ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Masquerade said: http://www.youtube.com/watch?v=F9AR8k-BEwk&feature=related lol ya. monk falan oynamak tam hamallık cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bingildak said: act 3 farmlayan adamlar ya cok sanslidir yada ASIRI iyi gearlidir benim sahsi gorusum... ....... ....... DH >>> increased critical damage stacking >>> 10k hp & ssle uçuk bir dps >>> 80's arcade gameplay ftw Official forumlarda "resurrect penalty alt+tab thread" gibisinden birşey bile vardı. Heryerde millet "böyle rüzgar esse one-shotladığı gameplay daha zevkli", "ben dakikada 9073 kere ölmeye alıştım gerçek hardcore bu" diyor. Ben birşey anlamıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5760136547 ahaha server çökünce bi ton hc karakter ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Novichok grubumuzda 37k lı bir DH var, reflect dmg boss'da yaklaşık 4 saniyede ölüyor. Bunun dışında teleporter ve jailor moblardan hayatta kalması imkansıza yakın(skill i kullanmasına rağmen fast ve teleporterlar çat diye vuruyor). 10k hp ile kimse act 3 de düzgün farm yapamaz, yaptığı exploittir. sağdan soldan okuyup yanlış izlenimler yaratmaya hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Ahahah senin dünyadan haberin yok. 2 saniyede ölsün. Böcek dokunsa ölüyorlar zaten. Mob sen 396 saat beklemiyorsan resetlenmediği sürece, adamlar da zevk aldıklarını iddia ettiği sürece durum bu. Blizzard canı sıkıldığı için repair costları 6 katına çıkarıcak patchde zaten. Ayrıca daha arka sayfada biri yazmış yine, ss reflect geçirmiyor. Ayrıca daha 2 post yukarıda videosu var abi. Çok yanlış izlenim yaratıyor bu DHler sdasfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 37k hp ile 10k hp arasında çok bi fark yok yüksek dps dh ile minumum ölümle siegebreaker run yapmak pek zor değil frost cavelere girmezseniz zorlayabilecek pack çok absürd affixler oluyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 reflect ile tek attım kendime bugün hem de 2-3 kez, <3 öyle 10k hp ile tek başına ilerlemek baya baya yorar. normalde boss fightlar dışında caltrop + vault tercih ediyorum ama mecbur ss prep'e dönecem düzgün vitality kasana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 her türlü yapabiliyorsanız act 3 iyidir act 1'den, rahat yapamıyorsanız da act 1 devam. siegebreaker'da bridge of korsik'ten başlıyorum ben, dışarda 1-2 stack alıp mağaraya giriyorum. mağarada 5. stacki aldığım bile oluyor, bir de chest var 2. levelında zaten. 5 stackten sonra underbridge'e bakıyorum, varsa orayı temizleyim siegebreaker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ss prepsiz reflectleri ölerek kesmen bile çok zor zaten infernoda ss olmadan birşeyler yapmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 85k ssli dps ve 28-29k hp ile siegebreaker yapılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 diablo kesersin o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 exploit ve game mekaniklerinin kötüye kullanılması oyunu zevk almak için oynayan insanlar için bir şey hitap etmiyor. burası da öyle bir platform olmadığına göre böyle bir durumu herkese etki eden bir factmiş gibi dile getirmek enteresan olmuş. benim açımdan oyun item elde etmekten ibaret değil, oyunu oynamaktaki asıl amacımız zevk almak, bu zevkin bir parçası düzgün item bulmak, amaç değil araç yani sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 exploitten kastın ne ki öle kalka yapan adamın runı zaten iki saat sürer ızdıraba döner 10k hp ile gayet ölmeden yapılıyor act 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bingildak said: sorunsuz act 3 farmlayan adamlar ya cok sanslidir yada ASIRI iyi gearlidir benim sahsi gorusum... dun siegebreaker denedik, 3 ayri rotadan nv topluyoruz, gittigimiz butun rotalarda sacma sapan bosslar geldi kesemedik bile.. ertesi run`da yine ayni sey oldu. cope giden 1-1.5 saat. minik fetish tiplilerden teleporter, jailor, firechains, reflect damage geliyor - bu grubu kesiyorum diyen varsa elini sıkmak isterim. bundan sonra spear atan moblar, teleporter - fast geldi gerisini söylemeye gerek duymuyorum, yanına teleport olup suratına spear ı veriyor one shot. wizard dahil, buff varken bile. ondan sonra başka bir boss, bu fetishlerden spawn edenlerden... bütün minionlarını kestik, yanına gittik ve boss MINION SUMMON EDIYOR. 4 minion kesip yanına gittik, 6 minion daha spawn edip üzerimize saldı. yani oyun istemedi mi olmuyor gerçekten, şu an act 3-4 farmı aşırı şans bazlı. eğer bu tür packleri temizleyebilenler gerçekten tebrik ediyorum. act 1 de böyle sıkıntılar yok. şöyle söyleyim bir bucuk - iki haftadır falan günde 5-6 siegebreaker run yapioruz (act III full farmlıyoruz o ayrı ama gereksiz) skiplediğimiz pack olmadı setupımız barbar/monk/Dh/wizard Barbar full stun spec 10k dps 60k hp 1100 all resi ve alabildiğim tum stun skilleri, Monk 55k+ hp 1200 all resi 20k dps, dh ve wizard full dps/mf. Demek istediğim set up cok öönemli biz önde mobları tutarken arkada dps rahat ha teleport vs varsa da ölüp geliyorlar :) başka yolu yok. şöle bir durum da var daha 1 tane 1k dps one hand dustu 2-3 çöp legendary falan bi bok dusmedi sonucta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Narius said: ss prepsiz reflectleri ölerek kesmen bile çok zor zaten infernoda ss olmadan birşeyler yapmak zor. SS kullanmıyorum ben, Damage Trap + Vault + Prep (life veren rune) + Yarasa , healthglobelarla,pot ve prepten gelen life ve tempların heali ile kite yaparak kesebiliyorum act1 de, ama kite çok bayıyor spawn yakınına çekip graveyard zerg yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ahmedinejad said: Masquerade said: http://www.youtube.com/watch?v=F9AR8k-BEwk&feature=related lol ya. monk falan oynamak tam hamallık cidden. Beyinsiz herif video yapmis bide :) buldun bi exploit sus otur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ZaugnaKhaldun said: 85k ssli dps ve 28-29k hp ile siegebreaker yapılır mı? arkada kaldı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 act 1 infernoyla hell arasında ama helle daha yakın birşey zaten. ha ilerside yapılır ama farm yapmaktan çok farm olmaya döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Narius said: exploitten kastın ne ki öle kalka yapan adamın runı zaten iki saat sürer ızdıraba döner 10k hp ile gayet ölmeden yapılıyor act 3. yukarıda linklenen dh videosuna hitaben söyledim. 10k hp ile act 3 farmlıyorum inferno diyenleri tebrik ediyorum, gereksiz de argumanı uzatmıyorum. sizin takım gerçekten çok iyiymiş. bizim runlarımız tamamen kite'a dayandığı için çok büyük dezavantajımız var. keşke doğru düzgün barbar bulabilsek de biz de kullansak ama yok gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ZaugnaKhaldun said: ZaugnaKhaldun said: 85k ssli dps ve 28-29k hp ile siegebreaker yapılır mı? arkada kaldı bu Miraul said: diablo kesersin o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 birader kendin dene, bize de soyle yapilir mi yapilmaz mi, cekincen nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 kasamam isimli albümüm var aquila, hiç dinledin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 b yuzu 2. sarkisi, "yetemiyorum", cok hosuma gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Açıkcası daha infernoya yeni başladım ama farkettiğim tek şet DH için eğerki dokunurlarsa ölüyorsun. Yani SSti zarttı zurttu yok dokundularmı öldün demek. İyi oyuncu ol dokundurma gibi bir mantıkta yok yani senin bazen göz kırpma hızında örümcek zıplıyor yanina veya yerden ayı çıkıyor falan. Daha öncede dedim bir mobun verebileceği max dmg tek seferde max hpnin 45%i olmalı bence ve sonraki dmglarıda max o ilk dmg kadar olmalı. Yani bir mob size daldığında geç de kalsanız %2-5 HP ile kaçabilecek fırsatınız olmalı. Bizdeki durumda lagden geç farketseniz veya refleksleriniz ağır olsa veya tam gaz cıkarıyor olsanız dikkatiniz dagilsa vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 max %45'ini vurabilse çok basit olurdu, %85 falan olabilir ama(bosslar hariç, onlar 1 shot da atabilsinler, sucuk da yiyebilsinler.) %85 vursa 1 sn de pot basıp, bir skille basar kaçarsın elbet, daha da yavaşsan 2. hit'e müsade ediyorsan öl zaten fdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar