Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi cunku para harcamasını gerektiren bir şey yok ortada. act1 farm falan yapıyorlar gold find ile. hatta hell yapanı var yani bu botların. act1 infernoda çok bi dpse falan ihtiyacın da yok zaten ne olacak..
Mesaj tarihi:
aliyle konuştum, botu açık bırakmış uyurken ama annesi sonradan prizi çekmiş. "altın ve gümüş madalyadan sonra 1. liği kaptırdığım için üzülüyorum. oyun dünyasında da böyle başarılar türklere ait olmalı" diye de ekledi.
Mesaj tarihi:
mdastar said:

Jigglypuff said:

BEN İNFERNO ACT4 YAPARKEN YERE BÖYLE YEŞİL ŞEYLER DÜŞÜYOR ONLARI ALMIYORUM BİLE

diyesim geldi üstteki postları görünce

linç ederiz fdsfdsaf

Sakat bırakırız euhasudhuasd
Mesaj tarihi:
Dün oyunda görünmez bir mob vardı vurup kayboluyorlardı. hayatımda gördüğüm en saçma bug. hayır vurma seçeneği çıkmıyor basamıyorum ama o damage ı koyup kayboluyor. TP attım geri döndüm yine vardı kaçana kadar imanım gevredi...
Mesaj tarihi:

Dünün çocukları adam olmuş da ne laflar ediyor, dallamalar:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3Adiablo.incgamers.com%2Fblog%2Fcomments%2Finterview-diablo-creator-david-brevik-discusses-his-feelings-on-diablo-3&rlz=1C1CHKZ_enUS439US439&sugexp=chrome,mod=18&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Mesaj tarihi:
GokTuRK said:

Dün oyunda görünmez bir mob vardı vurup kayboluyorlardı. hayatımda gördüğüm en saçma bug. hayır vurma seçeneği çıkmıyor basamıyorum ama o damage ı koyup kayboluyor. TP attım geri döndüm yine vardı kaçana kadar imanım gevredi...

aynısı banada olmuştu , vurup kayboluyordu :D
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

GokTuRK said:

aynısı banada olmuştu , vurup kayboluyordu :D

gerilla taktiği yapan kürt eklemişler oyuna zaa
Mesaj tarihi:
Muhtemelen nightmare zorlukta bot'a bırakarak kasıyordur. Ona dokunan mob ölüyordur zaten 3k hasar veriyor kendine her vuran moba.

Her ölen mobtan +236 exp alıyor, üstüne 75 valor bufftan 31 gemden %106 bonus exp alıyor falan. Direk botla exp farmlayacak char yapmış adam.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...