copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 BonePART said: tavuk cok gec pişer millet aclıktan salatayla doyar domatesleri de ikiye yarcan orta kısmı ustte kalıcak sekilde kozlucen ici bole sulu kalcak bilerleri etlerin kenarına dizersin bu arada ızgarayı temizlemek icin soganla ovabilirsin ya unutmadan ızgara sogan hersekilde akar Kırmızı et tavuktan daha geç pişer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Seele said: sagon yemeyin beyler. kokuyor. közde sogan kokmaz bide sogan secerken beyaz doganı tercih edicen daha az acı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 abi birak allah askina sogan nasil korkmaz. benim her dakkika bir kizla öpüsme ihtimalim varken. bunui tehlikeye atamam. 15 senedir kurufasulyeyi sogansiz tüketiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 copry said: BonePART said: tavuk cok gec pişer millet aclıktan salatayla doyar domatesleri de ikiye yarcan orta kısmı ustte kalıcak sekilde kozlucen ici bole sulu kalcak bilerleri etlerin kenarına dizersin bu arada ızgarayı temizlemek icin soganla ovabilirsin ya unutmadan ızgara sogan hersekilde akar Kırmızı et tavuktan daha geç pişer teorik bilginle gelme doktor pratik bilgim sebebiyle ezerim ama acıklıyım kırmızı et 3 seviye pişer az orta ölü türk insanı kırmızı et pişirmeyi eti kavruk kopek boku seklimde pişirmek sandıgından 20 dakka pişirir kilosuna 45 lira verdigin biftegi öldürceksen mangalla urasılmaz atarsın tavaya buhar olur ucar gider yersin mangalda yapcaksan et orta pişer orta dediğimde etin ortasında kagıt kalınlıgında bi pembe serif kalıcak gerisi kahverengi olacak sekilde pişirmektir buda tavuktan kısa surer tavuksa cig yenmez salmonella olursun alimallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ET PİŞİRİLMEDEN YENİR!!1 BİLMİYORSANIZ YEMEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 pişirilmeden deil öldürülmeden yenir http://www.colinmcnulty.com/blog/images/cook-a-steak-blue-rare-medium-welldone.jpg türk insanı o well doneı az pişmiş diye tanımlıyo hep aynı seyi diyorum biftegi cok pişsin diye istiyosanız kofte yiyin biftek hem daha pahalı hem daha lezzetsiz cok pişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Hmmm ne derece pratiğin var bilemem ama çocukluğumdan beri mangal yaparım ( babama miçoluk yapıyordum tabi küçükken yelpaze falan) teoriyle gelmiyorum o yüzden :) kırmızı eti ben de çok pişirmem et dediğin kanli olcek ama tavuk eti de öyle kupkuru olacak kadar pişirilmez ve karşılaştırdığında kırmızı et yenebilecek hale kadarki pişirme süresi yine daha fazladır tavuğun pişme süresinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bi kere göremedik o yetenekleri ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ohooo sen ayarlıycan da yapıcaz da yiycez de , peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ayarlancak bişi yok işte ormana gitcez sen pişircen ben yiyecem gayet güzel bir anlaşma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Az daha ısınsın havalar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 tecrübede ben koyarım sanırım beyaz kartalimiz vardi 1990 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 copry said: Az daha ısınsın havalar ^^ ankaradan bahsediyoruz havaların ısınması diye bir durum yok burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ufak masalarla muhattap olmuyorum http://i.imgur.com/YtQsB.jpg http://i.imgur.com/jGBUa.jpg http://i.imgur.com/eG5tW.jpg http://i.imgur.com/zThn9.jpg http://i.imgur.com/M0BlD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 o kadar yemek konusuldu. acliktan bayilicam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ufak masayla muhattap olmam demişsin tırnak kadar mangalda yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 o alis verise o mangal yakistimi gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 İstanbunl da nerde mangal yapıyoruz, şöyle nezih bir yer lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 koctas'tan 49 liraya alinmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kolalar light hahaha. pis şişkolar. bu arada kadın kısmısı et pişirmekten anlamaz. bonepart yetkili bi abiye benziyor kulak vermek lazım. antrikot dimi o etler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 tırnka kadar mangal dediğin yaklasık 60 cm caplı amerikan stili kapaklı yuvarlak derin bi mangal eski mangalım o deiştirdim simdiki daha sıg biraz daha gemniş bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ahah ben de tam o fiyata aldım bi kere mangal yaptık zaten şimdi duruyor öyle mal mal isteyen varsa veriyim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 dreagloth said: İstanbunl da nerde mangal yapıyoruz, şöyle nezih bir yer lazım? polenezkoyde nehgir kenarında cok yer var hatta eti kendin alıp gidip sadece mangal ve salatada albiliyosyun keza adada da var ole bi cok yer Fistan said: koctas'tan 49 liraya alinmis koctas deil metrodan aldım sanırım 49 lira deil ama snaırsam barnacle said: kolalar light hahaha. pis şişkolar. bu arada kadın kısmısı et pişirmekten anlamaz. bonepart yetkili bi abiye benziyor kulak vermek lazım. antrikot dimi o etler? kolalar da light cunku adam bası bi sise felan dusuyo eahuhueahu bide ben hala light iciyorum neden bilmem ole alıstım arkadaslarda oleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 saka diyorum ya on numara gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 BonePART said: pişirilmeden deil öldürülmeden yenir http://www.colinmcnulty.com/blog/images/cook-a-steak-blue-rare-medium-welldone.jpg türk insanı o well doneı az pişmiş diye tanımlıyo hep aynı seyi diyorum biftegi cok pişsin diye istiyosanız kofte yiyin biftek hem daha pahalı hem daha lezzetsiz cok pişmiş Abi herşey tamam da köfteye hakaret etme, en son köfteyi yavaşça, kavurmadan sulu bırakınca enfes oluyor. Ha bir de ülkece eti dövme alışkanlığımız neden var onu sorguluyorum her seferinde, kasaba "abi vurma yazıktır" diye diye anlatamadım, eti güzel diye 10 seneyi aşkındır aynı yerden alıyoruz, adamın hobisi herhalde et dövmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar