ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Demon Hunter ile Hell'e geldim, ona devam edeceğim ama yeni bir karakter de açasım var; kararsızım. Monk ile Wizard, temelde range olayında farkları var zaten de hangisi survival açısından, hangisi dps açısından daha iyidir. Bir de oynayanlar, hangisinden daha çok zevk alıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Bir Monk olarak, Wizard aç derim. Keyifli olduğunu düşünüyorum. Ama erkek açma, üstten üstten bakıyo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 wizard hell e kadar çok iyi istersen melee caster olursun oynması çok zevkli fakat hell de çok sağlam gear olacak monk level 34 nm deyim çok zor yatıyorsun ama dmg wizard kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Wizard dps klass guzel ama monk cok keyifli infernoya kadar solosuda rahat tabi AHden biraz item almak lazim infernodan sonra kendine iyi gelen buildi ve geari toplaman lazim resist biraz onemli daha cok uzak dogulu paladin gibi dusun, immune acio heal atio aoe yapio, wizardin aksine melee oldugun icin ve skilleri kullanman icin vuruo olman lazim devamli buda biraz zorlastiran kismi. Surekli melee damage almaya musait bi class monk, ama armor dodge ve survival skilleri ile tanklayabilirsin bircok packi birazda resist kasinca canavar gibi olur, melee zorlugu hep var ama bana kalirsada diablo meleesi daha keyfli rangeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 normal ve nm için monk çok zevkli. oynaması da kolay pot kullandığımı hatırlamıyorum. hell ve inferno da çok zorlanırsın monkla. wizard her bölümde çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 yok öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bende aynı durumdayım monk - wizard arasında kaldım. male monk armorları boyayınca cok sekıl duruyor. sanırım goruntu ıcın monk oynuyacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Wizard'la Act 2 inferno sonundayım. İnferno'ya kadar çok rahat oyun oldu genelde attack speed gidip, melee range (Spectral Blade) sorceres oynadım acayip dmg veriyorsun ve çok hızlı ilerliyorsun. Inferno'da tabi bu build'i unut, sol ve sağ tuş harici support ve defensive skill'ler alıyorsun dps'in çok düşüyor sürekli kite'lamaya yönelik bir oyun oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Bizim mnk tank şekli çok güzel oynuyor hell ve infernoda ( act 2 pain in the ass ) zaten infernoda act 2 akan eden karakter yok hepsi sıkıntılı. Wizardla bir an teleport olmazsan gg,kalabalık grublarda örnek mortal elitelar mesafe yok ise kaçamazsan ölürsün abudik gubdik dmg alırsın hopp yarım hp gider vs..vs.. Bence ne zevk alıyorsan onu oyna arkadanda bir karakter yap eğlenmene bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 wizard oynuyorum ve bence en güzel yanı istediğin gibi oynamana izin veriyor şu anda. istersen tank olabilirsin, istersen range/melee dps, istersen kite kite kite. hepsini de gayet iyi yapabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 abi monkla dogru gear ve dogru build ile inferno act 1de ne kite yaparsin ne pot icersin direk bodos normal gibi dalabilirsin ama act 2de uzerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Wizarda 2 gunde bir nerf geliyor oyuncaga dondu iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Wizard kral, ama dişi açacaksın, erkek korkunc. Sorceress yine bi güney koreli ablamız gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar