Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne, ne kadar eder başlığı

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Viper_ said:

para benim orası ayrı konu da ben size neden 14 m eder onun acıklamasını yapmaya calısıyorum, source itemi nedir ne değildir onu anlatıyorum. anlamayıp yine kustahca yaklasırsanız olaya o sizin meseleniz.

3. karakterimi 60'a kasarken böyle saçma yorumlar olmuyor tabi. Ben o aldığın sourcelardan çok daha iyilerini çıkarıp sattım. Dolayısıyla piyasası hakkında bilgim var. Üzgünüm kazıklanmışsın. Elindeki source 14m etmez, edemez.

Yukarıdaki yazı küstahlık içerir
Sosyal ağlarda paylaş

Viper_ said:

en azından real para ile item-gold almıyoruz biz.
1300 2 hand 100 tl vermiyoruz :)
ikinci el bölümüne bekleriz sizi.

ha bi de o cok daha iyi dediklerini bi ss sini atsana. bakalım atabilcek misin.

Valla para benim o yüzden no prob. Bundan gocunacağımı düşündüysen yanılıyorsun bebeğim. Zira oyunu zevk almak için aldım ve bu şekilde olması da hoşuma gidiyor. İstediğime istediğim parayı veririm bu da seni ırgalamaz. Ha diyebilirsin ki OOO KAZIK YEMİŞSİN, bende derim ki parası neyse veririz. Hadi selametle

Ha bu arada ben sadece PİYASA NE OLMUŞ LAN ÖYLE demişim. Yazdığımı okuyamadan şuraya yazmak.. Priceless
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten parayla aldığın oyunu oynayabilmek için tekrar para vermekte saçmalık, 14m e böyle bi item aldım diyip sadece hayırlı olsun beklentisinde olmakta saçmalık.14m o offhand e çok işte la.

Sherlock dizisinin finalini izledim sakın bulaşmayın bana yeminle tüm sülalenizi çözerim, evinize mektuplar yollarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...