Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Beni de yaz ama betaya basvuramadim kapanmis mi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Bende basvuramadım betaya ama yazarsan sevinirim. Birde araya rune piyasa fiyatlarını sıkıştırabilirmisiniz? elimde tonla stat rune var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 şimdi seçenek olarak CB ye kişisel başvuru yapılabiliyor yada small guild invite den başvuru var, guild olarak çok fazla başvuru olmuş aralarından eleme yaparak inv ediyolarmış guild leri, bu durumda kişisel başvuru yapıp diğer nationlara girip oynayabiliriz nedir görüşünüz bu duruma? zaten 7 kisi ile guild idaresi zor olur bizler için başından kalkmadan günde en az aktif 12 saat farm gerek. bu durumda herkez kendi kişisel başvurusunu yapması gerekiyor. Board index » Testing, Design & Development » Beta Testing Forum » CB Going Forward Applications. başvuru linki burası CB Going Forward Applications sizde oraya erişim yoksa moderator lere PM atın edit : rune fiyatları open betada sabit değil taban fiyat yok gibi güne göre satan kişi ye göre değişiyor bazen saçmaladığıda oluyor 5 int e 20k 35 int e 500k istiyen gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 beta kabuller başlamış, herzaman bütün mmo larda olduğu gibi bana uç un biri gene :X sizin hesaplara CB davet geldimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 :(( bu cumartesi bitiyor mu şimdi bu ya. İnanmak istemiorum resmen. guild invite filan bişi yapamaz mıyız bir şekilde yahu? Bana da gelmedi cb access. :( Closed Beta Guild Invites Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 access gelse anında yapıştırıcam başvuruyo ama işte naparsın elden bu kadar mmo larda bana davet gelmiyo abi hiç gelmedi şimdiye kadar ilginç demi? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bitti ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 closed beta da gitti napsak şimdi bilemedim :S wow da oynanmıyo artık darkfall ne alemde acaba orayamı kaysam pvp var en azından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 cb invitelari da aciklandi ordan da bisi cikmadi bana kaldim acikta previewdeki guildde invite alamamis ztn. Var mi cb beta icin guildinde yer olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 guild oyuncu sayısı yetersiz kalıcak gibi gözüküyordu patiden 2*3 kişi davet ederim diye düşünmüştüm fakat son durum da guild e ayrılan sayı yetersiz kaldı bana verdikleri kontenjana bile PM ile geri istemeye sulanmaya başladılar. bakalım ilerde betaya tekrar alım yaparlar muhtemelen. önceki beta da öyle yapmışlardı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 janis msj atmışsın bana ama bişi yazmıyor kontrol eder misin? yoksa mesajda cb invite vardı da kaçırdım mı dye paranoya yaratıyorum kendi kendime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 janis abi ne diycem sana SD deki durum beni tatmin etmiyo hatta can sıkıyo gelecekte ND veya başka bi oluşum olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 mustafa istanbulda misin sen? chatluckta eski tayfa bir ara oynuyordu, denk gelirse bi ugra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 @Mosquito Bizde NewDawn guild'i olarak alamadık fakat bizim SD 'de daha önce bir geçmişimiz olduğu için onlarda sağ olsunlar bize kontenjanlarından yer verdiler. Bende o şekilde katılabileceğim ancak. @Zaidral Evet İstanbul'dayım , Beylikdüzü'nde oturup , Havalimanı'nda çalışınca , oraya uğramak çok zor oluyor :D Ama bir ara gelmeye niyetim var.Evim gibiydi orası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 GreenPeace77 said: janis abi ne diycem sana SD deki durum beni tatmin etmiyo hatta can sıkıyo gelecekte ND veya başka bi oluşum olabilirmi? Şuan için düşünmüyoruz , Zaten Beta .. Belki Live Server olursa. Onunda olacağına pek imkan vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 @mosquito forumda sana kefil oldum ama benim üyelik yetkisiz kabul ederlermi bilmem, sende kendin aktif kalırsan forumda ilersi için referans olur trial member ekliyolar bazen sonrası kabul ediyorlar bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Betada oynayan var mı şu anda? Ne alemde oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 beta kapalı şuan en son preview diye open beta yaptılar 2 hafta. bane ,mine sistemi, vendorroll sistemi fln yoktu ama deli eğlencendim ben. betayı mine,bane,vendor roll ile açıcaz demişlerdi şuan bi tarih vermediler açılacağı tarih ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mine, bane ve vendor roll neydi? Hiç hatırlayamadım oynadığım dönemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 maden savaşları, maden mataryelleri ile vendor npc nin item craft etmesi. (normal item roll gold karşılığı random spec çıkar, bunda ise istenilen özellikte yaratılır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 şükran günü hedesine serverlar açıldı ne kadar daha açık kalicağı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 2gün diye biliyorum ben. cb invite'da yok tekrardan previewdeki gibi kapandı kapanacak stresini yaşamamak için girmicem galiba bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 13aralık-20aralık arası tekrar preview yapıyorlar. yay ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 adamlar map değiştirdi şimdi zilyon tane bug fix çıkar gene karşımıza, 3 kişi 1 haftada neyi bulup eleyip fix lenicek, neyse ben gene casual pvp takılırım. bu durumda en az 1 ay var betaya belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar