odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Birisi sırf bakire değil diye hayat kadını ilan edilemez elbette ama sırf bakire diye de namussuzlukla gizliden iki yüzlülük ile suçlamak başkasını ne kadar anlamlı ? Nepherith said: Topicten öğrendiğim: Bir kız bakireyse kesin anal yapmıştır. Eğer anal yapmadıysa oral %100 yapmıştır. Oral yapmamışsa elleriyle o işi yapmıştır, hiç kaçısı yok, imkansız. Eğer olur da bunların hiçbiri yaşanmadıysa, o kız zaten düzgün karakterli, sevilesi, güzel bir kız değildir. Öyle olduğunu düşünüyorsanız bu sadece sizin düşündüğünüz bir yanılsamadır, çünkü eğer gerçekten öyle olsaydı daha önce birileri onunla yatardı. Elbette bakire olmak ya da olmamak tek başına karakter namus göstergesi olamaz ama bakire/bakir birinden de kendini gelecekteki eşine saklayan "romantik" duyguları olan biri çıkamaz mı yani. Bu nası bi zihniyet anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kafanızı daha güzel şeylere yorun abi diğer taraftan seks güzel bir şey, yapın yaptırın, yapmayanları uyarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 hayatında iki pipi görmemiş kızdan hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ahahah o mesaj çok doğru maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Modernizmle geleneksellik arasında sıkışmış bir genç daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bir ben mi kendini eşine saklamanın hiç bir romantik tarafını görmüyorum? Neresi romantik yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 selam, bakire kalmak zor açıkcası. Sakalayabiliosan süper ama, survior nihata ohşşş yapıp, james dean'i arka plan yapıp, hayatın boyunca sevişmemek bile bakireliği bozuyo kanımca. bide karşılıklı falan olması lazım ama şu var, insan yapısı ve doğası gereği tek eşli bi canlı deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ben purity yüzüğü takıyorum kendimi karıma saklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Kendimi eşime saklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 adam bence doğru söylemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 beyler siz çok yanlış kızlarla takılmışsınız. iyi kızlar var malesef. ama size değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ya ben nie ciddi yorumlar atıorm lan sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 selam kek tanışalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kek said: beyler siz çok yanlış kızlarla takılmışsınız. iyi kızlar var malesef. ama size değil. zuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 senko said: kafanızı daha güzel şeylere yorun abi diğer taraftan seks güzel bir şey, yapın yaptırın, yapmayanları uyarın. evet, daha faydalı şeylere yorun. gerçi düzenli sex hayatı olmadığından oluyor hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 abi şöyle ebleh ebleh konulara kafa yormayın, ebleh ebleh başlıklara prim yaptırmayın lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 haklısın her kürtaj uludere'dir konusuna geçiyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 kendin için iyi, insanlık için kötü bi adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 genellemeler kötüdür, paticik sever genellemeleri ama işine gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 düşündüm de bakire kız ne ya. manastırda mı yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 1- Alkol sevmeyen 2- Çukulata sevmeyen 3- Sevişmeyen insandan kıllanırım ben arkadaş. bana uzak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 iste o bakireler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Adam konuya yazilanlarla dalga gecmis ama op -yine- anlamakta yetersiz kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 kek said: beyler siz çok yanlış kızlarla takılmışsınız. iyi kızlar var malesef. ama size değil. edit: bakire olmayanlara iyi degil demedim o yanlis olmasin fdsg "bakire ve iyi" kizlar var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bugün iki bakire kız götüledim peki siz bugün bakire kızlar için ne yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar