icphedia Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 abi aratsana AH da, şu kadar dex, bu kadar vit kaça gidiyor. Ona göre koyarsın. Soket koyarak ulaşacağın rakamları ara vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Statları çok iyi değil ama resist ve movement var. Benzer birşey göremedim ? Ne eder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 10k ya aldım. var mı ederi http://i.imgur.com/EIgLv.jpg bu da drop. buna da bişi diyin. http://i.imgur.com/FqQJO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 http://g1207.hizliresim.com/z/3/972xw.jpg Heelp. Benzeri item yok:D Yani MFsi olanda GF yok MF gf olanda stat yok stat olanda crit dmg veya chance yok. heeelp.. Keske 6 özellik birden aratabilseydik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 CHD, CHC ve MF ile arat, çıkan sonuçlarda elbet mainstatlı olan birkaç item olur, onlara göre bir değer biçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 gold find çöp zaten de gerisi iyiymiş. ne kadara satıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Block yerlerde ama biraz ederi vardır heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 zor ya. crt iyi de blocku kötü hakketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ne eder bir şey eder mi bunlar 1 2 3 4 tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Wd silahını bilmiyorum ama diğerleri vendorluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Gold find a çöp demeyin gold find + radi + as + dex li glove lar 400k dan başlıyor ben sattım 3 gün önce.Demon hunter lar seri para kasmak için topluyorlar öyle setleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Str ni ve res ini koy min değerlere arat öyle bi. Hatta bi str yi bi dex i koyarak arat life ı da koy tabi.Güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 %10 life ekleyince benzeri çımadı ne RMAH de ne AH de. Bu kadar dex verende bulamadım. Benzeri bulamadığım için fiyat örneği lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Min değer koymadan buyout için sınır koy öyle bak ah de.Yoksa rmah a bakarsın. Bende bilmiyorum o yüzden böyle söylüyorum.Zaten çok yüksek bütün değerler o yüzden sınır koymana gerek yok 1m den başlat buyout baka baka çık yukarılara.Senin değerlere varan yoksa rmah paralarına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 gold find orada gereksiz zaten, diğer özelliklere göre bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Aceace said: http://g1207.hizliresim.com/z/3/972xw.jpg Heelp. Benzeri item yok:D Yani MFsi olanda GF yok MF gf olanda stat yok stat olanda crit dmg veya chance yok. heeelp.. Keske 6 özellik birden aratabilseydik :( Şunun için diyorsak mf yanında gf var işte ne güzel.Adam ikisini birden topluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 @akhlaur rmahda 170 dex veren her belt 250euro koymuslar. Orası aç dolu. O kadar etmez gibi duruo. Senin olsa kaça koyardın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 gf düşük ama, max gf 25 eldivende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Olm o kadar etmez diye düşüğe koyma alıcısı var demek ki.Satılmazsa 220 ye düşürürsün.O da olmazsa biraz daha düşürürsün.150 ye koyup 5dk da satılacağına 250 den başla sonunda yine 150 ye koyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 3 tane bu itemden buldum benzer olabilecek. fiyatları: 80m, 76m, 69m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 O kadar parayı kullanacaksan sat ama bence rmah daha mantıklı.Şansını denemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 o fiyata satamazsın sanmadım monklar genelde string kullanıyor çünkü. 10-20m arası dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 öf o belt cok iyiymis bana versene! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 BANA VER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar