df Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ben kazara staff'tan başlayıp butcher run yaptım 150k geldi. 1 saati biraz geçmiştir heralde. bi tane de orta halli helm düştü. başka işe yarar bir şey yok ama yarın patch'ten sonra inş düşer bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Dark_Soul said: Regalya said: act 1 drop/para nerflenmeden önce 15-20 dakikada 200-250k yapiyordun (cemetery>warden>butch) şimdi 150k zorla çıkıyor 150k yı 15-20 dakikadamı kasıyorsun şuan act 1 de?Birde gf kaç bu arada? ben 190 gf(nv buffsız) ile 45 dakkada 225k kasabildim inf act 1 de(15-20 tanede çöp sarı çıkıyor). Cemetery de artık hem moblardan hemde kutulardan çok çok az gold düşüyor,tamamen vakit kaybı bence.Onun dısınds 20 dakkada nasıl 150k kasılır act 1 de onuda merak ediyorum. cemetery>warden>butch yapıyorsun diye yazdım işte 62%+valor rage fullenince 25% vururken 20% daha damage ekeliyor işte herşeye tek atıyorum (resim berserk açıkken yanlız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Oha o nasil bir dmg oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 12144 life per second nasil? globe falan heralde asdfsa 170k falan oluyor benim, gerci life on hit ve life steal itemlarini birakamiyorum onun etkisi çok baya. str iyiymiş ama 2.1k, 1805 benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Whimsyshire Hell difficulty mi daha iyi yoksa Hell 3-4 mü ? İnferno için item bulmam ve tabiki para da kasmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 inferno act1 farmla o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Osie16 said: inferno act1 farmla o zaman inferno act 1'i farmlayabilsem böyle soru sormazdım heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ahden item al bi iki tane statları sana uygun zorlana zorlana yapıcan public gamelere filan girebilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Fefe said: Osie16 said: inferno act1 farmla o zaman inferno act 1'i farmlayabilsem böyle soru sormazdım heralde... hell 4 ile inf 1 aynı canım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 hell act 3 ve 4'ten ilvl63 düşmüyor. onu göz önünde bulundurup farmlıcaksanız farmlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 hell act 3 denedim dün gece inf 1 e göre çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Osie16 said: Fefe said: Osie16 said: inferno act1 farmla o zaman inferno act 1'i farmlayabilsem böyle soru sormazdım heralde... hell 4 ile inf 1 aynı canım benim Zorluk olarak aynı diyorsan, hiç katılmıyorum... Hell çok daha kolay inferno 1'e göre özellikle, mini bosslar konusunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 İnferno act 1, hell act 4 den kolay bence. Daha dün monkla level 60 oldum. Hell act 4 de zırt pırt one shot atan moblar-elitler verken, infernoya geçince butchera kadar gayet güle oynaya aynı gearla gittim. Act 2 ye geçince gear yetmemeye başladı ve ondan sonra AH den takviye yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 inferno Act 3'ü fixledilermi drop rateleri felan duzeldimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 heart of sin nighmare yapıyorum saatta 350k kasılıyo 240gf ile tum renklılerıde vendora satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 FreEmoon said: İnferno act 1, hell act 4 den kolay bence. Daha dün monkla level 60 oldum. Hell act 4 de zırt pırt one shot atan moblar-elitler verken, infernoya geçince butchera kadar gayet güle oynaya aynı gearla gittim. Act 2 ye geçince gear yetmemeye başladı ve ondan sonra AH den takviye yaptım. şu olay ağır fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 2 gün önce birebir yaşadığım bir durum, act 4'e git AH den 1-2k ya satılan itemlerden al (sana toplasan 20k ya mal olmaz) gayet yeni 60 lamış bir monk gearı olur sana, sonra hell act 4ü komple bir kes buraya da gel kaç kere oneshot yedin yaz. Aynı gearla git inferno act 1'i normal kes çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 hell act4 tamamen gereksiz ve boşa hamallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Lind3r0th said: hell act4 tamamen gereksiz ve boşa hamallık kesinlikle öyle. ya birde ful gf ile nm de yada hell act 1-2 de ne kadar gold kasılabilir acaba 1-2 saat de? yada harcanan zamana değermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Saatte 250k diyordu youtubeda adamın teki full MF ve goldlu set ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Herşeye nerf geliyor itemler drop / gold drop... Aklı olan goldları stoklar böyle giderse herşey uçup gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Gold drop nerf nerde geldi? Yada item ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Bir görev vardı her yaptığında 98k exp geliyordu şimdi ilk yaptığında geliyor sonrakilerde 9k fln anca. Gold içinde buna benzer yerler vardı spawn rate düşürdüler böylece engellenmiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Questle gold mu kasilir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Beyler 2-3 lü party'nin mf açısından bir katkısı oluyormu ? Örneğin %10 bonus gibi. Yoksa party'de 3 kişinin farklı MF % si var. kiminin 250 kiminin 110 bunların toplamının ortalaması mı alınarak drop atıyor. Pro biri lazım. Ayrıca neden hep çift tyraelim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar