Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Yok ben yanlış anlamışım, onu göremiyorsun bildiğim kadarıyla, çünkü dps hiçbir zaman skillere göre hesaplanmıyor, ama neticede bir item en çok kullandığın skillin %5 crit chanceını arttırıyorsa, sen o item'ı %5 crit chance veriyor olarak hesaplayıp bir dps calculator'a crit chanceını %5 arttırarak girersen, elde ettiğin dps, o skilli kullanırkenki dps'in olur. Aslen dps'e pek takılmamak lazım bence, vurabildiğin crit'in ne civarda damage verdiği ve normal vuruşlarının ne civarda damage verdiği, karakterin hakkında dpsten daha iyi bir fikir veriyor sana "bence"
Sosyal ağlarda paylaş

Yagiz9304 said:

Yok ben yanlış anlamışım, onu göremiyorsun bildiğim kadarıyla, çünkü dps hiçbir zaman skillere göre hesaplanmıyor, ama neticede bir item en çok kullandığın skillin %5 crit chanceını arttırıyorsa, sen o item'ı %5 crit chance veriyor olarak hesaplayıp bir dps calculator'a crit chanceını %5 arttırarak girersen, elde ettiğin dps, o skilli kullanırkenki dps'in olur. Aslen dps'e pek takılmamak lazım bence, vurabildiğin crit'in ne civarda damage verdiği ve normal vuruşlarının ne civarda damage verdiği, karakterin hakkında dpsten daha iyi bir fikir veriyor sana "bence"

Açıklaman için teşekkürler.
Monk için fist of thunder a bonus 11 damge veriyor.Yani çok farketti damageler ve ilerleme hızım ama tam net olarak bilmek istedim . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Yagiz9304 said:

Lafı mı olur, bodos %11 ekle dps'ine fist of thunder kullanıyorken o dps ile vuruyorsun işte :)

Şimdi olay şu...
İçime kurt düştü yagız açıkcası.İtem çok güzel item ve o an koyulmuştu hemen aldım fiyatıda uygundu.Şimdi illa o farkı görmek istiyor insan anladın :D Tam net olarak...
Sosyal ağlarda paylaş

Gençler brimstone fiyatları yörüngeye doğru kararlı adımlarla ilerliyor.

Blizzden bir emice brimstoneları tekrar değerlendiricez dedi. US'te 81k gordum. Su anda EU uyuyor ve 35kya fırlamış durumda. Yvz ve blood berabercenek giriştik AH'den legendary kırdık şimdi ise satma zamanı :D

Diablo 3 ya da
Auction House Tycoon 3, Real Money Edition

Hahaaa!!! Şimdiden yatırırımımı kurtardım. Geriye karı beklemek kaldı:D Yeminlen borsa oynamak drop için kasmaktan daha faydalı:D

GENCLEAARR ZENGİN OLDUM:D (Bi fin kadar olmasa da:D)
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Gençler brimstone fiyatları yörüngeye doğru kararlı adımlarla ilerliyor.

Blizzden bir emice brimstoneları tekrar değerlendiricez dedi. US'te 81k gordum. Su anda EU uyuyor ve 35kya fırlamış durumda. Yvz ve blood berabercenek giriştik AH'den legendary kırdık şimdi ise satma zamanı :D

Diablo 3 ya da
Auction House Tycoon 3, Real Money Edition

Hahaaa!!! Şimdiden yatırırımımı kurtardım. Geriye karı beklemek kaldı:D Yeminlen borsa oynamak drop için kasmaktan daha faydalı:D

GENCLEAARR ZENGİN OLDUM:D (Bi fin kadar olmasa da:D)

57k oldu
Sosyal ağlarda paylaş

elimde 60 tane vardı onlara dokunmadım
piyasadan max 40k lık ilvl 60 req lvl 59 olan legendary topladım 125 tane buyoutla
5m harcadım ona
bi kısmını 60k civarlarında sattım
64 tanesini 72k'dan filan sattım
23 tanesini satamadan (bankadan al patlat ah'den yenilerini al filan derken) piyasa düştü
23 tane 40k lık item elimde patladı ama yine de 30dk'da taş atmadan kolum yorulmadan 1m kar ettim dfgd

TÜYO İÇİN TEŞEKKÜRLER ! :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...