Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vatan bilgisayar %25 indirim

Teodor

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
dasaaa said:

gerge'de para bol..

10liralık şeye 30lira verebiliyor tabii.

senko ise inventus yerine inventuş'a gitmiş olabilir..

Yok abi, Bimeks'de imba indirimler oluyor, onları izliyorum hep. Vaktinde Vatan'da, Hepsiburada'da filan 1300TL'ye satılan şu an kullandığım dizüstümü (HD video için HD5000 ekran kartlı Linux uyumlu dizüstü işte) bir indirim yakalayım 890TL'ye almıştım mesela. Epey iyi indirimler oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@Nessaftw
abi şuraya inventusla yaşadıklarımı yazsam kitap olur
hadi hizmetin kötü olabilir, onda yapacak bişi yok
ama inventusun müşteri ilişkileri tam bir fiyasko, öyle bir tavırları var ki sanki zorla sattılar bana ürünleri.

öğrenciyken ben de senin gibiydim işte 3 tane hardware geek devamlı parça alıyorduk satıyorduk, son topladığımız bilgisayar 13k civarlarındaydı.

hani türkiyede ki hemen hemen tüm firmalarla münasebetim oldu, bazıarlında sorunlar çıktı ama bir şekilde düzeltildi ve bunlar arasında inventus hakiketen açık ara farklıydı, teknosa bile daha yardımcı oldu bana inventustan o derece.

o yüzden sizlere de tavsiyem uzak durun inventustan.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

@Nessaftw
abi şuraya inventusla yaşadıklarımı yazsam kitap olur
hadi hizmetin kötü olabilir, onda yapacak bişi yok
ama inventusun müşteri ilişkileri tam bir fiyasko, öyle bir tavırları var ki sanki zorla sattılar bana ürünleri.

öğrenciyken ben de senin gibiydim işte 3 tane hardware geek devamlı parça alıyorduk satıyorduk, son topladığımız bilgisayar 13k civarlarındaydı.

hani türkiyede ki hemen hemen tüm firmalarla münasebetim oldu, bazıarlında sorunlar çıktı ama bir şekilde düzeltildi ve bunlar arasında inventus hakiketen açık ara farklıydı, teknosa bile daha yardımcı oldu bana inventustan o derece.

o yüzden sizlere de tavsiyem uzak durun inventustan.

Yaşadığın sorun neydi çok merak ettim ? Anlatır mısın detaylıca.

Yukarıda güzel bir örnek verdim başka bir tane daha vereyim hemen.

Benim anakartımda sorun olduğu için (stabilite) ve benim vakit kaybetmemem adına bana yenisini yolladılar ben onlara eskisini sonra gönderdim. İkinci anakartın parasını eskisi onlara ulaşır ulaşmaz kartıma iade ettiler.

Ben çok sorun yaşadım başka firmalarla ve çok mağdur olduğum dönemler oldu ama bu kadar müşteriye yardım eden hakkını koruyan ve iyi niyet gösteren bir firma görmedim daha önce.

Orada çalışan Meltem adında bir bayan var benim sorunlarımı hep o çözdü ve firmadan çok memnunum. Çok büyük değiller lakin Türkiye standartlarının üstünde bir hizmet anlayışına sahip olmaları sebebiyle İnventus onlardan ilk alışveriş yaptığım günden beri daima ilk tercihim oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Çocuğum olsa adını inventus koyarım.

Kendime zamanında 2 masaüstü aldım, 2 tanede arkadaşlara aldırdım. 0 sorun.

İlk aldığımda benim bilgisayarın işlemcisinde bazen ısınma sorunu yaşanıyordu, gönderdim denediler sorunu ilk gün içinde bulamadıklarını ama daha test etmeye devam edeceklerini ilettiler. Ciddende 2.gün testteyken anormal ısınma olduğunu işlemciyi değiştirceklerini söylediklerinde gözlerim yaşardı. Kargo ücreti falanda yok zaten almadılar kesinlikle.

Ondan sonra zaten işte 3 bilgisayar daha aldım falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessaftw said:

Vatandan en ufak bir bileşen alınmasını tavsiye etmiyorum sadece kasa ve monitör almak akıllıca onun dışında uzak durmak gerek.

Türkiye'de bu işi düzgün yapan müşteri hakkını koruyan ve her türlü iyi niyeti gösteren iki firma var; İnventus ve Eksen. Gerisi çöplük.
katıldım buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

DoruK said:

her firmadan çeken birileri vardır öyle bakarsak hiç bir yerden alışveriş yapmamamız lazım

burası da doğru aslında
millet mesela hepsiburada'dan ağlar
daha bir kere sorunum çıkmadı adamlarla

hepsiburada'nın kullandığı yazılım çok saçma. geçen gün pc toplarken 3-4 parçasını hepsiburada'dan verdim. 2 tanesi 1 hafta temin süreliymiş dikkat etmemişim. muadili ürünler ile değişim yaptırayım dedim ve para karttan çekildiği için daha düşük bedelli bir ürün seçmen gerekiyor kalanı hediye çeki olarak yansıtılıyor. aksi halde sipariş iptali yapıp yeni sipariş girmen gerekiyor. buraya kadar her şey mantıklı.

ram 150 liraydı 130 tl'lik seçtim tamam dedi. ssd 287 liraydı diğeri 290 lira. 3 lira daha pahalı ama totalde 17 lira daha düşük oluyor. bu işlemi yapamıyoruz diyor. yani fatura alt toplam kontrolü yapamayıp düz mantık her değişimi kendi içinde kontrol ediyor. birinde 20 birinde 5 tl artsa birleştirip 25 tl çek yatırıyor hesaba. ama 20-3=17 diyip 17 tl çek veremiyor. iptal edip yeni sipariş açayım dersen 24 saat içinde oluyor diyo. gün de cuma saat 2 gibi fln. gıcık kapıp başka yerden aldım ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

Nessaftw said:

Vatandan en ufak bir bileşen alınmasını tavsiye etmiyorum sadece kasa ve monitör almak akıllıca onun dışında uzak durmak gerek.

Türkiye'de bu işi düzgün yapan müşteri hakkını koruyan ve her türlü iyi niyeti gösteren iki firma var; İnventus ve Eksen. Gerisi çöplük.
katıldım buraya.

2 yıl önce casper laptop aldıydım %25 indirimle
890 a aldıydım
en son baktığımda 1150 civarı falan laptopun fiyatı

birisinin başına kötü bir alışveriş geldi diye herkesin başına gelecek diye bir konu yok, olabilir böyle şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sey tersi icinde gecerli ben de teknosa dan laptopumu %33 indirimle aldım 1500 du 1000 e aldım ve gayet memnunum ama teknosanın kazıkcı ve kotu oldugu gercegini degistirmiyo. Ya da vatandan monitorumu aldım %25 indirimle suan kendisine bakıp memnuniyetimi surduruyorum ama normalde tum piyasayadan %15-20 daha pahalı oldugu gercegini degistirmyiyo
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Hepsiburada.com ve hizlial.com benim ağırlıklı kullandıklarım. hizlial.com daha uygun fiyata ve bonus için genelde ertelemeye sahip oluyordu. Ayrıca merkezleri bana yakın olduğu için acil durumlarda elden teslim alabiliyorum :D hepsiburada'ya kıyasla daha az çeşitliliğe sahip.

%100 müşteri memnuniyeti olan veya %100 sorunsuz yok. Binlerce müşteriden hangi birine uyabilirler ki gerçekçi olmak gerekirse.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...