. lan gectin mi semesteri. infoyu ne yaptin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 minesweeper var onu yapmaya başlıyıcam az sonra son ödev o sonra algo sınavına çalışıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 lan hocalarda diablo ama öldüremiyorsun. "immun" anasini satayim hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 memeleri var mı onların da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/179115_2245492434285_2012564168_n.jpg bu benim hoca (ingilizce). 10 centlik kavonoz corbasi icer. kiyafetleri hep bit pazarindan. 17 senedir hic kimseyle cinsel iliskisye girmemis. Allah ile konustugunu iddaa ediyor. Bir kere uzaylilar tarafindan kacirilmis. disari cikarken metal kaplama bir elbise giyiyor (uyazlilarin sinyaleri yüzünden). Hele ders esnasinda kacirilma hikayesi müthisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 alman klavyesi ile uyazlıların savaşı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 berk saka degil lan. valla benim hoca. manyak kari allah'la konusuyorum diyor. uzyalilari gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ahah biliyorum anlattıydın :D da bu nedir abi ya nefretlik resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 senin luptup tr klavye dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 evet ^_^ okulda filan bişeyler yazarken yazamıyorum zayızorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 abi hemen birak al klayve tak. seveceksin almancayi bir cift memeyi sever gibi. yoksa olmaz. ama bir konuda haklisin ß Ä nedir yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Çoğu item alınmıyor şu anda garip bir şekilde. Öyle olunca da milletin komik fiyatlara koyduğu itemları görmek için tam fırsat, özellikle ringlere bakın. Normalde 100k altı %17+ gf görmek mümkün değil çünkü botlar saniyesinde alıyordu. Olay nedir tam çözemedim blizzard stress testi gibi birşey mi yapıyor bu adamların mekaniğini çözmek için yoksa bu adamlar abarttı sistemimi patlattı anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?85,6406091,page=4 sayfanın sonu zurnanın zart dediği yer. AH bot, postal, takunya olsa ne yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Dun ahda 720-730 dps 100 kusur dex sanırım %50 critli bi tek el silah gördüm 2000 golda ama almak istedigimde alamazsın gibi bi seyler yazdı.Olay nedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Bakım vardı düzeldi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Item koyamıyorum şu an, genel bir sorun mu var yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar