Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne, ne kadar eder başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Osie16 said:

Flassh said:

190int 70vit
%11mf
socket

helm vardı 515 e koydum anında satıldı? ucuza mı koydum yoksa? korkuyorum böyle birden satılan item olunca. şu an baktım da 1m 1.5m demişler de imkansız gibi geldi saçma lan direkt

birde %18mf + socket helm var bunlar bu kadar para ediyor mu :/ kendim kullanıyordum goblin kasarken

3m e rahat satardın stat çok iyi + mf var tam mf set için wizardlar kapardı.

Bende benzer bir item sattım 2.5m e ama kemerdi, main stat + all resist + mf go go 2.5m

11 mf baya tırt ya, statlar iyi gerçi.
Mesaj tarihi:
Miraul said:

http://d1206.hizliresim.com/y/l/84ynu.jpg

hemen hemen aynısını ah'ye 100k bid ile koymuştum. 4,5 milyon civarına gitmişti, ama rmah'dan 2-3 gün önceydi bu.

edit: araya mesaj girdiğinden, meov'un şeysiyle karışmış
Mesaj tarihi:
Flassh said:

190int 70vit
%11mf
socket

helm vardı 515 e koydum anında satıldı? ucuza mı koydum yoksa? korkuyorum böyle birden satılan item olunca. şu an baktım da 1m 1.5m demişler de imkansız gibi geldi saçma lan direkt

birde %18mf + socket helm var bunlar bu kadar para ediyor mu :/ kendim kullanıyordum goblin kasarken

All Res 40+ olsa min 10m diyorum böyle bir helm icin :) yazmadığına göre yoktu hehe ama varsa hacım GG
Mesaj tarihi:
manve said:

sunun ederi nedir ki?

kimse bir sey dememis o kadar mi kotu ya? ilk legendary diye heyecan yaptim, ucuza koymak istemiyorum, yeni patch gelmeden satayim diyorum...
Mesaj tarihi:
Osie16 said:

Flassh said:

190int 70vit
%11mf
socket

3m e rahat satardın stat çok iyi + mf var tam mf set için wizardlar kapardı.

Bende benzer bir item sattım 2.5m e ama kemerdi, main stat + all resist + mf go go 2.5m

yahu ne 3'ü.. şunu o zaman kaça satiim ben? 10m?

Mesaj tarihi:

http://e1206.hizliresim.com/y/l/85fdz.jpg

taze düştü ,bi cacık eder diye sevindik ama 20 euro bile zor ediyor sanırım peh

ha vitası olan bu şekilde 2h yok ,vita hatrına 200 eurodan fln denesem mi şansıma barbarlar bi akıl verin :)
Mesaj tarihi:

157 ex essence
60 iridescent tear
3 fiery brimstone
15 tome of secrets

basim ücreti 259(crafting) + 200k(benim icin). isteyene basabilirim. dandik cikma olasiligi da var haberiniz olsun.

id = kinslayer#1314

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...