Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne, ne kadar eder başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben giremiyorum şu an us serverdayım ama 80 res 40 int ve mf diye arat 100k max buyout yap yükselte yükselte çekitout yap.Kesin satılsın istiyorsan seninkine en yakın olandan bi 50k aşağı koy en az.Yok ben şansımı denerim diyorsan üstüne koy.
Mesaj tarihi:
http://i.imgur.com/empHO.png

Statlar okunmuyosa şöyle:

102-163 damage
84 intelligence
%6 life
%8 crit chance
+%10 spectral blade damage

Wizard off-hand'i

Bi 30 milyonu var mıdır? sdfjksd
Mesaj tarihi:
valla spectral blade kullanan için belki bi ederi vardır da, onda bile 100-350 dmg yazan bi off-hand ile dps karşılaştırması yapmak lazım, büyük ihtimal yakalayamaz.

gerçi off-hand belli olmuyor, arama yapması zorlu bi yer. belki veren çıkar.
Mesaj tarihi:
Amulet aşırı iyi cidden ama hala 170 euro gibi korkunç rakamların dönmesi garip geliyor dfg Açıp rmahı bakmadım ama 250 neden denemedin? Tek başına monku tank yapıp diğer itemlarda tamamen dpsye yönelme şansı verecek kadar iyi amulet yani gidebilirdi
Mesaj tarihi:
öncelikle durumumu anlatayım.
wizard ile oynuyorum. hiç zamanım olmadığından daha dün gibi ancak infernoya geçebildim. 800 goldum vardı, öldüm üstümü tamir bile ettiremedim. heal potionsuz oynuyorum.

tal rash'ın amuleti düştü. set parçasıymış. baktım auction house'da en kötüsü 1.000.000. benimki orta karar.

piyango çıkmış köylü gibiyim. ilk defa inferno sayesinde oynadığımı hissettim.

şimdi ben bunu ah'a koysam. 8 sayfa tal rash amuletin arasında kim alacak ? kaç güne alcak ? tavsiyeniz nedir ?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...