Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Sakin ol şampiyon para senin istersen worst stat dml ye 50m ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Osie16 said: Sakin ol şampiyon para senin istersen worst stat dml ye 50m ver +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 para benim orası ayrı konu da ben size neden 14 m eder onun acıklamasını yapmaya calısıyorum, source itemi nedir ne değildir onu anlatıyorum. anlamayıp yine kustahca yaklasırsanız olaya o sizin meseleniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Source itemi potion sanıyordum ben özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 oyunu rusca oynayınca algılar karısıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Viper_ said: para benim orası ayrı konu da ben size neden 14 m eder onun acıklamasını yapmaya calısıyorum, source itemi nedir ne değildir onu anlatıyorum. anlamayıp yine kustahca yaklasırsanız olaya o sizin meseleniz. 3. karakterimi 60'a kasarken böyle saçma yorumlar olmuyor tabi. Ben o aldığın sourcelardan çok daha iyilerini çıkarıp sattım. Dolayısıyla piyasası hakkında bilgim var. Üzgünüm kazıklanmışsın. Elindeki source 14m etmez, edemez. Yukarıdaki yazı küstahlık içerir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 en azından real para ile item-gold almıyoruz biz. 1300 2 hand 100 tl vermiyoruz :) ikinci el bölümüne bekleriz sizi. ha bi de o cok daha iyi dediklerini bi ss sini atsana. bakalım atabilcek misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Viper_ said: en azından real para ile item-gold almıyoruz biz. 1300 2 hand 100 tl vermiyoruz :) ikinci el bölümüne bekleriz sizi. ha bi de o cok daha iyi dediklerini bi ss sini atsana. bakalım atabilcek misin. Valla para benim o yüzden no prob. Bundan gocunacağımı düşündüysen yanılıyorsun bebeğim. Zira oyunu zevk almak için aldım ve bu şekilde olması da hoşuma gidiyor. İstediğime istediğim parayı veririm bu da seni ırgalamaz. Ha diyebilirsin ki OOO KAZIK YEMİŞSİN, bende derim ki parası neyse veririz. Hadi selametle Ha bu arada ben sadece PİYASA NE OLMUŞ LAN ÖYLE demişim. Yazdığımı okuyamadan şuraya yazmak.. Priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 kendiyle çelişen postlar atan kişilerle muhattab olmak istemiyorum. bana yazılan herşeye pc basında oturup akşama kadar cevap vermek de istemiyorum. zira o zamanıma farm yapsam en azından rmahta kazandıgım eurolar artar. obur turlu boşa gidiyor. çav bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Zaten parayla aldığın oyunu oynayabilmek için tekrar para vermekte saçmalık, 14m e böyle bi item aldım diyip sadece hayırlı olsun beklentisinde olmakta saçmalık.14m o offhand e çok işte la. Sherlock dizisinin finalini izledim sakın bulaşmayın bana yeminle tüm sülalenizi çözerim, evinize mektuplar yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 la neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ohyeah +1, ister 100 ister 1000 verir, eğlenmeye harcanan vakit ve para boşa harcanmamıştır. Plus zenginin malı züğürdün çenesini yorar -patide örneği çok rmah başlığında- Plus, 14m+ soğuk limonata olsaymış bari Plus bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 http://i676.photobucket.com/albums/vv123/Gardnerius/Animated%20gifs%20for%20boards/popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 http://i.imgur.com/VMvPn.jpg price check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 250 euro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Quel-Thul said: http://i.imgur.com/VMvPn.jpg price check ah de stormlar 250den gidiyodu :) ama statları bir karşılaştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 onla 2 tane rus alırsın, gerisini sen hesapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 perfect'e yakın nerdeyse 150+ dan dene şansını bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Seperate said: perfect'e yakın nerdeyse 150+ dan dene şansını bnce ah basında bosuna bekleme 150ye koymam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 250 ye gider o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Beyler şu üçüne bir fiyat biçseniz, hem RMAH hem gold AH için, tahmini ne kadara giderler http://i.imgur.com/1RiQk.jpg http://i.imgur.com/IPJFY.jpg http://i.imgur.com/AgXKt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Mojo iyi gibi duruyor diğerleri çöp sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 yoo bracera dhler ilgi gösterir dex crit chance diye benzerlerini aratıp bak mojonun dmgı düşük cok, ama statları iyiymiş, eder bi 200k belki şanslıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bracers icin AHye bir bak benzerlerine ama 1 milyondan asagi koyma derim. benzer bir seyi 2.4 mil'e satmistim ama dex fazlaydi. amulette baya guzel duruyor aslinda onun icinde AHye bir bak derim kafanda bir fiyat olusmasi icin. guzel ias amuletler baya para ediyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Quel-Thul said: Seperate said: perfect'e yakın nerdeyse 150+ dan dene şansını bnce ah basında bosuna bekleme 150ye koymam ahah pff :( gitmeyecek bana kalacan bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar