Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana da 3 tane düştü 1 haftada
birini8m a gönderdim biri çöp direk patlattım biri de şimdi ahde 3 statı 150+ rollledi ve 60 crit dmg var
gitmez muhtemelen 950 dps ama bakıcaz

bi de 199 str
80 all resli immortal kings belti düştü 15 bid 25 bo koydum rmah a gidicek mi görücez
Mesaj tarihi:
Aceace said:

7millar 878 millor istiyomuş 100 paragon.
Saatte ortalama 70 millor expiriyıns kasılıyo.
112 saat boyunca bot gibi oynarsan 100 paragon yaparsın işte.

e iyiymiş ya, bu 70 millor exp bu ringler falan cikmis exp için onlarla mı? en olmadı bot kurarım ya d3 e dönme niyetim varda :)
Mesaj tarihi:
Bot kurarak 70m exp kascaanı sanıyosan yanılıyosun. Botlar Exp kasma konusunda inanılmaz kabiliyetsizler:D saatte 15m falan kasabiliyorlar. Sonuçta bir efor sarfetmiyosun orası ayrı.

Bide D3'e neden geri dönüyon ki? Canın çok sıkılıyo falan mı? Bak Stoya'nın arşivini tekrar baştan izle daha fazla zevk alırsın :D
Mesaj tarihi:
Bota bırakcaksan tamam dön.
Ya da çok bir kastırma niyetin yoksa 2-3 şeytan tokatlayayıp, kafa göz girişeyim. 2-3 tur atıp çıkarım zaten diyosan kesin dön. (Orta halli item fiyatları inanılmaz düştü. Hangi class olduğun önemli değil 5m'e kararında gear toplanabiliyor.)

Amaaa. Ben Diablo'da farm yapcam. Çok zevk alcam. İyi bir karakter kascam, itemlar düşürcem diyosan aman diyeyim. Stoya'nın arşivi ellerinden öper.
Mesaj tarihi:
Sadece barbar değil. Doğru geara sahip olmak şartıyla diğer classlarda yaklaşık aynı şekilde kasıyorlar. Hele o WD'ler yok muu. Yeminle moral bozuyolar arkadaş.

Ha barbarla bu hıza ulaşmak için gereken gold 5m ise diğer classlar için 25m oluyor orası ayrı.

Rota tabii ki oyundaki tek farm rotası. MP0 alkayzır.
Mesaj tarihi:
Hayır gearla alakası yok zaten en iyi exp mp1 fast run şeklinde geliyor ,belli bir geardan sonra her class tek atıp geçiyor herşeye ,burda devreye mov speed giriyor ,barbar harici diğer classlar bomboş bile olsa o route'u yürüyerek belli sürede geçiyor zaten ,bu da exp'i kısıtlıyor
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...