Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Alakası yok, bildiğin bug. Onlarca rare gördüm, alakasız affixlerle, ben öldükten sonra HP fullemeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 hpsi 5 saniye içinde tekrar combata girmezsen fullenen packlerin enrage timerı olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 tek bilgisayardan 2 client açabiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 hayır alala 2 klasör denediğmii hatırlıyorum, oyun single client olarak görüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 acılıyor, oncelikle 2 farklı diablo klasörün olacak yoksa, biri mpqları lockladıgı için diğeri açıp kapamada oyuna girmede baya kastırıyor. sonra 2 farklı klasörden 2 link yapacaksın ve bu linkler launcher'a degil diablo3.exe'ye olacak ve bu linklere -launch ekliceksin. Ben bu şekilde çift account giriyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 aynı hesap ile yapılırsa ban olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ah güzelmiş eyw deneyecem şimdi:)2 farklı accountla deneyecem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 abi reddit amaa'da diablo designerlarla muhabbette şu kısım kopardı beni, [–]i_lost_my_passwordzip.1265 When reading the official forums, how many times per day do you facepalm? [–]SBecker30 I'm sure his hand is permanently attached to his face by now. [–]Captainpatch Do you think he manually attached it for convenience or it just fused there naturally? [–]gattaaca I saw a player request they give the witchdoctor healing abilities because "he is a doctor after all". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 df said: aynı hesap ile yapılırsa ban olmaz mı? aynı hesapla denersen birini disconnect eder zaten. bende 2 farklı account var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bu salvage ettiğimiz zamazingolar AH ta nasıl satılıyor. Yani 423 tane koydum diyelim 100g tan, bunu havuza ekleyip isteyene istediği kadar mı veriyor yoksa illa birisinin gelip 423 tane aramasını mı bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 http://g1206.hizliresim.com/y/7/7ldch.jpg Ben bunu kestim safdg (daha doğrusu spawn pointe çektim, tyrael keserken 6-7dk izledim, 10k hpsi kalınca da kalkıp electrocute attım sdfghd Mallığı ranged olması, bir de daha 2. odada gelmesi, kaçamadım, kitelayamadım, abuse ettim. Edit: Drop chance değişmiyor böyle yapınca, rare shield düştü mobdan misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 oyuna hack falan mi cikti, millet abuk subuk item'lar linkleyip duruyor chat'te istedikleri isimle =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 chat crafted link kesfeldildi. http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/uovpp/accidentally_discovered_item_chat_link_code/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 WoW'da da vardı bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Yenı patch hakkımızda iyi olur umarım ne diyim act 1 farmlamaktan kusmuk geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 craft topiği vardı sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Bq9Sl7qVpRs bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Nasıl bi gear var adamda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 barbarla inferno leroic yapıyodum az önce. nadir 5 stack valorla girebildiğim anlardan biriydi, leoric in ölmesine 30 40 saniye kala elektrik gitti abi. nnnnaaaaaaannnnnnnıııııaaaaavvvvvraaaaaaaaaaaadııııınıııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 http://i.imgur.com/psbFg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 level requirements reduce silah var 53 lvl istiyor ve 5 level düşürüyor. 52 lvl ile giyemiyorum. nedir bu iş bilen var mı? ben mi yanlış anlıyorum yoksa bu skill'i? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Düşmüş hali 53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 düşmüş hali 53 onun, aslında level 58 itemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 iste oyle bir seeey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar