Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gold farming

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben kazara staff'tan başlayıp butcher run yaptım 150k geldi. 1 saati biraz geçmiştir heralde. bi tane de orta halli helm düştü. başka işe yarar bir şey yok ama yarın patch'ten sonra inş düşer bir şeyler.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Regalya said:

act 1 drop/para nerflenmeden önce 15-20 dakikada 200-250k yapiyordun (cemetery>warden>butch) şimdi 150k zorla çıkıyor

150k yı 15-20 dakikadamı kasıyorsun şuan act 1 de?Birde gf kaç bu arada?

ben 190 gf(nv buffsız) ile 45 dakkada 225k kasabildim inf act 1 de(15-20 tanede çöp sarı çıkıyor).

Cemetery de artık hem moblardan hemde kutulardan çok çok az gold düşüyor,tamamen vakit kaybı bence.Onun dısınds 20 dakkada nasıl 150k kasılır act 1 de onuda merak ediyorum.

cemetery>warden>butch yapıyorsun diye yazdım işte 62%+valor

rage fullenince 25% vururken 20% daha damage ekeliyor işte herşeye tek atıyorum (resim berserk açıkken yanlız)
Mesaj tarihi:
12144 life per second nasil? globe falan heralde asdfsa

170k falan oluyor benim, gerci life on hit ve life steal itemlarini birakamiyorum onun etkisi çok baya. str iyiymiş ama 2.1k, 1805 benim.
Mesaj tarihi:
Osie16 said:

Fefe said:

Osie16 said:

inferno act1 farmla o zaman

inferno act 1'i farmlayabilsem böyle soru sormazdım heralde...

hell 4 ile inf 1 aynı canım benim

Zorluk olarak aynı diyorsan, hiç katılmıyorum... Hell çok daha kolay inferno 1'e göre özellikle, mini bosslar konusunda...
Mesaj tarihi:
İnferno act 1, hell act 4 den kolay bence. Daha dün monkla level 60 oldum. Hell act 4 de zırt pırt one shot atan moblar-elitler verken, infernoya geçince butchera kadar gayet güle oynaya aynı gearla gittim. Act 2 ye geçince gear yetmemeye başladı ve ondan sonra AH den takviye yaptım.
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

İnferno act 1, hell act 4 den kolay bence. Daha dün monkla level 60 oldum. Hell act 4 de zırt pırt one shot atan moblar-elitler verken, infernoya geçince butchera kadar gayet güle oynaya aynı gearla gittim. Act 2 ye geçince gear yetmemeye başladı ve ondan sonra AH den takviye yaptım.

şu olay ağır fake.
Mesaj tarihi:
2 gün önce birebir yaşadığım bir durum, act 4'e git AH den 1-2k ya satılan itemlerden al (sana toplasan 20k ya mal olmaz) gayet yeni 60 lamış bir monk gearı olur sana, sonra hell act 4ü komple bir kes buraya da gel kaç kere oneshot yedin yaz.

Aynı gearla git inferno act 1'i normal kes çık.
Mesaj tarihi:
Lind3r0th said:

hell act4 tamamen gereksiz ve boşa hamallık

kesinlikle öyle.
ya birde ful gf ile nm de yada hell act 1-2 de ne kadar gold kasılabilir acaba 1-2 saat de?

yada harcanan zamana değermi?
Mesaj tarihi:
Bir görev vardı her yaptığında 98k exp geliyordu şimdi ilk yaptığında geliyor sonrakilerde 9k fln anca. Gold içinde buna benzer yerler vardı spawn rate düşürdüler böylece engellenmiş oldu.
Mesaj tarihi:

Beyler 2-3 lü party'nin mf açısından bir katkısı oluyormu ?

Örneğin %10 bonus gibi. Yoksa party'de 3 kişinin farklı MF % si var. kiminin 250 kiminin 110 bunların toplamının ortalaması mı alınarak drop atıyor. Pro biri lazım.

Ayrıca neden hep çift tyraelim var.

• Yeni Oluştur...