Grast Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Şimdi okudumda karakterler silinmicekmiş kasılan fln topicte yoktu açiyim dedim http://www.arena.net/blog/announcing-the-next-guild-wars-2-beta-weekend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 35 level ve üstündekiler de ascalonian catacombs dungeon'ına girebiliyormuş. tarih iyi değil ya, yap şunu 15 haziran falan işte. son finalin ve proje teslimlerinin öncesine koydular gene sokazaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 "Explorable versiyonu" zor olanı yani, diğerine zaten giriliyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Şimdi hemen preorder alsam girebiliyormuyuz bu betaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 denocum, şimdi arenanet biliyosun beta weekendleri PRO oyuncuların final tarihlerine göre ayarlıyor, benim finallerim 8'inde bittiği için böyle olmuş yani kusura bakma cNmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 benim sınavım yok ve pro değilim HAX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikayeci51 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 okul bitmiş kpss ye 3 hafta varken :) arenanet adamın dibisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 arkadaşlar betaya giremeyecek olan varsa ben girebilirim yerine :) var mı böyle bir yardımsever? :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 güzel haber, dungeon olaylarına da girişebilecez hem süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 8 gün http://i.imgur.com/pyCYO.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Siteler key dağıtıyor, bilginize! http://www.gamebreaker.tv/ http://www.killtenrats.com/2012/05/30/gw2-guild-wars-2-beta-key-contest/ http://www.guildwars2guru.com/news/599-guild-wars-2-beta-key-contest/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 E bizim ne ayricaligimiz kaldi simdi :P 3 gun once baslamak disinda. Oyun release tarihi yaklasiyor olabilir boyle birsey yapildigina gore insanlarin oyunu denemesini istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Sylvari yok yine değil mi? oyunu genel hatlarıyla denedikten sonra betaya pek giresim gelmiyor. bir de üzerine AKK muhabbetleri var iken hali hazırda oynamaya devam ettiğim online oyunları tehlikeye atmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 DareJedi said: E bizim ne ayricaligimiz kaldi simdi :P 3 gun once baslamak disinda. Oyun release tarihi yaklasiyor olabilir boyle birsey yapildigina gore insanlarin oyunu denemesini istiyorlar. Alanlar betaya girişi garanti, kafası rahat. Bu dağıtılanları almak için millet şansa takla atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ayrıca almayanların fakir olduğu gün yüzüne çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 alacam da kıyamıyorum paraya, elimde patlar fln fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Bu oyunu 140TLye aldim neredeyse sitesinden Diabloyu 110TLye. Diablo rafta duruyor suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bu yorum iyi geldi. diablo mu acaba diyodum, artık demiyorum. betaya ayırıcak zamanım yok şans işte hep doluyum şu 3 gün. başka beta planı yok di mi ileride? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 peki betada oynadığımız karakterler oyuna aktarılacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 daha önce dünyadaki hiç bir betada böyle bir şey olmadı @darejedi nasıl 140 ya, ben dnr'dan 116ya aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Oski said: peki betada oynadığımız karakterler oyuna aktarılacak mı? şu soru her sorulduğunda kaliteli bir oyun şirketi ea tarafından satın alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 GwindonSurion said: daha önce dünyadaki hiç bir betada böyle bir şey olmadı @darejedi nasıl 140 ya, ben dnr'dan 116ya aldım sitesinden alınca 140 liraya geliyor. ama D&R'deki dvdsiz kutu 110 liraya satılıyor. böyle bir abeslik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar