Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kıçı kırık bi item için saatlerce ekran başında vakit harcıyor insanlar. neden bırakılmasın? mmo veya aylık ücret ile ne alakası var
Novichok said:

Diabloyu bırakma ne ki. Mmo mu bu veya aylık ücret mi veriyorsunuz.
Mesaj tarihi:
normalde düşenlerin özelliklerini direk açardım, bugün başkaları gibi toplayım en sonunda açayım dedim. Banka ve çanta ağzına kadar doldu, 63 lvl item sayısı 16'ydı. Sonuçta AH'ye 100kdan konan 2 dandirik item ve npc den gelen 1.5'ar k gold =/
Mesaj tarihi:
selamlar,oyun yeni ulaştı elime hangi class ile ilerlesem diye düşünüyorum,şimdi classlar hakkında ufak özet geçebilir misiniz ?

çok tecrübeli olmayan bir arkadaş monk ve barbar tank class,melee dps işi yalan gibi bi tavsiye verdi buraya da danışayım dedim.
dh zevksiz geldi onu oynamayı düşünmüyorum,aklımda wd veya monk vardı ama arkadaşın yorumlarından sonra monk'u listeden çıkarsam mı acaba diye düşünmeye başladım.

tek başıma farm yapabilmek için monk veya barbar uygun değil mi ?
monk veya barbar illa tanky olup dps birilerine bel bağlamam mı gerekli ?

not: değerlendirme yaparken sadece leorice kadar ilerlediğimi belirteyim.(wizard ve monk ile oynamadım henüz)
Mesaj tarihi:
S-H said:

çok tecrübeli olmayan bir arkadaş monk ve barbar tank class,melee dps işi yalan gibi bi tavsiye verdi buraya da danışayım dedim.

tek başıma farm yapabilmek için monk veya barbar uygun değil mi ?
monk veya barbar illa tanky olup dps birilerine bel bağlamam mı gerekli ?

alakası yok. monk da barbarian da gayet rahat solo farm yapabilen classlar. o tavsiyeyi veren arkadaşın haltetmiş. barbarian ile tank olmana gerek yok. ister dual wield takıl ister 2 hand. istersen sword and board.
Mesaj tarihi:
Abi yardım az önce sarı bişey kırdım fiery brimstone verdi ama üstünde only legendary itemlerden düşüyor diyor.İmdat lan ben legendary kırmadım lvl 62 doom treads kırdım ben.Altta sarı renkte yazıyor ama verebiliyor mu rare ler ?

Tamam panik yok oluyormmuş öyle.
Mesaj tarihi:
5 dakika arayla aynı kemerden 2 tane düştü... tüm statlar aynı en ufak fark yok... nası oluyor ya random rollenmiyo demek statlar o an düştüğü yere göre filan rolleniyo. Hani tesadüfen olacak şey de değil 5 tane stat var biri melee attackers take 1139 dmg...
Mesaj tarihi:
said:
Zaten girdiğin anda ne düşeceği belli

nasıl yani? ee o zaman goblin kasarım tek gir çık daha mantıklı. o kadar elit kesicem boktan havuz yüzünden item göremicem. hiç değilse böyle düzgün item görme şansım daha çok oluyor
Mesaj tarihi:
Ben salladım ya msg sonunda dediğim gibi ama şans gobo farmlayıpta item düşürebilirsin stres olmadan rahatca hoş v5 NV ile item düşürmek daha basit artık giy full mf yi act1 farmla act2 şuan için zaten gereksiz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...