Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 sync etmeden yeni kodu girersen sormuyor 2.kez sync süresi ne kadar modele göre farklılık gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ip degistigi zmn soruyor artik.istersen herseferinde sormasi icinde ayarlayabiliosun battle.netten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 oyun vurduğu damage i çok beğenmiş olacak, öldükten onra ekranda kaldı kaybolmadı asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bana da oluyor bu sürekli dalga geçer gibi sdf biraz bekleyince düzeliyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 kıçı kırık bi item için saatlerce ekran başında vakit harcıyor insanlar. neden bırakılmasın? mmo veya aylık ücret ile ne alakası var Novichok said: Diabloyu bırakma ne ki. Mmo mu bu veya aylık ücret mi veriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 normalde düşenlerin özelliklerini direk açardım, bugün başkaları gibi toplayım en sonunda açayım dedim. Banka ve çanta ağzına kadar doldu, 63 lvl item sayısı 16'ydı. Sonuçta AH'ye 100kdan konan 2 dandirik item ve npc den gelen 1.5'ar k gold =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 olur öyle arada :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 selamlar,oyun yeni ulaştı elime hangi class ile ilerlesem diye düşünüyorum,şimdi classlar hakkında ufak özet geçebilir misiniz ? çok tecrübeli olmayan bir arkadaş monk ve barbar tank class,melee dps işi yalan gibi bi tavsiye verdi buraya da danışayım dedim. dh zevksiz geldi onu oynamayı düşünmüyorum,aklımda wd veya monk vardı ama arkadaşın yorumlarından sonra monk'u listeden çıkarsam mı acaba diye düşünmeye başladım. tek başıma farm yapabilmek için monk veya barbar uygun değil mi ? monk veya barbar illa tanky olup dps birilerine bel bağlamam mı gerekli ? not: değerlendirme yaparken sadece leorice kadar ilerlediğimi belirteyim.(wizard ve monk ile oynamadım henüz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 monkta barbarda yeterli gear seviyesiyle rangelerden çok daha rahat sololayan classlar. ama gearı toplaman uzun sürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 peki wd dps'i nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 sıkıcı. tüf tüf ütfü tüfü tüfü ütfüü tüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 WD oynayan kalmadı benim etrafımda hepsi rerolladı öyle söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 barbar başladım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 S-H said: çok tecrübeli olmayan bir arkadaş monk ve barbar tank class,melee dps işi yalan gibi bi tavsiye verdi buraya da danışayım dedim. tek başıma farm yapabilmek için monk veya barbar uygun değil mi ? monk veya barbar illa tanky olup dps birilerine bel bağlamam mı gerekli ? alakası yok. monk da barbarian da gayet rahat solo farm yapabilen classlar. o tavsiyeyi veren arkadaşın haltetmiş. barbarian ile tank olmana gerek yok. ister dual wield takıl ister 2 hand. istersen sword and board. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 1d11h etkisi ne güzel şeymiş ya... 2.750m a satılmayan itemi ahden döndüğü gibi 2.950ye koydum 15 dakikada satıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Benim wizard var 35k dps li 20k dps li barbarla farm yapıyorum çünkü daha zevkli daha seri ve ölmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Abi yardım az önce sarı bişey kırdım fiery brimstone verdi ama üstünde only legendary itemlerden düşüyor diyor.İmdat lan ben legendary kırmadım lvl 62 doom treads kırdım ben.Altta sarı renkte yazıyor ama verebiliyor mu rare ler ? Tamam panik yok oluyormmuş öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Armoury eklencek mi bu oyuna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Evet ama tarihi belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 5 dakika arayla aynı kemerden 2 tane düştü... tüm statlar aynı en ufak fark yok... nası oluyor ya random rollenmiyo demek statlar o an düştüğü yere göre filan rolleniyo. Hani tesadüfen olacak şey de değil 5 tane stat var biri melee attackers take 1139 dmg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 elamanın birine de partide aynı legendaryden 2 tane düşmüştü. arada oluyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Zaten girdiğin anda ne düşeceği belli sen sadece o havuzdan ne alırsan şansına sana 2 tane aynısı denk gelmiş düşük ihtimalde olsa :P salladım tutarsa ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 said: Zaten girdiğin anda ne düşeceği belli nasıl yani? ee o zaman goblin kasarım tek gir çık daha mantıklı. o kadar elit kesicem boktan havuz yüzünden item göremicem. hiç değilse böyle düzgün item görme şansım daha çok oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Ben salladım ya msg sonunda dediğim gibi ama şans gobo farmlayıpta item düşürebilirsin stres olmadan rahatca hoş v5 NV ile item düşürmek daha basit artık giy full mf yi act1 farmla act2 şuan için zaten gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ha gaza gelip msj sonunu görmemişim D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar