Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Ayrı bir başlığı hakediyor, ben Rus nineleri destekliyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 evet baya kötü ya hayır bundan öncekiler en azından kötü olsa da hadi ağıza takılıo güzel bi melodisi var diip geçioduk da bu kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Eurovision'ı Türkiye'den başka kimse umursamıyor takımı daha teşrif etmemiş, güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 farkettiler demek ki, aslinda baya buyuk bi organizasyon oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 ya eurovision ı kimse sallamıyor paticik de topic açılmış tam kezban işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 trt'nin site gidik yine hay allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 yok biz gay olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 o sallamıyor lafı da bizim ülkenin sıfır çekmelerine bahane. avrupanın orta direği gayet sallıyor. daha doğrusu şöyle sallıyor. vatan millet sakarya diye değil, eğlencelik bir parti gibi sallıyorlar. her ülkenin çıkıp şovunu yaptığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Sunucu Bülent Özveren 70'i devirmiş, adamlan özdeşleşti yarışma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 haha evet o sesi duyulmadımı tadı yok yurovizyonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 abi sarkı fena degil bence ya. tam örovizyonluk sarkı olmus iste. eleman da sempatik biseye benziyo. biraz orta dogu ezgileri falan da var iste, tam tipik turk örovizyon sarkısı. azerbaycan'da olması ve siyasi olaylar da isin icine girince 1. cıkabiliriz diye dusunuyorum. ama adele ve rammstein varken enteresan olur bizim 1. cıkmamız. gerci bunlar buyuk hayalkırıklıgı da yasatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 adele nerde ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 şarkı bence de fena değil. bi tek yarı final'de söylerken biraz soluk soluğa kaldı gibi geldi. sahne şovu da iyiydi bence. rakipler zayıfsa eğer ilk üçe gireriz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 adele ve rammstein varmı ya? ilk 5e girer ya bonomo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 ben var diye biliyorum lan. yoksa keklediler mi beni? yokmus harbiden. sonradan mı cıktılar, yoksa soylenti miydi bilemiycem de, kesin 1. yiz o zaman ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Yok abi, sizi harbi fena yemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 biara söyleniyoduda takip edemedim ben baktım şimdi yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VaknwrddgYk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2d0C4LKm32M şunu da koyim de haggaden cog iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Arnavut karı kendini parçaladı şarkıyı okurken, ama bizim 30 sene önceki kafadalar yazık çözememişler örövizyonda slow şarkıdan iş çıkmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 adele neyse de rammsteinı nasıl inanarak yazdın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bağırırken kadın drakulaya benzedi korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Adele çıkaydı yeterdi ya . Alırdı her ülkeden tam puan giderdi işte. Biraz örnek olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Silphatos said: adele neyse de rammsteinı nasıl inanarak yazdın sdf niye olmasın lan lordi falan da vardı zamanında :) soylenti cıkmıs demek ki onceden. orda kalmısım ben hala. ama aslında hic haberlerinin gecmemesinden anlamam lazımdı olmadıklarını. ne isleri var zaten abi. adele, rammstein, ..., bonomo hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 rusya bildiğin yarışmayı trollüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar