Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acılıyor, oncelikle 2 farklı diablo klasörün olacak yoksa, biri mpqları lockladıgı için diğeri açıp kapamada oyuna girmede baya kastırıyor.

sonra 2 farklı klasörden 2 link yapacaksın ve bu linkler launcher'a degil diablo3.exe'ye olacak ve bu linklere -launch ekliceksin.

Ben bu şekilde çift account giriyorum bazen.
Mesaj tarihi:
abi reddit amaa'da diablo designerlarla muhabbette şu kısım kopardı beni,

[–]i_lost_my_passwordzip.1265
When reading the official forums, how many times per day do you facepalm?

[–]SBecker30
I'm sure his hand is permanently attached to his face by now.

[–]Captainpatch
Do you think he manually attached it for convenience or it just fused there naturally?

[–]gattaaca
I saw a player request they give the witchdoctor healing abilities because "he is a doctor after all".
Mesaj tarihi:
bu salvage ettiğimiz zamazingolar AH ta nasıl satılıyor. Yani 423 tane koydum diyelim 100g tan, bunu havuza ekleyip isteyene istediği kadar mı veriyor yoksa illa birisinin gelip 423 tane aramasını mı bekliyor
Mesaj tarihi:
http://g1206.hizliresim.com/y/7/7ldch.jpg

Ben bunu kestim safdg (daha doğrusu spawn pointe çektim, tyrael keserken 6-7dk izledim, 10k hpsi kalınca da kalkıp electrocute attım sdfghd

Mallığı ranged olması, bir de daha 2. odada gelmesi, kaçamadım, kitelayamadım, abuse ettim.

Edit: Drop chance değişmiyor böyle yapınca, rare shield düştü mobdan misal.
Mesaj tarihi:
barbarla inferno leroic yapıyodum az önce. nadir 5 stack valorla girebildiğim anlardan biriydi, leoric in ölmesine 30 40 saniye kala elektrik gitti abi.

nnnnaaaaaaannnnnnnıııııaaaaavvvvvraaaaaaaaaaaadııııınıııııı
Mesaj tarihi:
level requirements reduce silah var 53 lvl istiyor ve 5 level düşürüyor. 52 lvl ile giyemiyorum. nedir bu iş bilen var mı? ben mi yanlış anlıyorum yoksa bu skill'i?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...