Editor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Merhaba uzun zamandır forumu "Guest" olarak takip etmekteyim birkaç olayı tartışmak için henüz üye olmaya karar verdim ve oldum. Dünya'nın heryerinde şuan olan bir görüş var olaylar sıralaması var. Bu birçok olayı Polis ve yetkililer LSD vakası diye değerlendiriyorlar. Haberlerde hep bu şekilde açıklanıyor ama görgü tanıkları aksini söylüyor... Daha sonra adli raporlarda hiç bir uyuşturucu kullanmadiklari ortaya çıkıyor. 3 Hafta içinde birçok Isırma,başka bir insanı yeme ve yüzünü yeme gibi olaylar oluyor bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Benim düşüncem LSD kafası bu na kesinlikle neden olmaz Bir insanı nası yersin ? Polis Defalarca ateş etmesine rağmen halen yemeye nasıl devam edersi ? Kaynaklar : http://www.rawstory.com/rs/2012/05/28/police-miami-cannibal-was-overdosing-on-new-super-potent-lsd/ http://www.thegic.org/video/florida-real-naked-zombie-attacks-cover-up-zombie-virus-now#ixzz1wG9jysHu Dün itabari ile sadece amerikada olan olaylar : http://imgur.com/GlmhV Zombie survival kitlerimizi hazır tutmalımıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Vayy CrymeRiver naapıyon hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 gectigimiz pazar gunu cektigim zombi saldirisi fotolarini koyucam birazdan, bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 zenciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Editor said: Benim düşüncem LSD kafası bu na kesinlikle neden olmaz Bir insanı nası yersin ? LCD kafası olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bir Walking Dead yasamayacaksam gelmesin öyle Zombie bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 said: Bir insanı nası yersin tavuk gibi aynı, grill olur, kızartması olur, yumurtalı olur, et yemekleri topikinden değişik tip'lerde çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Masticore said: Editor said: Benim düşüncem LSD kafası bu na kesinlikle neden olmaz Bir insanı nası yersin ? LCD kafası olur ama ' Bu na ' ya inandin da lsd ye mi inanmadin + Alurieli ariyor gozlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Dün Saldıran ve 6 kare ateş edilmesine rağmen durmayan ardından Kafasından vurularak öldürülen kişi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yüzü yenmiş adamın fotosuda var nette ama ben bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 chemtraillere bir madde karıştırıp insanlar üzerinde deniyorlardır geçer. paniğe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 dedim kesin 4chan'da vardır /b/'ye girer girmez gördüm fghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Lurch http://en.wikipedia.org/wiki/Phencyclidine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 80'lerin ortalarında böyle mallar yüzünden .357 magnum standart amerikan polisi silahı mermisi olmuştu. adamı vuruyorsun vuruyorsun durmuyor, gene vuruyorsun ölmüyor. demek ki; cana can katıyor ağır uyuşturucular hehe ulan 2 kuruşluk mesajı 3 editten geçirdik, bu da bana kapak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Bize bise olmaz,herkes zombi olsa biZim millet vejeteryan olur. Atin olumu arpadan olsun hacut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 high kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 gecko said: high kafası Zaten kafan uçtuğunda i'm high denir,high kafası diye bişi yok lol nerden uydurdun u fail bro cya next time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 liseli o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yuksek yuksek kafalara soz vermesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 huun said: 80'lerin ortalarında böyle mallar yüzünden .357 magnum standart amerikan polisi silahı mermisi olmuştu. adamı vuruyorsun vuruyorsun durmuyor, gene vuruyorsun ölmüyor. demek ki; cana can katıyor ağır uyuşturucular hehe ulan 2 kuruşluk mesajı 3 editten geçirdik, bu da bana kapak olsun. somali'de 5.56 ile durduramadıklarını söylemişlerdi çekip çekip saldıran gençleri heh. o polise de helal, zombi salgınını sıfır noktasında durdurmuş. dünyayı kurtarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Osie16 said: gecko said: high kafası Zaten kafan uçtuğunda i'm high denir,high kafası diye bişi yok lol nerden uydurdun u fail bro cya next time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 yavaş olsun zombiler sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ingiliz-zulu savaşında da, zulular çekip çekip, sopalarla atlamış tüfekli ingilizlerin üstüne ve savaşı kazanmışlar da. dediklerine göre savaşta ölmeyen, sonra kudurarak ölmüş. ayrıca gelsin zombiler, giyerim zırhımı, takarım kılıcımı ortaçağa dönüş, zombilere haçlı seferi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Editor said: Benim düşüncem LSD kafası bu na kesinlikle neden olmaz Diyosun... Ama olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar