Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2012 Fantasy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sanırım her match daye istediğin kadroyla giriosun mu ?

ben valla matchday 2 kadrosunu baya bi degiştirdim bikaç defa hemde

ama match 1 kadrosuna dokunmadım hiç
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

ribery bi gol atsa ilk hafta liderliği için güzel avantaj yakalıyorum valla.

şu an 2.yle aynı puanım yarın 1-2 puan gelecek. 2.nin ibrahimovici var işte o sıkıntı =)
liderlik hesapları yaparken ilk beşe girememiş, bi de ümitlenmiş bi an ya :((

o değil de, 47 puan alıp h2h'i kaybetmek küfür gibi oldu. en yüksek puan yapan adamı niye çekiyorum arkadaş kurada
Mesaj tarihi:
ben bayağı değişikliğe gittim kadromda ya, matchday 1 sonunda oyunu çözdüm. ne yapmam gerek, hamleler falan :D

hem oyundan hemde maçlardan ilk izlenimler doğrultusunda 7 transfer yaptım matchday 2'ye girerken, kalecilere olan güvenim sıfırlandı. Andersen'i aldım, Portekiz'den de yemezse bana yeterde artarda :D

Gerisi işte yine performanslı adamlar, çoğu ilk maçlardaki gibi oynamaz ama bakalım. Oyun neyse

beklemiyordum ilk etabı 8. bitirmeyi, heyecan yaptım şerefsizim.
Mesaj tarihi:
matchday 2 için h2h tekrar açılıyosa açında bende geliyim..birde ben bu akşam için kaptan seçip yarınki maçta için kaptanı değiştirince puan gitmiyo demi 2 puan gidiyo gibi bişeyler var anlamadım
Mesaj tarihi:
ilk kaptanının kazandığı ekstra puan gidiyo işte, yeni kaptandan yine puan geliyo. yani ilk günün kaptanı 5-6 puandan az almışsa kesin değiştirirsin, daha yüksek almışsa düşünürsün veya değiştirmezsin.
Mesaj tarihi:
Odeon said:

bana 1 transfer yapabilirsin diyor siz nasil butun takimi degistirdiniz ?

abi çıkardım kadrodan adamları, çıkan miktar ile yeniden kadro kurdum :)

mesela cech ve sketelenburg'du kalecilerim, ikisi birlikte 11.5 puan ediyordu. Andersen ve Tyton'u aldım 8 puan ikisi, başka yerlerde revizyona gittim vs. vs.
Mesaj tarihi:
Batuhan_BJK said:

normalde bir transferi aşarsan, transfer başına 3 points siliniyor. ama wildcard diye bir kereye mahsusluk bir hakkın var, onu kullanırsan sınırsız transferi açabiliyorsun.

lan ben bunu yeni fark ettim, wildcard'ı bambaşka birşey için sanıyordum ben :(

-24 puan girecek...
Mesaj tarihi:
ne zaman giriyo o

bende wilkcard kullanmadan defalarca degiştirtiydim matchday 2 yi sdfs

suan 8 puan olmuş pilar reis sagolsun

- ye geçmemiş
Mesaj tarihi:
takım sayfasının sağ üstünde Transfers: 9 (-24pts) yazıyor babalar gibi benim asdfdsa

işin kötüsü transfer ettiğim 3 adamı da sonradan değiştirdim, boşu boşuna gidecek.

Sanırım Matchday sonunda silinecek o puanlar, orta sahamdaki herkes 2şer gol atarsa zararsız kapatırım sanırım :D
  • Yeni Oluştur...