mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 abi cunku para harcamasını gerektiren bir şey yok ortada. act1 farm falan yapıyorlar gold find ile. hatta hell yapanı var yani bu botların. act1 infernoda çok bi dpse falan ihtiyacın da yok zaten ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Hell bile yapmıyorlar, full nightmare act 1'de kesiyorlar level 60 halleri ile. Bu sebeple kendilerine drop falan düşürmeleri mümkün değil, sadece gold kasabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Eee? Inferno Act 2-3 farmladığımda bende aynı şeyi hissediyorum. Çünkü düşen itemlar gogo vendor klasmanında oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 işte bunların ki vendor bile olmuyor. Sarıları yerden bile almadan sadece mob kesip ilerliyerek kasıyorlar. O sebeple loot range yüksek oynuyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 aliyle konuştum, botu açık bırakmış uyurken ama annesi sonradan prizi çekmiş. "altın ve gümüş madalyadan sonra 1. liği kaptırdığım için üzülüyorum. oyun dünyasında da böyle başarılar türklere ait olmalı" diye de ekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 BEN İNFERNO ACT4 YAPARKEN YERE BÖYLE YEŞİL ŞEYLER DÜŞÜYOR ONLARI ALMIYORUM BİLE diyesim geldi üstteki postları görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Jigglypuff said: BEN İNFERNO ACT4 YAPARKEN YERE BÖYLE YEŞİL ŞEYLER DÜŞÜYOR ONLARI ALMIYORUM BİLE diyesim geldi üstteki postları görünce linç ederiz fdsfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 mdastar said: Jigglypuff said: BEN İNFERNO ACT4 YAPARKEN YERE BÖYLE YEŞİL ŞEYLER DÜŞÜYOR ONLARI ALMIYORUM BİLE diyesim geldi üstteki postları görünce linç ederiz fdsfdsaf Sakat bırakırız euhasudhuasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Yalnız yeni patch oyunu adam edeceğe benziyor. Eminim ki eksikleri olacaktır ama iyi yöne atılmış bir adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 SORU: daha nightmare difficulty'de rakanoth'a defalarca ölüyorsam oyunu bırakmalı mıyım? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 alakası yok. build / gear sorunudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Hayır. Ah den ustune uygun bir kaç item al ucuza rahat kesersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 hp arttır, bide charge atçakken şöyle bi geriniyo tam o sırada kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Dün oyunda görünmez bir mob vardı vurup kayboluyorlardı. hayatımda gördüğüm en saçma bug. hayır vurma seçeneği çıkmıyor basamıyorum ama o damage ı koyup kayboluyor. TP attım geri döndüm yine vardı kaçana kadar imanım gevredi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Dünün çocukları adam olmuş da ne laflar ediyor, dallamalar: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3Adiablo.incgamers.com%2Fblog%2Fcomments%2Finterview-diablo-creator-david-brevik-discusses-his-feelings-on-diablo-3&rlz=1C1CHKZ_enUS439US439&sugexp=chrome,mod=18&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 morhaime a gönderdim direk şunu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 GokTuRK said: Dün oyunda görünmez bir mob vardı vurup kayboluyorlardı. hayatımda gördüğüm en saçma bug. hayır vurma seçeneği çıkmıyor basamıyorum ama o damage ı koyup kayboluyor. TP attım geri döndüm yine vardı kaçana kadar imanım gevredi... aynısı banada olmuştu , vurup kayboluyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 hamburger hepler erkek versiyonu hımbıl herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 server'ı yüzüme kapadı terbiyesizler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sonunda 5x charıda levelladım; http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bonesoul-2655/hero/1432983 http://www.diabloprogress.com/player/bonesoul-2655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Bonjo said: GokTuRK said: Dün oyunda görünmez bir mob vardı vurup kayboluyorlardı. hayatımda gördüğüm en saçma bug. hayır vurma seçeneği çıkmıyor basamıyorum ama o damage ı koyup kayboluyor. TP attım geri döndüm yine vardı kaçana kadar imanım gevredi... aynısı banada olmuştu , vurup kayboluyordu :D gerilla taktiği yapan kürt eklemişler oyuna zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bu adam nasıl kasıyor olabilir? http://www.diabloprogress.com/hero/alkaizer-1727/hero/2190 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Muhtemelen nightmare zorlukta bot'a bırakarak kasıyordur. Ona dokunan mob ölüyordur zaten 3k hasar veriyor kendine her vuran moba. Her ölen mobtan +236 exp alıyor, üstüne 75 valor bufftan 31 gemden %106 bonus exp alıyor falan. Direk botla exp farmlayacak char yapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 mümkün değil bence o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Adamın 2k dps'i var, 14k kadar da HP'si var. Hell'de bile mob keserken ağlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar