Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 disconnect yemedim de AH de son saniyede 10mlik ringi 1mden alacakken bidleyemedim, şuan yoğun işlem var biraz sonra tekrar deneyiniz dedi kafamı duvarlara vurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Arkadaşlar skil bonusun ne kadar dps arttırdıgını görebilecegimiz bi yer varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 options>gameplay'den advanced tooltipsi aktive edersen bütün skillerin ayrıntılı özelliklerini görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Yagiz9304 said: options>gameplay'den advanced tooltipsi aktive edersen bütün skillerin ayrıntılı özelliklerini görebilirsin. Anlatamadım galiba !Yada ben anlamadım :D Demek istedigim itemlerin skillere bonusun verdigi damagi görmek istiyorum? Söyledigin yerdenmi görüyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Yok ben yanlış anlamışım, onu göremiyorsun bildiğim kadarıyla, çünkü dps hiçbir zaman skillere göre hesaplanmıyor, ama neticede bir item en çok kullandığın skillin %5 crit chanceını arttırıyorsa, sen o item'ı %5 crit chance veriyor olarak hesaplayıp bir dps calculator'a crit chanceını %5 arttırarak girersen, elde ettiğin dps, o skilli kullanırkenki dps'in olur. Aslen dps'e pek takılmamak lazım bence, vurabildiğin crit'in ne civarda damage verdiği ve normal vuruşlarının ne civarda damage verdiği, karakterin hakkında dpsten daha iyi bir fikir veriyor sana "bence" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Yagiz9304 said: Yok ben yanlış anlamışım, onu göremiyorsun bildiğim kadarıyla, çünkü dps hiçbir zaman skillere göre hesaplanmıyor, ama neticede bir item en çok kullandığın skillin %5 crit chanceını arttırıyorsa, sen o item'ı %5 crit chance veriyor olarak hesaplayıp bir dps calculator'a crit chanceını %5 arttırarak girersen, elde ettiğin dps, o skilli kullanırkenki dps'in olur. Aslen dps'e pek takılmamak lazım bence, vurabildiğin crit'in ne civarda damage verdiği ve normal vuruşlarının ne civarda damage verdiği, karakterin hakkında dpsten daha iyi bir fikir veriyor sana "bence" Açıklaman için teşekkürler. Monk için fist of thunder a bonus 11 damge veriyor.Yani çok farketti damageler ve ilerleme hızım ama tam net olarak bilmek istedim . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Lafı mı olur, bodos %11 ekle dps'ine fist of thunder kullanıyorken o dps ile vuruyorsun işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Yagiz9304 said: Lafı mı olur, bodos %11 ekle dps'ine fist of thunder kullanıyorken o dps ile vuruyorsun işte :) Şimdi olay şu... İçime kurt düştü yagız açıkcası.İtem çok güzel item ve o an koyulmuştu hemen aldım fiyatıda uygundu.Şimdi illa o farkı görmek istiyor insan anladın :D Tam net olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Wow daki gibi Account icindeki karakterleri yeni bi accout alarak ayirmak mumkunmu d3te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 yeni karakteri lvl 60 yapması 1 gün zaten. itemları da geçirirsin direk. ama paragon lvl yüksekse o bozar tabi işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Ya aslinda yuksekte degil 20 paragon level ama ben bi gunde 60 layamam. Tekrar 20 paragona hele hic yapamam, para kazanmak icin yakinda acarlar o zmn satislar yavaslayinca, o zmn geciririm olmadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Ah'de Buriza do kyanon farmlamaya başlıcam yeminlen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Gençler brimstone fiyatları yörüngeye doğru kararlı adımlarla ilerliyor. Blizzden bir emice brimstoneları tekrar değerlendiricez dedi. US'te 81k gordum. Su anda EU uyuyor ve 35kya fırlamış durumda. Yvz ve blood berabercenek giriştik AH'den legendary kırdık şimdi ise satma zamanı :D Diablo 3 ya da Auction House Tycoon 3, Real Money Edition Hahaaa!!! Şimdiden yatırırımımı kurtardım. Geriye karı beklemek kaldı:D Yeminlen borsa oynamak drop için kasmaktan daha faydalı:D GENCLEAARR ZENGİN OLDUM:D (Bi fin kadar olmasa da:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bahattin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Aceace said: Gençler brimstone fiyatları yörüngeye doğru kararlı adımlarla ilerliyor. Blizzden bir emice brimstoneları tekrar değerlendiricez dedi. US'te 81k gordum. Su anda EU uyuyor ve 35kya fırlamış durumda. Yvz ve blood berabercenek giriştik AH'den legendary kırdık şimdi ise satma zamanı :D Diablo 3 ya da Auction House Tycoon 3, Real Money Edition Hahaaa!!! Şimdiden yatırırımımı kurtardım. Geriye karı beklemek kaldı:D Yeminlen borsa oynamak drop için kasmaktan daha faydalı:D GENCLEAARR ZENGİN OLDUM:D (Bi fin kadar olmasa da:D) 57k oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 sorma ya 72kyı gordu. Daha da zengin olabilerdim halbusi:( Dusunuyodum. 50k diilde 70kdan mı satsam diye.. Üffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 zamanında iyiki biriktirmişim abi 50 tane var bende şuan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Sabahtan beri yaklasık 800 tane sattım ama 50k-40k aralıgında iken sattım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 elimde 60 tane vardı onlara dokunmadım piyasadan max 40k lık ilvl 60 req lvl 59 olan legendary topladım 125 tane buyoutla 5m harcadım ona bi kısmını 60k civarlarında sattım 64 tanesini 72k'dan filan sattım 23 tanesini satamadan (bankadan al patlat ah'den yenilerini al filan derken) piyasa düştü 23 tane 40k lık item elimde patladı ama yine de 30dk'da taş atmadan kolum yorulmadan 1m kar ettim dfgd TÜYO İÇİN TEŞEKKÜRLER ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 5 dakika önce 72k iken şu anda 56-55k'ya kadar geriledi fiyatı. Ekmek çıkmaz artık daha burdan. Bakalım ben 70k iken 50'şer den topladıklarımın parasını çıkarabilecekmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 55k iken toplamaya başladım ben bi baktım 72k olmuş dayadım hemen pat diye de satıldı :D çok düştü şimdi biri sapık mıdır nedir ne ihtiyacı vardıysa artık stokladı bi anda normalde 5-10k arası bişeydi diye hatırlıyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yok abi elimde patladı, 4m içeri girdim. 50k'ya düştü fiyatı. Çok hızlı düşüş yaşadı piyasa bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Demek ki neymiş craft malzemesini satmayacakmışız doğru fiyatı bekleyecekmişiz, ulan geçen gün 10kdan 100 tane sattım 1m olacaktı 6m biraz beklesem, neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 biri sabah mesaisine başladı herhalde o ara abandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hiç birikmiyor ben de brimstone pek zaten frostburn gladiator lamentation düştümü lootlamıyorum bile fsdf o yüzden bi kaybım olmadı pek su zunimasa parçalarıda çok çöp çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 zunimasa'nın botlar efsane de diğer parçalar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar