mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bana da ilk defa bugun düştü set elite packten legendary normal mobdan düştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 mulgear6 said: günün itemları legendary ve set parçası aşırı dandik çıktı da belki alanı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 fakir gibi 45 crit gem takmazsan iyi bir şeye satılabilir bak o crossbow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 AHde gem satışı başladı mı? Hiç denemedim haftalardır GME almayı o yüzden bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 @mulgear6, quiver para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Crit chance biraz az geldi ama iyi para eder gibi geliyor. Var mı piyasasını bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Absolut said: AHde gem satışı başladı mı? Hiç denemedim haftalardır GME almayı o yüzden bilemiyorum. baya oluyor başlayalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Neyse AH açılsında adam gibi bütün itemları bi elden geçireyim ben MF set yapayım kendime DPSli falan bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 legend ring 116 str 33dex 116 life on hit %23 crit damage %4 life %14 golf find bu da mı gol değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ben loh dan falan hic anlamıyorum dps i biraz dusuk 2h lere gore ama is yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Loh 2 handlerde iyi degil ya bakmazlar ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 2h kullanan var mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Dün ilk kez güzel droplar gördüm, itemları AH'a attım, sonra AH çöktü. VAY AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ilkinden umutluyum da diğerlerini bilemiyorum. ah ya da real money farketmez hatta ah daha çok işime gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 İlkiyle sonuncusu gold ah (ilkine belki rmahta da para verirler bilmiyorum, ama karı daha az olur muhtemelen, gold ah'ta 600k-1m arası ederi var) diğerleri vendor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 adam başı 600k 1m arası mı yoksa totalde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 O nası soru abi, ilk weapon işte :) Amuleti bilemiyorum. Edit: O ilk swordun 1.66 as, 70 crit dmg, %5 as, 141 str ve 841 dps'lisini 1m'e aldım geçen hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sonuncu amuletin all resist olmayan slotlusu vardı bende satamıyorum 200k ya belki gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 amulette crit chance critdmg yok, geç direk silahta da crit dmg ve socket yok aynen geç yine. tldr çok etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Para edecek bişi var mı? Para derken benim icin 200k bile iyi para ona gore yazın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 İlkini all res ve gold find dan bi arat 3. yü de 200+ dex ve crit chance la bi arat ama min. buyout fiyatını 100k dan başlat öyle bak.Gerisi sanırım pek birşey etmez.Dh ler bow a baksın da crossbow pek olmamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 mf set için çok iyi olur gibi, ne eder tam olarak? http://i.imgur.com/80UyX.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Fin said: Sunlar hala satlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Kendim kullanayım diyorum ama Discipline yok o yüzden satıcam galiba ama kaça koayayım hangi AHye koyayım bi akıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar