Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 dasaaa said: gerge'de para bol.. 10liralık şeye 30lira verebiliyor tabii. senko ise inventus yerine inventuş'a gitmiş olabilir.. Yok abi, Bimeks'de imba indirimler oluyor, onları izliyorum hep. Vaktinde Vatan'da, Hepsiburada'da filan 1300TL'ye satılan şu an kullandığım dizüstümü (HD video için HD5000 ekran kartlı Linux uyumlu dizüstü işte) bir indirim yakalayım 890TL'ye almıştım mesela. Epey iyi indirimler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Harbiden deli para kırıyorum neresi ironi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 en kazıkçı şirketlerden birisine en ucuz demen üstünden e tabii dişçilere çok ucuz olur ancak demiş sayıldık.. dişçiler kazanınca biz de kazandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 @Nessaftw abi şuraya inventusla yaşadıklarımı yazsam kitap olur hadi hizmetin kötü olabilir, onda yapacak bişi yok ama inventusun müşteri ilişkileri tam bir fiyasko, öyle bir tavırları var ki sanki zorla sattılar bana ürünleri. öğrenciyken ben de senin gibiydim işte 3 tane hardware geek devamlı parça alıyorduk satıyorduk, son topladığımız bilgisayar 13k civarlarındaydı. hani türkiyede ki hemen hemen tüm firmalarla münasebetim oldu, bazıarlında sorunlar çıktı ama bir şekilde düzeltildi ve bunlar arasında inventus hakiketen açık ara farklıydı, teknosa bile daha yardımcı oldu bana inventustan o derece. o yüzden sizlere de tavsiyem uzak durun inventustan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 copry said: Harbiden deli para kırıyorum neresi ironi overpriced olman kuzu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Selcuk inventus sana agir gicik olmus. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 dasaaa said: en kazıkçı şirketlerden birisine en ucuz demen üstünden e tabii dişçilere çok ucuz olur ancak demiş sayıldık.. dişçiler kazanınca biz de kazandık Well played sir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sırf bana değil abi 3 ev arkadaşıydık işte 3ümüz de ayrı ayrı mağdur olduk inventustan. arkadaşa yaklaşık 50 ölü pikselli lcd satıp geri almamak için tüm çirkefliği yapan bir şirket adamlar. ki lcd'nin 5 ölü pixele kadar garantisi cartı curtu vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 senko said: @Nessaftw abi şuraya inventusla yaşadıklarımı yazsam kitap olur hadi hizmetin kötü olabilir, onda yapacak bişi yok ama inventusun müşteri ilişkileri tam bir fiyasko, öyle bir tavırları var ki sanki zorla sattılar bana ürünleri. öğrenciyken ben de senin gibiydim işte 3 tane hardware geek devamlı parça alıyorduk satıyorduk, son topladığımız bilgisayar 13k civarlarındaydı. hani türkiyede ki hemen hemen tüm firmalarla münasebetim oldu, bazıarlında sorunlar çıktı ama bir şekilde düzeltildi ve bunlar arasında inventus hakiketen açık ara farklıydı, teknosa bile daha yardımcı oldu bana inventustan o derece. o yüzden sizlere de tavsiyem uzak durun inventustan. Yaşadığın sorun neydi çok merak ettim ? Anlatır mısın detaylıca. Yukarıda güzel bir örnek verdim başka bir tane daha vereyim hemen. Benim anakartımda sorun olduğu için (stabilite) ve benim vakit kaybetmemem adına bana yenisini yolladılar ben onlara eskisini sonra gönderdim. İkinci anakartın parasını eskisi onlara ulaşır ulaşmaz kartıma iade ettiler. Ben çok sorun yaşadım başka firmalarla ve çok mağdur olduğum dönemler oldu ama bu kadar müşteriye yardım eden hakkını koruyan ve iyi niyet gösteren bir firma görmedim daha önce. Orada çalışan Meltem adında bir bayan var benim sorunlarımı hep o çözdü ve firmadan çok memnunum. Çok büyük değiller lakin Türkiye standartlarının üstünde bir hizmet anlayışına sahip olmaları sebebiyle İnventus onlardan ilk alışveriş yaptığım günden beri daima ilk tercihim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 G500 olmus 87TL indirimden once 107 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 aman vazgeçtim ya tü kaka pis bi yer işte inventus bulaşmayın, bulaşanları uyarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 her firmadan çeken birileri vardır öyle bakarsak hiç bir yerden alışveriş yapmamamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Çocuğum olsa adını inventus koyarım. Kendime zamanında 2 masaüstü aldım, 2 tanede arkadaşlara aldırdım. 