Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 SNA1L said: ya şimdi kaptan 1 keremi seçiliyor her maç öncesi değiştirebiliyormuyuz?bide otomatik sub olayı ne tam olarak kaptan değişebiliyor her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ne yaparsan puan gidiyor?yarin basliyor benim maclar ona gore hazirliyim takimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 takımdan bikaç adam değiştirecem ne ara değiştirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 sanırım her match daye istediğin kadroyla giriosun mu ? ben valla matchday 2 kadrosunu baya bi degiştirdim bikaç defa hemde ama match 1 kadrosuna dokunmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 wildcard kullanıp 4-5 adam değiştirdim. feci elimde patlamıştı ilk kadro :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 CthuLhu said: ribery bi gol atsa ilk hafta liderliği için güzel avantaj yakalıyorum valla. şu an 2.yle aynı puanım yarın 1-2 puan gelecek. 2.nin ibrahimovici var işte o sıkıntı =)liderlik hesapları yaparken ilk beşe girememiş, bi de ümitlenmiş bi an ya :(( o değil de, 47 puan alıp h2h'i kaybetmek küfür gibi oldu. en yüksek puan yapan adamı niye çekiyorum arkadaş kurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 haha sefil ferit=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ben bayağı değişikliğe gittim kadromda ya, matchday 1 sonunda oyunu çözdüm. ne yapmam gerek, hamleler falan :D hem oyundan hemde maçlardan ilk izlenimler doğrultusunda 7 transfer yaptım matchday 2'ye girerken, kalecilere olan güvenim sıfırlandı. Andersen'i aldım, Portekiz'den de yemezse bana yeterde artarda :D Gerisi işte yine performanslı adamlar, çoğu ilk maçlardaki gibi oynamaz ama bakalım. Oyun neyse beklemiyordum ilk etabı 8. bitirmeyi, heyecan yaptım şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bir gecede 5.likten, 15.liğe düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 lan 38'e 39 kaybettim head to head maçımı :). neyse son gün ligin dibinden kurtuldum en azından, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 matchday 2 için h2h tekrar açılıyosa açında bende geliyim..birde ben bu akşam için kaptan seçip yarınki maçta için kaptanı değiştirince puan gitmiyo demi 2 puan gidiyo gibi bişeyler var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ilk kaptanının kazandığı ekstra puan gidiyo işte, yeni kaptandan yine puan geliyo. yani ilk günün kaptanı 5-6 puandan az almışsa kesin değiştirirsin, daha yüksek almışsa düşünürsün veya değiştirmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 haa iyi ozaman ya her maç değiştiririm ben yüksen alanda bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 yok işte önceki kaptanın puanı gitmiş oluyo, bi daha ona dönemiyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 öncü bu hafta h2hde vuriim ağzına da o zaman gül bakalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bana 1 transfer yapabilirsin diyor siz nasil butun takimi degistirdiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ben ilk maçlara katılamadım geç kaldım o yüzden 2. maçlar için limitsiz transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Odeon said: bana 1 transfer yapabilirsin diyor siz nasil butun takimi degistirdiniz ? abi çıkardım kadrodan adamları, çıkan miktar ile yeniden kadro kurdum :) mesela cech ve sketelenburg'du kalecilerim, ikisi birlikte 11.5 puan ediyordu. Andersen ve Tyton'u aldım 8 puan ikisi, başka yerlerde revizyona gittim vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 normalde bir transferi aşarsan, transfer başına 3 points siliniyor. ama wildcard diye bir kereye mahsusluk bir hakkın var, onu kullanırsan sınırsız transferi açabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Nerde o wildcard göremedim ben. Forvet hattını yenilicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Gekas'ı çıkardım, Salpingidis'i aldım. Herşey ortada an itibariyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Batuhan_BJK said: normalde bir transferi aşarsan, transfer başına 3 points siliniyor. ama wildcard diye bir kereye mahsusluk bir hakkın var, onu kullanırsan sınırsız transferi açabiliyorsun. lan ben bunu yeni fark ettim, wildcard'ı bambaşka birşey için sanıyordum ben :( -24 puan girecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ne zaman giriyo o bende wilkcard kullanmadan defalarca degiştirtiydim matchday 2 yi sdfs suan 8 puan olmuş pilar reis sagolsun - ye geçmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 takım sayfasının sağ üstünde Transfers: 9 (-24pts) yazıyor babalar gibi benim asdfdsa işin kötüsü transfer ettiğim 3 adamı da sonradan değiştirdim, boşu boşuna gidecek. Sanırım Matchday sonunda silinecek o puanlar, orta sahamdaki herkes 2şer gol atarsa zararsız kapatırım sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 abo -75 yazıyor bende 26 transfer yapmışım ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar