Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne, ne kadar eder başlığı

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Osie16 said:

Flassh said:

190int 70vit
%11mf
socket

helm vardı 515 e koydum anında satıldı? ucuza mı koydum yoksa? korkuyorum böyle birden satılan item olunca. şu an baktım da 1m 1.5m demişler de imkansız gibi geldi saçma lan direkt

birde %18mf + socket helm var bunlar bu kadar para ediyor mu :/ kendim kullanıyordum goblin kasarken

3m e rahat satardın stat çok iyi + mf var tam mf set için wizardlar kapardı.

Bende benzer bir item sattım 2.5m e ama kemerdi, main stat + all resist + mf go go 2.5m

11 mf baya tırt ya, statlar iyi gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

190int 70vit
%11mf
socket

helm vardı 515 e koydum anında satıldı? ucuza mı koydum yoksa? korkuyorum böyle birden satılan item olunca. şu an baktım da 1m 1.5m demişler de imkansız gibi geldi saçma lan direkt

birde %18mf + socket helm var bunlar bu kadar para ediyor mu :/ kendim kullanıyordum goblin kasarken

All Res 40+ olsa min 10m diyorum böyle bir helm icin :) yazmadığına göre yoktu hehe ama varsa hacım GG
Sosyal ağlarda paylaş

Osie16 said:

Flassh said:

190int 70vit
%11mf
socket

3m e rahat satardın stat çok iyi + mf var tam mf set için wizardlar kapardı.

Bende benzer bir item sattım 2.5m e ama kemerdi, main stat + all resist + mf go go 2.5m

yahu ne 3'ü.. şunu o zaman kaça satiim ben? 10m?

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...