0 sorun. İlk aldığımda benim bilgisayarın işlemcisinde bazen ısınma sorunu yaşanıyordu, gönderdim denediler sorunu ilk gün içinde bulamadıklarını ama daha test etmeye devam edeceklerini ilettiler. Ciddende 2.gün testteyken anormal ısınma olduğunu işlemciyi değiştirceklerini söylediklerinde gözlerim yaşardı. Kargo ücreti falanda yok zaten almadılar kesinlikle. Ondan sonra zaten işte 3 bilgisayar daha aldım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Deathblade said: Çocuğum olsa adını inventus koyarım. http://forum.paticik.com/thumbnails/5a2/992/8d3/e42/b83/c68/978/7fb/6c8/5f6/21_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 DoruK said: her firmadan çeken birileri vardır öyle bakarsak hiç bir yerden alışveriş yapmamamız lazım burası da doğru aslında millet mesela hepsiburada'dan ağlar daha bir kere sorunum çıkmadı adamlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 demın tv de gordum vatanda %50 ındırıyım dıye reklam gecdı ama tam ızleyemedım ? ne zamankı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ben de öyle 50 gördüm ama bugün 25 indirim yapıldı bazı ürünlerde cidden iyiydi. 50 gerçekçi değil yahu edit: Şimdi bi daha çıktı reklam, haftasonu 50ye varan indirim var diyor, yani bazı ürünlerde olacak. Gerçi bugünkü 25te bile çoğu ürün tükendi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 haftasonu indirim mi var gene vatandalutfen monitorlerde olsun bide sitede neden bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Nessaftw said: Vatandan en ufak bir bileşen alınmasını tavsiye etmiyorum sadece kasa ve monitör almak akıllıca onun dışında uzak durmak gerek. Türkiye'de bu işi düzgün yapan müşteri hakkını koruyan ve her türlü iyi niyeti gösteren iki firma var; İnventus ve Eksen. Gerisi çöplük. katıldım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 peh monitor yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 senko said: DoruK said: her firmadan çeken birileri vardır öyle bakarsak hiç bir yerden alışveriş yapmamamız lazım burası da doğru aslında millet mesela hepsiburada'dan ağlar daha bir kere sorunum çıkmadı adamlarla hepsiburada'nın kullandığı yazılım çok saçma. geçen gün pc toplarken 3-4 parçasını hepsiburada'dan verdim. 2 tanesi 1 hafta temin süreliymiş dikkat etmemişim. muadili ürünler ile değişim yaptırayım dedim ve para karttan çekildiği için daha düşük bedelli bir ürün seçmen gerekiyor kalanı hediye çeki olarak yansıtılıyor. aksi halde sipariş iptali yapıp yeni sipariş girmen gerekiyor. buraya kadar her şey mantıklı. ram 150 liraydı 130 tl'lik seçtim tamam dedi. ssd 287 liraydı diğeri 290 lira. 3 lira daha pahalı ama totalde 17 lira daha düşük oluyor. bu işlemi yapamıyoruz diyor. yani fatura alt toplam kontrolü yapamayıp düz mantık her değişimi kendi içinde kontrol ediyor. birinde 20 birinde 5 tl artsa birleştirip 25 tl çek yatırıyor hesaba. ama 20-3=17 diyip 17 tl çek veremiyor. iptal edip yeni sipariş açayım dersen 24 saat içinde oluyor diyo. gün de cuma saat 2 gibi fln. gıcık kapıp başka yerden aldım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 screwy said: Nessaftw said: Vatandan en ufak bir bileşen alınmasını tavsiye etmiyorum sadece kasa ve monitör almak akıllıca onun dışında uzak durmak gerek. Türkiye'de bu işi düzgün yapan müşteri hakkını koruyan ve her türlü iyi niyeti gösteren iki firma var; İnventus ve Eksen. Gerisi çöplük. katıldım buraya. 2 yıl önce casper laptop aldıydım %25 indirimle 890 a aldıydım en son baktığımda 1150 civarı falan laptopun fiyatı birisinin başına kötü bir alışveriş geldi diye herkesin başına gelecek diye bir konu yok, olabilir böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 aynı sey tersi icinde gecerli ben de teknosa dan laptopumu %33 indirimle aldım 1500 du 1000 e aldım ve gayet memnunum ama teknosanın kazıkcı ve kotu oldugu gercegini degistirmiyo. Ya da vatandan monitorumu aldım %25 indirimle suan kendisine bakıp memnuniyetimi surduruyorum ama normalde tum piyasayadan %15-20 daha pahalı oldugu gercegini degistirmyiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Selam, Hepsiburada.com ve hizlial.com benim ağırlıklı kullandıklarım. hizlial.com daha uygun fiyata ve bonus için genelde ertelemeye sahip oluyordu. Ayrıca merkezleri bana yakın olduğu için acil durumlarda elden teslim alabiliyorum :D hepsiburada'ya kıyasla daha az çeşitliliğe sahip. %100 müşteri memnuniyeti olan veya %100 sorunsuz yok. Binlerce müşteriden hangi birine uyabilirler ki gerçekçi olmak gerekirse. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar