Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Ahahaha,evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 su echoing fury'de fearı kapatma olsa keske ya gereksiz eziyet bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 aynen. oyun komple eziyet geçri artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Monkla çok iyi lan Echoing Fury. Peşinden teleportlaya teleportlaya hemen köşeye sıkıştırıyorsunuz, yere arcane beam bile koyamadan chain fearda ölüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 https://twitter.com/Diablo/status/288412968469798913 1.07 patch ile ilgili haberler bir kaç gün içinde yayınlanacakmış. PTR test'te aççaklarmış. Hadi bakalım. Yaptığım pvp yatırımı dönerse cashout yapar accyi satarım. Yoksa da hatun DH oynamaya devam eder. Gemlerden 20m para yapmışım. 3m mi ne yatırdıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Bugün oyunda acayip bir delay ve spike var. Speedteste yurtdışı pinglerin ve hızım normal gözüküyor,kimsede sorun yokmu benden başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 sorun olmaz olu mu bütün gün 1k 2k pinglerle şenlik düzenledim act3te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Cok acayip bir noob sorusu sorayım: mp4-5 act 3de yardırıyorum barbarımla,pot bile içmiyorum. Gel gelelim act 4 de mp2 de yatışlardayım.Act3 de 300k crit vururken , act4 de 70-80k crit vurabiliyorum ancak,ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Demek ki act2de adamdan kan aliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Olay su salak fallen angel midir nedir ondan kaynakliymis act 4 deki.Hayvani bi defanslari bunlarin.Eliteleri geldimi tam iskence oluyor bunları kesmesi.Bırde teleport oluyorlar kacmak ta kolay degil. Neyse infernal machine recipe ı dustu sonunda, act 4 e daha da ugramam uzun bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Lanet gitsin.Infernal machine i craft edip nv stacksiz giren tek saf benim galiba :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Goldbären'in topic'i vardı sdfghh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ben iki makina harcamıştım galiba öyle sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ben daha makina, uber değil key drop bile görmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 dostum kinetica#2668 ekle sana makina mühendisliği yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 akşam ekler, her gece de taciz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 denemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Fin said: seems legit abi bunlar niye sana geliyor da bize gelmiyor. hesap kalitesine ve parasına falan mı bakabiliyor adamlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 diablo exploit sitelerine kaydolduğun maillere geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 he botçu diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yok bot falanda daniel77 falan nedir o mailin geldiği mail hesabı hiç bi yere register bile değil sc2 var sadece lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 gold sağol paşam tekrar :D tırt da olsa ilk hf aldım. ha bazı nerd botçulara bu komik gelecek olsun varsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 botçuların annesinin vesikası varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 jasdhkasjhdasjkh resim gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar