Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monk vs Wizard Reroll


ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Wizard dps klass guzel ama monk cok keyifli infernoya kadar solosuda rahat tabi AHden biraz item almak lazim infernodan sonra kendine iyi gelen buildi ve geari toplaman lazim resist biraz onemli daha cok uzak dogulu paladin gibi dusun, immune acio heal atio aoe yapio, wizardin aksine melee oldugun icin ve skilleri kullanman icin vuruo olman lazim devamli buda biraz zorlastiran kismi.

Surekli melee damage almaya musait bi class monk, ama armor dodge
ve survival skilleri ile tanklayabilirsin bircok packi birazda resist kasinca canavar gibi olur, melee zorlugu hep var ama bana kalirsada diablo meleesi daha keyfli rangeden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wizard'la Act 2 inferno sonundayım. İnferno'ya kadar çok rahat oyun oldu genelde attack speed gidip, melee range (Spectral Blade) sorceres oynadım acayip dmg veriyorsun ve çok hızlı ilerliyorsun.

Inferno'da tabi bu build'i unut, sol ve sağ tuş harici support ve defensive skill'ler alıyorsun dps'in çok düşüyor sürekli kite'lamaya yönelik bir oyun oynuyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim mnk tank şekli çok güzel oynuyor hell ve infernoda ( act 2 pain in the ass ) zaten infernoda act 2 akan eden karakter yok hepsi sıkıntılı.

Wizardla bir an teleport olmazsan gg,kalabalık grublarda örnek mortal elitelar mesafe yok ise kaçamazsan ölürsün abudik gubdik dmg alırsın hopp yarım hp gider vs..vs..

Bence ne zevk alıyorsan onu oyna arkadanda bir karakter yap eğlenmene bak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...