hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 para edermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 eder baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Akhlaur said: Onun ederi çok rmah a koy onu. http://i.imgur.com/3Tp6f.png Eldivenin fiyatı nedir çok merak ediyorum. Yüzüğün mf düşük ama diğer 3 özellikle aratınca bile fiyatlar baya yukarı çıkıyor.Nasıl bir aralık belirleyeyim ? Kolyeye de söyleyin işte bişeyler. Hee okunmuyor demi bi dk. Oldu. Yüzüğü 1.5m e sattım az mı olmuş yea.Koydum 1 saate gitti.Biriniz bi hayırlı olsun iyi kaktırmışın falan desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 hayırlı olsun iyi kaktırmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Eyw karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Yüzüğü bana kaktırmış olabilirsin bakmak lazım :D kaktırmamışsın benimki 29 strlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ahdan şöyle bi item kapmıştım.suana kadar kelepir kaptıgım en iyi item bana göre satsam ne kadar gider misal.2. silah olarak ideal silah 695 dps 80 str 80int 650 loh %54 crit dmg 2.90 life steal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 200k veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 yüzük için: kaktırmak değil o ederi o civar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 terbiyesizce düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 item iyi de nerden buluyorsunuz bu resim sitelerini. 250 direk bu da goldla daha da fazla edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Google buluyor. 250 den koydum zaten direk. poison resist stackleyen monkun havada kapması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Vidar said: yüzük için: kaktırmak değil o ederi o civar zaten. Tamamdır bunu merak ediyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Çok bi şey beklemiyorum aslında da; http://i.imgur.com/aV9Bo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Ya ben öyle bi glove u mf yerine radius vardı 400k ya sattım ama benim şansımda olabilir radius un etkisi de olabilir. Yok benimkinin dex i 125 falandı galiba. Dh ler baksa ya bi şuna http://i.imgur.com/RwKKi.png Bu skill kullanılıyor mu çok nasıl bu quiver ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 çöp desem yanılıyor olabilirim dh oynuyorum da bi fikrim yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Yani sanırım cookie cutter buildlerde olan bi skill elemental arrow. Çok iyi satar giibme geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 eskisi kadar kullanılmıyor ama yine vardır kullananı. discipline yok ama eder heralde çok olmasa da bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Yani 1m ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 sanmam o kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 crit az as az dex az vita yok max disc yok. para etmez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 kinslayer said: terbiyesizce düştü. crit yok, crit dmg yok. gerisi çok iyi ama zor yani bu iki stattan vazgeçmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Tank bir monk için, bu özelliklere sahip bir amulet varken, tek itemda crit damage ve chance den vazgeçmek makul aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Benim quiver patlak çıktı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Su ne kadar eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar