Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gold farming

Teodor

Öne çıkan mesajlar

220+ base mf ile act 2 goblin yapiyorum

cok kasmadan saatte 100-200k arasi geliyor (arada telefon vs, yoksa 1dk icinde 3-4 arasi oyun kurmak mumkun)

duzgun bir rare dustugunu gormedim

genelde iLvl 61-62 dusuyor

63 nadir

/

goblin rengine gore ne dusecegi anlasiliyor
mavi goblin 4 tane tome of secrets ve mavi agirlikli atiyo
sanirim mor veya sari en iyi atiyodu

kirmizi goblin en az 2 tane flawless + mavi atiyo vs..
Sosyal ağlarda paylaş

Osie16 said:

Gold drop nerf nerde geldi? Yada item ?

Gold dropa hayvan gibi nerf geldi.10 gün önce inf act 1 de saatte min 300k yapabiliyordum.Şuan 200 base gf ile 200-215k anca yapabiliyorum.Cesetler,kırılan kutular,sandıklar,moblardan düşen goldlar alayı nerf yedi.270 gf ile 10-15 mobdan gold düşmediği oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Osie16 said:

Gold dropa hayvan gibi nerf geldi.10 gün önce inf act 1 de saatte min 300k yapabiliyordum.Şuan 200 base gf ile 200-215k anca yapabiliyorum.Cesetler,kırılan kutular,sandıklar,moblardan düşen goldlar alayı nerf yedi.270 gf ile 10-15 mobdan gold düşmediği oluyor.

gold find düşen miktarı arttırır, mobdan gold düşmesini sağlamaz.

ama haklısın kırılan kutular vs konusunda
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

Dark_Soul said:

Osie16 said:

Moblardan düşen gold miktarı da azaldı onu söylemeya çalıştım.270 küsür gf ile 2-3 gold düştüğü oluyor.Ortalama 150-300 gold arasında değişiyor.Çok nadiren 1000+ gold düşüyor,şuan çok anlamsız gf itemler ile farmlamak.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Aluriel said:

Dark_Soul said:

Osie16 said:

Moblardan düşen gold miktarı da azaldı onu söylemeya çalıştım.270 küsür gf ile 2-3 gold düştüğü oluyor.Ortalama 150-300 gold arasında değişiyor.Çok nadiren 1000+ gold düşüyor,şuan çok anlamsız gf itemler ile farmlamak.

Bot kullananlar için güzel gf :) arkadaş kullanıyor mesela 7/24 botta charı
Sosyal ağlarda paylaş

gf lazım az çok bide bota movement speed bu yeni bişe değil ama sıkılmamak lazım hatta şöle yapıyordu elemanın biri azmodana giden katta baştan başlıyor sona kadar gidiyor o katın sonra sonda oyundan çıkıp bir daha girip bu sefer sondan başa gidiyor böle tekrar ediyor. Zaten mob dolu akrep filan =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...